Poradte prosim nejakej obchudek v praze s dostatecnym vyberem treter od teto znacky. diky
Poradte prosim nejakej obchudek v praze s dostatecnym vyberem treter od teto znacky. diky
tak to by me moc zajimalo taky… myslite ze jsou lepsi top specaky nebo sidi action 2???
Taky sem po nich pokukoval, ale potom, co kamosovi z toho odlitali ty „knofliky“ a za jeden chtej 500kc asi pudu do Eagl. Teda jestli se do nich vejdu s ploutvema, protoze sou prej dost uzky.
taky mam zalusk na eagly prave potrebuju najit nejakej shop kde je odzkousim btw. moje noha patri do velikosti sani.
Ja mam zase sirokej nart. Sidi patrej mezi uzky boty a prej casem dost povolej.
prave ze moje SIDI za 4 roky nepovolily ani o milimetr. Vubec s tim pri koupi nepocitej a kupuj tak, aby nebyly uplne na fest.
To mi rek nejakej zavodnik – silnicar. Prej to za pul roku povoli. Doporucil mi Laky (modely, kteryse u nas neprodavaj) nebo Garne.
me u c kern rekli, ze nepovolej. zatim nepovolili, ale mam je jen 2 mesice.
Par kousku ma snad Sterba.
cyklo kern
at to nemusim hledat na netu kde to je? sem linej- proste lempl:) ja mohli ty pufliky odlitat???????????? dyt ty tam musej bejt priletovany zlatem:)
nevymlouvej se lenochu adresa Hviezdoslavova 1600 140 00 PRAHA 4 Tel.:267 910 602
docela dobre je zasobeny Kony, Skorepka, P-1
ja jedny SIDI prodavam, pac sem si koupil o neco vetsi:
SiDi Energy 2004 velikost 44.5, silnicni tretry, 3 hodiny jete, nadherne boty vonici novotou, bohuzel nesedi mi velikost, cena v obchode 5500, s Look kufry za 3000, nebo dohodou, 604313991
kdyby negdo jeste shanel prodejce SIDI treter tak tady sem nasel link od distributora http://www.nassa.cz/prodejci.htm
Kočička! Haf!