Nedávno tady někdo v diskusi o funkčním prádle Jitex psal, že má od Jitexu výborné pyžamo. Mně byla dneska v noci už trochu zima, nevíte, kde by se toto pyžámko dalo sehnat? Díky.
Nedávno tady někdo v diskusi o funkčním prádle Jitex psal, že má od Jitexu výborné pyžamo. Mně byla dneska v noci už trochu zima, nevíte, kde by se toto pyžámko dalo sehnat? Díky.
No ja si myslim, ze to pyzamo moc funkcni nebude. Jitex dela i normalni (nefunkcni) veci. Na vojne jsem od nich nosil zelene tricko.
chce to poradnou duchnu :)
Dnes manželka převlekla letní duchny za zimní…:-)
nebo pořádnou manželku:)!!
A noční košile by nestačila?
ty bys snad nerada zahravala svyho manzela/pritele:)??
Myslíš zahřívala? Manžela nemam… No a jelikož jsem zmrlík obecný a tepla moc nevydávam ,tak spíš musí zahřejvat někdo mě. Dvě peřiny to jistěj;)
To je od vás všechno hezké, ale nedozvěděl jsem se, kde koupím to své vytoužené pyžámko…
www.jitex.cz :-)
tak v tvym pripade bych si misto poradnyho pritele poridil poradnej radiator:)!!
Objevila jsem něco lepšího=;o) Vytápěnou deku a matračku. Veeery Goood. Doporučuju!
No jo, nebo vyhřívanou vodní postel. Ale stačí i trocha svařáčku na dobrou noc ;-)
Frigidni feministky mam nejradsi. Misto chlapa elektricke nahrazky :)
vzdalujes se tematu:)!!my se tu bavime o zahrivani:)!!
To urcite budes vedet proc maji holky studenej zadek.
Nechci Ti do toho shánění kecat, ale já bych to pátrání po pyžamu začal třeba na www.jitex.cz