Včera jsem dost znatelně cítil jak se ochlazuje voda v hadičce. Jak to děláte v zimě? Pod bundu mi vak nevleze a hadička stejně čučí ven pořád. A nebo vozíte jen nemrznoucí tekutiny?
Včera jsem dost znatelně cítil jak se ochlazuje voda v hadičce. Jak to děláte v zimě? Pod bundu mi vak nevleze a hadička stejně čučí ven pořád. A nebo vozíte jen nemrznoucí tekutiny?
neco malo uz tu bylo..
ja v zime vozim v camelu fridex. ten mi nezamrzne :-)
ja to delam tak, ze vzhledem k nizsim narokum na piti v zime nemusim pit tak casto, takze mam tu hadicku strcenou v baglu a vyndam ji jen kdyz potrebuju pit. samozrejme musim kvuli tomu zastavit. jezdim tak i na lyzich a v pohode. poprve mi na lyzich ta hadicka pri –19 stupnich zamrzla a nenapil sem se vubec, takze tohle vidim jako nejmene pracne a slozite reseni. nicmene by se mozna dala ta hadicka necim omotat, aby nezamrzala. cim a jakou vrstvu do jake teploty bys musel vyzkouset.
Proste po napiti tu tekutinu vyfouknu zpatky do rezervoaru aby hadicka zuatala prazdna ale na tuhle zimu asi poridim aspon TubeDirector snad to pomuze aspon trochu.
pomuze, ale opravdu jen trochu… i kdyz ho mam, tak piti stejne fouknu radsi zpatky… nehlede na to, ze tube director ti nezabrani zamrznuti naustku
S tim ze nezabrani zamrzani naustku pocitam. Jde mi spis o to, ze ne vzdycky se mi povede vyfouknout cely obsah hadicky a neco v ni zustane nebo se to proste vrati ale ne az k naustku no a pri teplotach pod 0 neni nic prijemnyho to pit. Navic ten vylozene zatepleny potah s krytkou i na naustek mi uz prijde doooooost predrazenej.
Jenze kdyz Ti zamrzne naustek, tak se nenapijes. Zase je ale o duvod vice, proc zajet po ceste do hospody, ze :o)
aby tam rozmrzl, že.
Prodávaj se i vaky s izolovanou hadičkou neoprénem, možná by se dal koupit i zvláš?(ten návlek). Nebo zkus si to vyrobit, třeba ustřihnout kus pásku ze starýhu županu(většinou jsou dutý), nebo ti to může nějaká šikovná švadlena ušít.
grog 1:1 … :))) by mel teoreticky zamrzat az nekde kolem –20st. :))))
sakra nechapu ze me to jeste nenapadlo – v zime kombinovat iontak s lihovinou proti zamrzavani :)
jenom to bude chtit nekoho sikovnyho, kdo vyrobi nejakou tabulku s pomerama a teplotama… ja vychazel pouze odhadem z faktu, ze samotnej lih ma bod tuhnuti –130,5 st.C … :)))
Neni nad to si to sám odzkoušet podle chuti. V tomto směru na vaše rady spolíhat nebudu. To si s radostí odzkouším sám. :)