llidi co si o ni myslite? je to asi nic moc ale na blbnuti… mate nekdo zkusenosti z praxe? (co tam odchazi…:-)) jinak moc za kazdou informaci ale napsat sem ze je na hovno, ze znacka je na radnou ****… tak to me nepotesi a nic nerekne diky vsem:-)
llidi co si o ni myslite? je to asi nic moc ale na blbnuti… mate nekdo zkusenosti z praxe? (co tam odchazi…:-)) jinak moc za kazdou informaci ale napsat sem ze je na hovno, ze znacka je na radnou ****… tak to me nepotesi a nic nerekne diky vsem:-)
Ty člověče tu už asi nikde nekoupíš. Ale mě osobně sere, že když se v loni prodávala tak jsem zaváhal a už nebyla k mání. Náš se suntourem nějaký zkušenosti?
hele se santurem zadny zkusenosti nemmam ale proto se ptam:-) ale dostl lidi na nej nadava nechapu proc , kdyz ta vidle odpovida asi cene jinak dost lidi rika ze ty vidle sou pro Čechy (protoze si ji musis dobastlit a je o:-) dik
A ty jí máš? Nevím kde jí seženeš? Já si chci koupit SR XCP-75-LO a taky jsem moc odpovědí nedostal
Ja ji vozim od lonskyho jara, takze mam zkusenosti s ni celkem dost. Vymenit olej za ridsi a vymenit prachove tesneni (ale za co?). Jinak je to naprosto nepouzitelna vidlice i za ty penize. Potom by to snad slo. Tezko rict, jeste sem nevymenil to tesneni. Bez toho nevydrzi v lete chodit ani minutu. Cerstve vycistena a namazana chodi moc hezky. Ocelovy nohy (32mm) by mohli neco vydrzet. Sloupek uz jsem ohnul. Uz bych do ni nesel. Nestoji to za to trapeni.
Je dost pretlumena , jak pise Padlista. Ted je maj jeste na koloshopu. V mrazech je z ni pevna vidle, diky mazani vazelinou. Pokud si chces hrat, tak za ty prachy na blbnuti staci.navic pekne vypada, tot muj nazor.
Na koloshopu ji sice maj, ale pisou ze pry sleva a je za nehorazny prachy na to co to je za šmíd.