Mate nejaky tip.. na pohodlne + slusny material + lacl??
Mate nejaky tip.. na pohodlne + slusny material + lacl??
Mohu doporucit Nalini Ambis,skveli strich i matros ,za celou vyjizdku je nemusis na tele rovnat perfektne sedej ,jenom pozor na velikosti chce to o cislo vic nez je clovek zvyklej.
No kazdopadne to chce vletet do shopu a zkouse a zkouset a…
Nakolik prijdou ty Nalini??
Kup si volňáky od Nemy
jo,presne!co ste,ziletkari??co budete delat az se v tom rozsekate?sundate zbytky a pojede domu nahy?ja sem na Nemach,jel(brousil) 4 metry po asfaltu a byly jak novy.
Víš na co vozej v brašničkách smirgl?
vim na co ho vozim ja,ale jinak netusim.
A na co ho vozis ty?:)
sam jsi ziletka, kdyz jezdis po asfaltu, ale divna ziletka, kdyz po asfaltu jezdis s volnyma kratasama :-)
bydlim uprostred Rrahy,tak tim je to doufam vysvetleny:-)
Bydlej sem v Praze asi 20 let, ale tuhle čtvr? neznám:-)))
co sem to napsal?tak teda zizkov,no:-)
Tak tam jsem ještě před rokem bydlel taky…
Já bydlím na Hájích, jinak mimochodem vozim krom smirglu i kra?asi Cykloschein z Dolních počernic, a zatu cenu nemá konkurenci ( podle mě)
na co mate vsichni ten smirgl????
ja ho mam v krabicce s lepenim.byl tam,tak sem ho tam nechal:-) ale jestli ho nekdo mate na neco jinyho tak povidejte,zajima me to:-)
jo to ja taky ale ja myslel ze jeste nekdo vozi navic dalsi k ucelu ktery mi neni znamy:)
PRAŽÁČCI ČECHÁČCI. A ŽIJE MORAVA!
Já dřív jezdil ve volných, teď už jenom v uplých s vložkou a s laclem. Je to lepší! Volný plandají, navíc zam máš taky malý uplý nohavičky, NAHOVNO!
je celkem jedno v cem jezdis/si jezdila, u elastaku zustava porad jeden zasadni problem- nema to kapsy…;)
Mám Kalaš, ale jsou nepříjemně kousavý. Lacl mě kouše na holým těle, takže v nich nejde jezdit v létě.
Sugoi
taky se přidávám k upozornění na tuto značku, fajnový materiálek za krapet vyšší cenu, naprostá spokojenost
Loni jsem vozil nějaký ATEXy (docela dobrý průměr), PELLS X-race (kolem 800, mají reflexní mřížku, není to úplná špička, ale neměl jsem s nimi problémy, vložka je celkem pohodlná) a ADIDAS (koupený ve výprodeji, jsou ze subjektivně lepšího materiálu než PELLS, ale méně trvanlivýho – třeba reflexní prvky šly dolů po pár praních, vložka mi moc nesedla). Letos chci vyzkoušet DE Marchi nevím přesně jaký typ (race bibs ?).
Mam už třetím rokem De Marchi (nevim jakej typ) a jsou super, neni na nich poznat opotřebování.Maj jen jednu chybu a to je moc vysokej přední díl a tak je problém při vyprazdňování.
sak vyprazdnuj nohavicou…
To je taky způsob, asi začnuu vozit bažanta.
tak si nakyho chyt v lese nebo na poli
A mam to zadarmo
ale davej pozor at te neklovne …
Močí do výše očí!!!
Od léta mám DeMarchi Contour Bibs a jsou to ty nejlepší kra?asy, co jsem kdy jezdil (cena okolo 2000Kč). Super anatomická vložka, příjemná látka.
Koupil jsem si ten nejlepsi model od kalase a jsem velice spokojenej. Uvnitr je konecne pohodlna a tlusta vlozka.
Řekl bych, že PELLS X Race mají naprosto super poměr ceny k výkonu. Mají velmi kvalitní vložku a dobře sedí. Ale záleží na tom, co bude sedět.
Ten e-shop na www.pells.cz je dost naprd, kdyz tam nejsou obrazky. Da se to nekde videt, bud v realu nebo na inetu? Dik …
nejenom, ze tam nejsou obrazky, ale nabizeji tam i to, co nemaji ,nikdy nemeli a nikdy nebudou mit. Je to jeden z nejstaslivejsich cyklo e-shopu.
Odkud jsi? Určitě je koupíš v Brandejse v cykloshopu u Sváti. Jinak nevím.
Praha, ale jestli je to ten Brandejs, tak to je kousek :-). Dikes za info …
Když tak telečíslo: 605/842555
Jezdite nekdo ve volnych kratasech? (ne elastaky) Neco jako treba od Kalase nebo Axonu. Cena se pohybuje kolem patnacti stovek. Mate nejake zkusenosti?
Mám od Nemy, ale pouľívám je na vy¨jíľďky na pivo do 20km jsou dost teply a nesedí tak jak elas»áky. Myslim ľe na del¹í jízdy to neni.
sakra to je překlepů.
Ale jináč se připojuji – stejné zkušenosti.
mam nema variable a jsou dokonaly!maji oddeleny vnitrni kratasy s vlozkou od tech druhych volnych takze parada.a jeste k nim dostanes jedny vnitrni bez vlozky,ty sice nevim k cemu mi budou ale to je jedno:-) akorat se mi dost blbe shanely,prijde mi ze prodejci vezmou jeden dva kousky od kazdy velikosti a to je tak vsechno.kdyz sem volal(spis uhanel) prodejci tak mi rekli ze je zrovna vybalujou,at zavolam za 10 minut.za 10 minut sem se dozvedel ze maj posledni:-)
A kdepak jsi je sehnal? Maji je nekde na i-shopu? a hlavne za kolik?
meli by je mit na docela hodne mistech,hlavne clovek musi trefit spravnej cas(ted to bude ideal),protoze pak treba zbytek roku nejsou,proste jich malo objednaj.jsem z prahy,takze v praze u tyrse v dejvicich.je to snad nejmensi kram jakej znam,ale sezenu tam vsechno co nemuzu sehnat jinde,fakt to nechapu:-) a staly 1990,– neni to malo,ale za ty oddeleny vnitrni kratasy to stalo.
kdyztak delaj i levnejsi,stejne dobry,ale bez oddeleny vlozky.jeste jsem si vzpomnel ze meli slusny slevy na nemy v bikeexpertu na karlaku,ale nevim jak je to ted.
No, do Prahy to mam trochu z ruky :-) asi budu muset zapatrat nekde jinde. Ale dik :-)
Právě jsem je koupil v PROGRESS CYCLE v Náklích P-4 za 1190kč
hm,tak to jde:-).predpokladam ze to je nejaka uchylna barva,nejlepe zluta a jina velikost nez L:-)
za stejnou cenu XL a barva písková:-)
Jezdim Biemme (nebo tak nejak) s „Y“ vlozkou a pohoda. Vozim dneska uz jenom s laclem, driv jsem jezdil Adidasy bez laclu a dneska mi akorat smrdej ve skrini. Dalsi slizaky budou De Marchi!!!
mam od de marchi ten zakladni typ a celkem poho
Koupil jsem od Nike USPS za 1950.Sedí perfektně,jen by to fakt chtělo o něco užší vložku,ale zatím bez problémů a taky jsem měl s nima pád:Díra tak 1cm,ale na noze tak 5×5:)A to je dobrý poměr.
mam specializedy, stredni model, a jsou OK. ale bez laclu… taky mam volny kratasy briko, ty nemuzu srovnavat s jinyma volnyma pac nemam zkusenosti, ale subjektivne jsou v poho:-) kazdopadne velmi ocenuju moznost oddeleni vnitrnich elastaku, nejen kvuli prani…