Heledte…neptejte se proc shanim nakej link na kola s pridavnym motorkem, ale shanim – nevite o nich nekdo neco?
Heledte…neptejte se proc shanim nakej link na kola s pridavnym motorkem, ale shanim – nevite o nich nekdo neco?
neptej se mě kde jsem ten link vzal :-), ale zkus tohle http://www.kolobezky.zde.cz/ http://mujweb.cz/…motokolo.htm http://www.bodecek.com/cz
a ja si rypnu na co to chces???
Hehe. :-D
Pro otce…ma to tedka do prace necelych 10km…a normalni bajk mu nestaci…takze na to…
akorat se mi nak nelibi tech 20 litru…coz je nak hodne… :-/
Jinak diky vsem…
no a neni lepsi vzit primo babetu??
Ne, tak to rozhodne neni :)…
proc slapat muze taky a kdyz ho to prestane bavit tak zapne motor a hybaj stara:)
Doporučuji zajít někam do Plusu apod. marketů a koupit ten E-scooter nebo jak tomu říkaj, stojí to asi 5000Kč a jezdí to 20/h cca 1–2h – možná :-) Jinak viděl jsem kolo s mot. 180W asi za 12000Kč, ale jejich web neznám – prodává to chlápek v Pečkách na Kolínsku.
pokud toto opravdu sháníš, kolo skutečně existuje. Pohání jej motor z mot. pily, přes pláš?.cena je okolo 12.000,– Kč. Máš-li zájem, napiš mi na vladimir.vebr@volny.cz, nebo volej 605257658
Sice shanim, ale otec za to neda vic nez 8 tisic – navic ja mu zas nedovolim si koupit pohaneni pres plast – to mi pripada jako pekna ptakovina…retez je mnohem lepsi…
Zatim to vidi na nakou 100%ni motorku…prej…
Neni to zas tak velká blbost – pohánění přes pláš?. Za jízdy se to dá zvednout, motorek se zapne při položení poháněcího kolečka na pláš?, po rovině to jede skoro 30, nemusíš mít řidičák :). Ale nechtěl bych jet s ním na výlet :)
Tak se zpožděním,ale přece:-) gadgets.zive.cz
To sem rovnou prdnu: Na první pohled to vypadá, jakoby někdo vzal letecký rotační motor a nahradil jim přední kolo na klasickém bicyklu. Ale jde o nové umístění spalovacího dvoutaktního motoru na jízdním kole. Výhoda je, že tento motor jde namontovat na libovolné kolo, protože stačí jen vyměnit přední kolo za verzi s motorem a do držáku na nápoje připevnit malou nádrž na palivo. Motor je schopen vyvinout rychlost 32 km/h (z takové rychlosti lze bezpečně brzdit běžnými brzdami). Na jeden galon paliva (cca 3,81 litrů) dokáže ujet až 320 km. K na trhu bude k dostání v příštím čtvrtletí, ale objednat si jej můžete již nyní.
Zdroj: revopower (via topix)
Nechtěl bych s tím potřebovat rychle zatočit. Jinak bych řekl, že ty elektroskutry jsou uplně super, divím se, že s tím nikdo nejezdí. Až bude benzín za :100,– (což se zelenýma v parlamentu bude brzy), tak to budu kupovat, urřitě lepšé, než stádová MHD.
Btw. cetl sis jejich volebni program? Elektrina bude taky drazsi. Snad zlevni koně.
Koní se bojím a jsou moc vysoký-pády by bolely. Elektřina bude neprve dražší a pak nebude žádná (až vypnou Dukovany a temelín) Ale myslím, že Pablbek prolepí některého zeleného (třeba trockistu Úhla), aby šel nim a tím se vláda zelených skončí.
ale nic novyho pod sluncem… driv se takhle delalo par motorek.. moc se to nechytlo…
..kup tohle…i stim tamanem te to vyjde nejlevnejs..a tatka bude taky spokojenej ne?:-))))))))))))))))
Pokud to jeste shanis,tak toto by Te mohlo zajimat www.aukro.cz/show_item.php?…