• LUCCA

Nazdar, mam na vas takuto otazku. Ak by ste mali na vyber medzi klukami MiddleburnRC7 (XC kluky) + prevodniky Middleburn a Shimano XTR, ktorim by ste dali prednost? Middleburny maju 4-hran, XTR drazkovy spoj. Jazdim XC a XC maratony. Dakujem za vasu odpoved. Peter

0 0
    • ddd - andy  

Middleburn! A nebo stary (hranaty) XTR. (novy XTRka, XT atd. az po te co vychytaj loziska ve stredu a ty nebudou po sezone jezdeni chytat vakl…)

0 0
    • MARIN  

Ja mam XTR (FC M952 rok2001), osu jsem menil po cca 20 000km sehnat se da za 1300,–, stredni prevodnik mam po 30 000km ted druhy (kdyz ma clovek stesti je i za 1800,– ale jinak pres 2000,–). Midleburn se mi hodne libi navic na ne jdou i jine prevodniky a pouzit treba osa Kinex, takze bude levnejsi udrzba ale do ctarhranu bych uz dneska stejne jako do starsich XTR nesel a radeji bych poridil nove XT.

0 0
    • rich  

a co Race Face s rovnakym systemom ako ma Shimano?

0 0
      • ddd - andy  

Ty by me taky zajimalo, zatim neznam nikoho kdo to vozi a tudiz nevim co ty looza vydrzej.. nicmene se mi libi vic nez shimano – modry nebo zlaty.. hmmmm :-)

0 0
      • LUCCA  

Dakujem Vam za Vase odpovede, vyzera to tak, ze zostanem na svojich Middleburnoch a na Shitmana sa vykaslem…Trochu po nich poskulujem, ale tiez uz som pocul o tom, ze nove XT nevydrzia dlho, teda co sa tyka stredu. Tak neviem. Nad RaceFace som nerozmyslal, lebo to si radsej necham tie Middleburny :)

0 0
        • Mamutt  

Jestli máš na kole RC7 tak vůbec nechápu, proč tady zevluješ a přemýšlíš o XTR.. ty se nudíš, viď?! ;) BTW odkud a za kolik máš ty kliky (případně jak dlouho?)?

0 0
          • onegear  

Middleburn kliky vozi yarroline a rc7 byly na zacatku roku cca neco pres 6tis.

0 0
            • LUCCA  

…ale bez tanierov, taniere su zvlast…na Slovensku od 800Skk za maly cez 2000Skk za najvacsi.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.