Neposlal byste mi někdo český návod k vidlici rock shox duke race 2004, příp. odkaz? Jak se o ni staráte vy? Díky.
Neposlal byste mi někdo český návod k vidlici rock shox duke race 2004, příp. odkaz? Jak se o ni staráte vy? Díky.
mas ji z Reichu? Hadam ta akcicka za 300 Eur? :) Zkus pohledat na netu. Blby je, ze kdyz das rockshox.cz tak najede bikestore.cz a tam toho teda o RS moc neni. Takze nevim, jestli bude vubec nejaka E-forma toho navodu. Kdyz tak zkus v nejakem obchode za nejaky poplatek pozadat o zkopirovani (zes ji koupil starsi nebo jsi to ztratil).
Ahoj, tak například já jsem jí koupil v ČR a návod k ní je pouze cizojazyčná knížečka a čeština tam taky není – to jenom k tomu za 300 z reichu
Z reichu ji nemám, i když o té akci jsem věděl. Nechtěl jsem tolik riskovat a tak jsem ji koupil ve slevě v koloshopu za 11050, což taky nebyla špatná cena. Orig. návod z RS-stránek mám, ale ta moje angličtina?! Koloshop jsem přímo nezkoušel, ale vím, že mi poslali vše, co od dovozce dostali, tzn. cizojazyčný blábol obsahující pokyny typu, že pláš? nesmí být širší než mezera mezi nohama.
Jen počkej, Zající!