Neodolal jsem a na Koloshopu jsem koupil Marathon SL 105 2004. Zatím ji zajíždím, ale ne a ne dosáhnout plného zdvihu, a? laboruju s tlakama jak laboruju, tak při malém tlaku jak v pos.(10psi) tak neg. (3×pos.) udělám z řidítek tak 8,5cm – měký, hodně lineární chod a na konci prudké ztuhnutí. Navíc se vidlice dost ponořuje a houpe. Při větším tlaku (20psi pos.) je chod progresivnější, ale max. zdvih se ještě asi o 1cm zmenší. Chápu že ten vzduch v pos. komorách už prostě víc nestlačím. Řešením je snad snížení hladin oleje, ale otázka pro zkušenější je – na kolik mužu jít abych nepohnul s tlumením v pravé noze. A levá noha taky tlumí, nebo olej ji jen maže. V levé teď mám cca 50cc a v pravé cca 100cc – zdá se mi to málo, ale víc z toho nevyteklo, možná je v tlumiči. Když zatlačím zátky se závitem na doraz (ale nešroubuju), tak v obou nohách je asi 50mm od zátky k hladině oleje. Jak vše nastavit, abych využíval maximum zdvihu, vážím 72kg. Podělte se prosím o zkušenosti, jestli jste někdo řešili něco podobného.