Víte někdo něco o těhle destičkách?
Víte někdo něco o těhle destičkách?
Vím, a co jako ?
zajímá mě asi ze všeho nejvíce výdrž těchto desek, popř jejich vliv na kotouč
OK, to je jiná:
B3 měkké, dobře brzdí, rychle ubývají, kotouč nechají na pokoji (oproti FastStopům) C4 maličko tvrdší, ale výdrž cca 3× lepší, na kotuči se podepíšou tak -desetinkou za celé desky Protož estojí oboje stejně, C4 silně doporučené. Ale blbě se shání.
MOžná ještě RomanH něco přidá, má C4 dýl než já.
Jo jak si tak čtu svou odpověď, tak tam nezaznělo, co už ale mezitím proběhlo dole. B4 by měly být na nové Juicy 2005, samostatně v prodeji ještě ne.
C4 na predni brzde – ucinek ostry, kotouc skoro beze stop – cena 800,–, nasazeny na jare a jeste tam pobudou – nejeto cca 3 tis km Fastop na zadni, neni tak ostra,na kotouci po 2,5 sezonach znatelne opotrebeni, ale za 350,– mi staci, nejedu na ne tak 2,5 tis B4 neznam
b4 je trochu nelogicke oznaceni nejnovejsi rady tj. po c4
podle recenzi co jsem cetl z ciziny srovnatelne s c4
u nas jsem je zatim nevidel
pro zajimavost kde jsi je sehnal ?
odpověď pro všechny co se ptají kde jsem přišel na B4. Dnes mi dovezl kámoš z USA nové Avid CPS (objednané na jensonusa.com). Když jsem vyndal destičky, je na nich vyraženo zřetelné B4, bylo mi to také divné a proto jsem se ptal. Dostal jsem k tomu ještě další pár zabalený a také jsou to B4
Dik, mas je primo od zdroje :)
dík za info. zprvu jsem se bál, že to bude něco jako ne zrovna chválené B3. hned jak to bude možné je nasadím a otestuji.
Kolik te prisly? Smim-li se ptat.
na jenousa píší s 160mm kotoučem 69 dolarů.
kupoval jsem toho povíce, takže poštovné za vše bylo 8 USD, kámoš dostal litr slivovice a úřady – no ty „bohužel“ nic
no jak už někdo napsal 160 mm – 69 USD, já jsem zkusil při ceně 79 USD koupit 185mm
ta cena na jenousa je bez dph nebo to je ta ze niž to dostaneš
V americe nemaji dph
jenson ti pripocte $68 za dopravu a u nas zaplatis asi dan 19 a clo 4 %
cena byla dle účtenky konečná
C4 – vydrzela mi na predni brzde cca 4000 km. Ted mam druhy par. Brzdi vyborne, jen je trosku draha. Co se tyce vlivu na kotouc, tak to nevim – zatim jsem nejaky ubytek kotouce nepozoroval, ale na druhou stranu jsem jej ani nemeril. B3 – maji dle MTBR.com podstatne kratsi zivotnost pri stejnem brzdnem ucinku a cene. B4 – to nevim, slysim prvne.
jo ještě bych se rád zeptal. psalo se tu o ostříhávání těch h pružinek. to byly myšleny jen ty lehce zahlé konce? dík
Ja myslim, ze ty uz budes mit perka symetricka bez odstavajici nozicky s ockem – ta nejvice vadila.
Ale ta asi 1 mm zvednuti na konci perek muzes take odstipnout aby neodstavala a muzes dojezdit az na „kov“
máš pravdu, perka žádné očko nemají, asi odštípnu i ty ohyby, ale myslím, že stejně desky nepůjdou dojezdit až na kov, protože pak tam začnou překážet ty perka celý.