Kde sehnat kazety Sun Race na netu nebo v kameňáku? Jaké máte zkušenosti s touto značkou, láká mě cenou. Díky
Kde sehnat kazety Sun Race na netu nebo v kameňáku? Jaké máte zkušenosti s touto značkou, láká mě cenou. Díky
kamoš si ju koupil kvůli váze, ale měnil jsi snad po 100 km-nic to nevydrži.Taky jsem o ní uvažoval a teď jsem rád ,že jsem koupil shimano.Doporučuji raději sram nebo shimano.
Každá replika stojí za starou belu. Prostě pokud je něco výrazně levnější tak neušetříš. Za těch spoustu let jsem dneska ve fázi, že když kazetu tak jedině Sh. nebo Sram a taky dřív i Sachs, protože jsem vyzkoušel i sun race, BBB a vždycky jsem jenom vyhodil prachy, protože buď blbě řadily nebo byly strašný bláto.
Ja mel ted druhou kazetu Sun Race MC60 11–32…no…nebylo to spatny…radilo to prumerne…mekky to bylo tak akorat na jeden retez (ja to jezdim do mrtva…)…ale ted uz pudu do neceho jineho. :)
Klidne bych ji mel dokazat sehnat.
to TINK TINK: do ceho jineho pujdes? Dopadla by ta Sun Race M60 i v 11–34 popr. za kolik? Mam to pro 40 kg syna, tak by to mohlo snad stacit. Libi se mi to pravidelné odstupnovaní koleček a za cenu pod 500 Kc. No nekup to…, ale ted se pry ceka na kontejner z Taiwanu. ty mas nejaky jiny zdroj?
Svy zdroje zasadne tajim :o))) Uvidim po dnesku…akorat jsem ji nikdy nevidel v 11–34, ale vzdy 11–32 :)
Pro syna to stacit bude…to jo no
A co takhle HG 50? To by jsi nechtel? Cena stejna…
Diky Tink Tinku, tu 11–34 (CSM628AV) jsem viděl na strankach vyrobce http://www.sunrace.com/productpage.asp?…, proto ten dotaz. Jinak ta HG 50 je v osmicce 11–32? Domluvime se mailem, at tady neotravujeme ostatni. Diky