Se svým otcem jsme si setrojili přípravek na frézu pro výrobu pastorků o osmi zubech.pokud máte zájem o informace napište rád odpovím.
Se svým otcem jsme si setrojili přípravek na frézu pro výrobu pastorků o osmi zubech.pokud máte zájem o informace napište rád odpovím.
a nedokazal bys prosim udelat jeden kterej bude mit 5 zubu? shanim ho uz dlouho.
Spíš hoď někde na net obrázky toho pastorku.Nedokáži si to představit já mám nejmenší 11 zubů a moc místa ne zmenšení už u něj nezbývá.Je to na klasické ořechy na mtb nebo na něco jiného.
jako privesek na klice nebo na zaveseni na krk??? :)
ted koukam na deorovej 11z pastorek a fakt nevim, co by z nej zbylo ubrat mu jeste tri zuby…
a pokud je to specialitka na nejakou „nenormalni“ nabu, asi by si to mel napsat..
Co je na tom slozityho? Das pastorek do sveraku, vezmes kladivo, tri rany a je hotovo…
Ja jsem ted nejaky km jezdil na 10z pastorku – holt se to kazete od SRAMu asi s tim 7. retezem nelibilo, tak jeden zub kamsi zmizel.
samozřejmě nemohu ještě zveřejnit detaily protože je to patentovém řízení.zatím mohu jen prozradfit že jako unašeč pro náš pastorek jsme použili nejmenší pastorek od shimana T 11.
my nechceme detaily zařízení na výrobu.My chceme jen vidět výrobek, nebo to si budete taky patentovat?
kdo tady mluví o kazetě? těch systémů je přece víc.některý možná starší ale jde to.
a proboha na CO?????? K čemu je 8mi zubej pastorek? K totálnímu hov.u. Co to udělá s řetězem? Zlomí se? Co přehazka? Někdo nás tady tahá za .........
dneska je tu přeJarinováno
měl jsem na mysli systém šroubovacího náboje který není limitovám rozměrem ořechu.
Hele, když už náš 100 nicků a děláš z nás rád blbce, tak si alespoň udělej jasno sám emzi sebou. I když admin ti snad brzy rozsvítí…
Ona to zase neni takova hovadina. Shimano letos nabizi ve sve sade „CAPREO“ kazetu 9 – 26. Ale jinak si myslim, ze je 8 zuby pastorek k hovnu.
oki, beru ho, ale přibal mi k tomu eště kýbl sádry. Myslim, že až naložim 53/8, zlomí mi to obě nohy :-))
:)))
jako singlspeed by to bylo dobrý mučidlo :-) BTW kolik má dráhový speciál převod?
tak akorat,abys mohl mit 70km/h prumer:-)
to ale musej mít na každou jízdu jinýho pilota, protože to nejde přežít :-) vraždil bych za půlku, teda na XC biku :-)
vrazdil bych kdyz vidim tvoje prumery:-)
jestli to nebude tím že mám vzadu 8mi kolečko, samozřejmě na šroubovací nábě, jak jinak :-)
no to je fakt.singlespeed jezdi 70km/h,osmykolo jede min a devitikolo zakonite jeste min.to se mi ulevilo ze to neni mnou:-)
ne já myslel pastorek s osmi zuby, jsem se špatně vyjádřil :-)
no o ono to nebude tim:-).do kopce prokazatelne jedes prostredni pilu a pastorek nekde uprostred.vim to protoze mam nejakych pet vterin nez mi ujedes a to mi staci:-)
Chocholousek! Vy nás ale zásobujete pane Krfík!