Nalisovanie integrovaneho hlavoveho zlozenia

8 nepřečtených
  • Thorn

Na novim biku som si vsimol, ze medzi okrajom hlavovej trubky a ‚krytom‘ integrovaneho hlavoveho zlozenia (Ritchey) je asi 0.5 mm medzera. Vola v tom nie je ziadna, ale aj tak ma to prekvapilo. Je to normalne, alebo je to slabo/nedostatocne nalisovane? Nechyba tam nahodou nejaka tesniaca podlozka?

0 0
    • Třé?a  

Já mám int. složení Token, a mezi tím krytem a miskou je plastovej kroužek. je možné že ti chybí. Zarr

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • Thorn  

ja mam asi toto, zda sa, ze tam tesnenie nie je. http://www.mtbr.com/…122277.shtml snad to bude ok.

0 0
        • Třé?a  

Zkus povolit představec (ty šrouby na boku) a nahoře to složení pořádně dotáhni, možná to zaskočí. Také se ujisti jestli nemáš moc dlouhý krk vidle, pak by to nešlo. Také by mohl být příliš vysoký ten prořízlí kroužek se skosením co to dotahuje )ale to pochybuju.

0 0
          • Thorn  

je to funglovka, takze to necham na servis. ak to ale nema vplyv na funkciu, tak na to kaslem. vakel tam nie je a z vacsej dialky ako 10 cm je to nepostrehnutelne :-)

0 0
            • Třé?a  

No některý firmy ty kola montujou pěkně pasácky, že na tom skoro ani neodjedeš. Vždycky to chce trochu doladit :)

0 0
    • Daf  

Hlavovka Ritchey co je na Visionovi je taky derava. Je tam myslim nejakej Comp ty lepsi tam maji uz tesneni. Ja bych tam zkusil dat trochu silikonoveho tmelu ten by to mohl trochu vytesnit.

0 0
      • Thorn  

Diky, asi to teda bude OK, samotne loziska su aj tak zapuzdrene…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.