Deda mi dal za ukol vymenit prehazku na jeho stary Rete(cca 8let). Je tam nejaka Sachs a razeni Sachs Twist Shift. Shimano tam urcite nejde, pujde tam Sram – traba 3.0? Za kazdy info budu vdecny!
Deda mi dal za ukol vymenit prehazku na jeho stary Rete(cca 8let). Je tam nejaka Sachs a razeni Sachs Twist Shift. Shimano tam urcite nejde, pujde tam Sram – traba 3.0? Za kazdy info budu vdecny!
jde o radici pomer – SRAM ma radici pomer 1:1 takze pokud ten sachs ma taky 1:1 tak zrejme jo
Sachsy boli kompatibilne si Shimanom (teda aspon v rokoch 97–2000). Podla mna tam Shimano pojde. Sram ESP urcite nie. Tie kompatibilne so Sh. by mali.
Potvrzuji,napr silnicni Sachs 3000,3500 je kompaktibilni se Shimanem,mam to odzkousene.
Naopak jde tam prave to Shimano a SRAM ne. Sachs delal jen veci kompatibilni se Shimanem. Sram na razeni 1:1 presel az pozdeji (kdyz uz Sachs byl jejich)
to sice ani, ale i tak to např páčky+pastorky sachs a shimano přehazka až tak čistě neběhjalo jako shimano shimano.
Sem segre daval svoje stary razeni Alivio misto tohohle Sachsu a fungovalo to. Nevim jak moc dobre, ale fungovalo.
moja dcera ma take gripshifty od Sachsu a Alivio prehadzovac. Rocnik asi 1998–2000. Povodne osadenie na biku Schauff. Funguje to dobre.