Nemáte někdo zkušenosti s vyměňováním krku u vidlice za delší? Slyšel jsem, že to jde, tak kdybyste někdo něco bližšího věděl..Dík.
Nemáte někdo zkušenosti s vyměňováním krku u vidlice za delší? Slyšel jsem, že to jde, tak kdybyste někdo něco bližšího věděl..Dík.
biker007 chtěl vyměnit krk u marušky za duralovej..ale u jinejch vidlí sem slyšel,že to stojí zaprd,ba to prej chyta vakl čico.
on porad chce:)) jen sbiram zkusenosti a hledam lidi co to uz podstoupili.. nechtel bych z bezproblemovyho dilu (rozumej MXC 2002) udelat neco s cim bych pak musel behat po servises.. ale tech 250g vahy dolu za 1000kc me laka:)) mozna ted pres zimu az bude vidle odpocivat ve skrini tak se k tomu odhodlam.
já to podstoupil.Vyfrézovali mi krk ale na míru měl jsem 1 palcový původně a potřeboval jsem na kolo 1 a1/4 palcový.Po čase to začalo skřípat sundal jsem to a nevypadalo to na vakl.Když jsem to ale upl do svěráku a pořádně zabral malý vakl tam byl, tak jsem raději koupil novou vidlu.Kapoš měl zase předělávaný krk z 1 a 1/4 na 1 a zatím v pohodě.Jáb bychkrk nepřerážel.A už vůbec ne na nové vidlici.Pouze pokud bych ho zkřivil atd.Navíc ne každá korunka nové přelisování vydrží.Jinak vidlu s 1 palciovým krkem na kolo 1 a 1/4 už kamoš vyřešil jiným způsobem.Takovými kroužky co se dávali do představců
dik. jeste to rozmyslim, pres zimu bude casu dost:)
sice bych to nedělal bejt tebou,ale kdybys chtěl mám AL krk z měsíc jetý Aerosy BAS,story viz. recenze aerosa. Tj. jak novej a za plovic. brozkap@email.cz