V sobotu 23.10 se bude konat pohodovy silnicni svih po okoli Brna. Akce se zucastnim urcite ja a bobo (j.tykva@worldonline.cz) Pokud byste se chteli pridat, budem jen radi. Misto setkani a trasu jeste dohodnem.
V sobotu 23.10 se bude konat pohodovy silnicni svih po okoli Brna. Akce se zucastnim urcite ja a bobo (j.tykva@worldonline.cz) Pokud byste se chteli pridat, budem jen radi. Misto setkani a trasu jeste dohodnem.
No, jestli se pojede směrem na Ostravu, tak jsem ready. (Na 85% bych měl jet do Ostravy)
Tak, to abychom dali sraz nekdy brzo rano. Ja jen abys dojel do tmy do Ostravy :>
To je fakt, počítám vyjet před 9h a 9hod na cestu (včetně přestávek). Ale asi to neujedu, ještě nemám zadek vytvarovaný pro SLRko, takže mě žena pojede zachraňovat :-)
Poslední zaručená kuloárová informace praví, že nejlepší cesta do Ostravy vede přes Adamov a Blansko :-)
No, taky si myslim. Aspon se nebude Martin cestou nudit. Ted me to jen pripomelo, ze jsme vloni jeli s kamarady na zacatku listopadu taky takovy pohodovy svih kolem Adamova a skoncili jsme az v Boskovicich :> Takze predem upozornuji, ze az od Ostravy se me vracet nechce ;o)
Tam je pěkná cesta, to je fakt (ne od Adamova ale od Kateřiny).
Tož to já bych se přidal..Ale večer jdu do práce, tak jestli to časově zvládnu..Kdy budeš vědět víc?
Vic budu vedet, az se na tom tady dohodnem. Trasa se rysuje nekam na drsny sever, start bych dal tak nejak kolem 11, to zacina byt tepleji…
Pokud bys to do prace nestihal, vymysli nejaky lepsi cas ty1
Krásně se vyjíždí tak v 9.30..to je příjemně chladno.Nebo i dřív, z Klajdovky by mohl být vidět pěkný východ slunce..
Takže jak? O půl desáté na Klajdě u hospody? To by se dalo vzít třeba přes Račice, Jedovnice a Blansko. Dřív než o půl desáté bych nerad, než se dohrabu z Medlánek do Líšně, tak to taky chvilku potrvá.
To už se vám nechce? Předpovědi počasí na sobotu nevěřte, já jí taky nevěřím ;o)
Tak sraz bude zitra, tj. v sobotu 23. rijna v 10.00 u Semilassa. Trasu urcime az na miste.