tak jsem konecne nasel par fotek,katalog jsem sice videl uz v zari,ale
prodejce mi ho nechtel dat…:)
http://www.velomir.ru/…/mainpage.pl?…
tak jsem konecne nasel par fotek,katalog jsem sice videl uz v zari,ale
prodejce mi ho nechtel dat…:)
http://www.velomir.ru/…/mainpage.pl?…
Buď jsem blbej, a nebo mi ten odkaz nefunguje:)
mě funguje, zbytek si doplň ;-))
Mě už taky:) Nevim co to blblo. No, je to dost velkej skok, myslim že se u nich da dost dobře vidět rozdíl. Ty fully se mi líbí, ale mrkněte na katmar, maj tam i ceny a rozpis prvku.
no jo,ale to jsou modely 2004…ja se rozhoduju jestli koupit letosni model,dokonce mi nabidl slevu 10% anebo pockat na modely 2005
Dnes tam podle mě ( na 99,9 %) měli už 05. www.katmar.cz fakt, opravdu, ale skutečně…
Ja pravidelne koukam uz tri tydny kdyz to bude na netu,ale na katmaru jsem to jeste nevidel.Jen jsem jim dneska psal,jak jsou na tom s letosnima modelama…uz maji pry jen jeden ram ve velikosti „L“.
„vybrané modely 2005 najdete od listopadu v autorizovaných obchodech. K dispozici budou: MTB Escape 8.1 a 8.2, street/dirtové Zero, Freestyly F3, F4, Mirra 540 Air, Nyquist R1 a BMX Cruiser SX24.“
Tak to jooooo,to je tam uz od vcera,ale zadne foto ani specifikace nejsou…dokonce jeste ani na harobikes.com
něčeho jo,třeba fullů
Aha,tak to jsem si nevsiml,ja se koukal jen na Escape…:)
Nedovedes nahodou rozpoznat z jakych komponentu se treba Haro Escape 8.1 sklada? Me to nejak nejde…:)
Rám: Hydroform Long travel, HCE Alu • Vidlice: Marzocchi MZ Comp 100 mm • Měnič převodů: Shimano Deore Kliky: FSA Alpha Drive 22/32/42 • Brzdy: Hayes MX-2 6" disc • Ráfky/náboje: Alex DM18 Double wall/Formula Disc Další: pláště 2,35, řidítka Truvativ, pedály s výměnnými piny • Velikosti: S, M, L Cena: 19.990 Kč
ted jsme si asi nerozumeli…ja myslel ten model 2005,jestli nahodou nejsi schopny z te jedne fotky poznat v cem je nastrojeny…
funguje…
Chyba bude na Tvém přijímači; mně to funguje … má krevní skupina to není, ale bez ohledu na to vypadají zajímavě …