Co děláte, když nejezdíte nebo nevysedáváte na B-F?

196 nepřečtených
  • Lister

Tak co? Jsou tady většinou zarytí sportovci, kteří pokud nejezdí tak chodí bušit, plavat, běhat, bruslit hrát fotbálek tenis atd. Nebo vám kromě ježdění práce a vykecávání tady už na nic čas nezbývá. Tak já momentálně hlavně šprtám. Když se neučím nebo nejezdím a nesjem momentálně u přítelkyně tak hooodně rád pařím automobilové simulátory(hlavně ralíčka). Zjistil jsem, že jsem pak za volantem mnohem klidnější, když se tímhle vybiju.

0 0
    • Vojtíšek  

:-)) Tak to je jasně vidět, že si nedokážeš ani představit, co je to mít doma odpůrkyni a dva písklouše :-)

0 0
      • Lister  

Tohle mě teprve čeká, ale upřímně řečeno , už se na to těším :-) Hlavně už dodělat školu a hurá do práce.

0 0
        • Vojtíšek  

:-) Tě to rychle přejde :-)))

0 0
          • Lister  

Já vím, ale už se prostě těším na změnu. Škola už mě těžce nebaví a otravuje.

0 0
            • blue  

jo jo, clovek vzdycky touzi po tom, co zrovna nema :-)))

0 0
            • Twisp  

s tou skolou sem na tom podobne ale do rodinnyho zivota se hned po promoci nepohrnu (za pul roku), sem jeste preci tak mladej :) Jinak kdyz je venku hnusne a neda se nic delat a pritelka je ve skole, tak mastim po netu Battlefield 1942 :) a konkretne realistictejsi mod forgotten hope, ale to uz Vam asi nic nerekne :)

0 0
              •  

hmm battlefield, jo ten sem jeden čas hrál, ted spis Natural Selection ;)

0 0
            • ferry  

To buď rád, že nemusíš po škole jet na roční zájezd do debilní armády.

0 0
              • MartinXC  

Anebo na dva, že…

0 0
              • enjoy  

a kdo musi(musel)??

0 0
                • Jogador  

Policajti:)

0 0
                  • enjoy  

dostal si me:-)

0 0
                    • Jogador  

Ještě abych dostal Tvoje kolo, a budu 100 procentně spokojený…

0 0
                      • enjoy  

tak jo,ale das mi kleina martinaXC:-).ne ze bych nejak moc chtel kleina(asi bych tomu ublizil:-)),ale to kolo je,jak to rict,hezky:-). tak se podivej na nej a pak chtej moje:-)

0 0
                        • Jogador  

A nechceš místo Martina Kleina Nikol Kleinovou? Tu jsem loni doučoval, je taky hezká,až jsem stim měl při doučování problémi, vyměnim číslo za kolo?:)

0 0
                          • enjoy  

jako jedno cislo s ni?:-) ale ne,ja si fakt nestezuju:-).to neni vytahovani…,to je proste fakt:-)

0 0
                            • Jogador  

Nejen jedno, celych devet, ale ja zapomnel komu to píšu, Tebe bych nezlákal ani na bananány:)

0 0
                        • MartinXC  

To jsi vystihl – Princezna je mazlík. Ale neboj se, že bys jí ublížil. Spíš Princezna uštve tebe, pokud na podobné biky nejsi zvyklý ;-)

0 0
                          • enjoy  

je mi to jasny:-) ale zvykly…,no:-).vzdyt moje kolo je skoro:-)) stejny:-).

0 0
                            • Jogador  

Aspoň že se shodnem na tom skoro:)

0 0
                          • davidak  

No Martine, řek bych, že Princezna je jedno z nejpěknějších kol tady na foru..Je taková, jak bych to řek..vkusná. Ještě červenou objímku sedlovky(jako hlava) a byla by dokonalá.. A je bílá nebo světle modrá? Na školním počítači s 640×480 Low color to nejde poznat..

0 0
                            • MartinXC  

Díky za uznání, vyřídím ;-) Barva je bílá/stříbrná (taková měňavá, jak to Klein dělá) to chce vidět – na hřbětě víc bílá, na břiše víc stříbrná. Sedlovou objímku do červena – jo, to bude, jen hledám někoho, kdo mi z černé udělá červenou galvanizaci v barvě hlavovky.

0 0
                              • davidak  

No o, já kleina na vlastní oči ještě neviděl, jen na jejich webu. Jak je tam udělaný to vedení lanek v rám. trubce? Tam jsou nějaký bovdeny už od výroby? Vážně mě to zajímá, někam na úroveň a vzhled tvýho kola bych se jednou chtěl dostat, ale jak vidíš, jsem teprve na začátku cesty..:)d. p.s. jo, bráchovi ty véčka sloužej dobře..

0 0
                                • MartinXC  

Dík, mě to chvilku trvalo, než jsem si ujasnil, co vlastně chci. Finání design pak vyšel tak nějak samovolně. Vedení lanek: prostě díra do rámu ve které končí bowden, lanko jde vnitřkem (pěkně v suchu:), na druhém konci obdobná díra do trubky a ven zase do bowdenu. Je to příjemné při nošení a dobře to vypadá. Véčka: ani bych problém něčekal. Ty druhé jsou pořád na polici, cenu ti dám stejným principem jako bráchovi, a? se neperete :-)

0 0
                                  • davidak  

Taky mi pořád vrtaj v hlavě…Teď jsem si pořídil novou vidlici, takže se moje ježdění lesem rapidně zrychluje, víc si věřim, a moje stary brzdy maj fakt nějak málo síly..takže…pro­mejšlim to…tak jo. pujdu do nich. Máš ještě tu starou adresu? Stačí křestní jméno přepsat na David..

0 0
                                    • MartinXC  

OK, pošlu, dostanu se k tomu ale až v pátek, jestli nevadí. Adresu někde mám v mailu.

0 0
                                  • davidak  

Jo jinak k tomu designu.. Pro mě je celkem dost důležitej vzhled kola, při prohlížení fotek biků na fóru si člověk udělá celkem přesnou představu o tom, co by chtěl. Já se snažim volit kompromis mezi vkusem a funkčností, i z levnějších komponentů se dá dobře vybírat. Já pořád melu o tý Princezně, ale já když jí poprvé viděl, řikal jsem si, že je to fakt krásný kolo bez ohledu na vidli, komponenty atd. Asi je to hlavně tim rámem spojenym s těma maličkejma detailama, jako ta hlava. Ale asi právě ty tvořej ten pěknej celek.. Panebože, fakt plácám blbosti k ničemu.. Takže to lanko u toho výstupu tam musíš tak nějak trefit? To je zajímavý řešení..

0 0
                                    • MartinXC  

Nemusíš ho trefovat, je k tomu plastová trubička, kterou navlečeš na lanko a při vytahování lanka ja protáhneš dírama v rámu. Kleinovské rámy jsou pěkné mj. taky proto, že mají docela vyvážené proporce trubek a jsou z velkých průměrů – ono to dobře vypadá. Vloni jsem měl M rám a ten vypadal díky menším mírám ještě bytelnější.

0 0
                          • TinkTink  

Pujc mi ji, ja ti ji zneskodnim :)

0 0
                            • MartinXC  

Korektním způsobem (XC, maratony, lehké FR) by to trvalo asi dost dlouho. Ale až budu chtít nový rám (v průběhu příštích 4 let – výměna v záruce), vzpomenu na tebe ;-)

0 0
                              • TinkTink  

kdyby jsi tam nezminil tu vymenu, tak bych uz skoro doufal, ze mi ji darujes :o))…skoda…stejne bych ji prodal :))

0 0
                                • MartinXC  

:-) člověče, ty nejsi biker ale překupník ! :-)

0 0
                • Dan  

Museli jsme skoro všichni, a většina z nás na dva!

0 0
    • McBlacky  

spím :-)

0 0
      • rb  

Snažim se zodpovědně chodit na pivo..

0 0
      • Pekáček  

Fakt? Já taky! Spal bych prostě pořád… Uáááá :oO

0 0
      • SavaH  

To sem chtěla napsat já!!! Si rychlejší. Evidentně tu trávíš víc času;)

0 0
      • Medunka  

Jo, spanek nade vse, i nad chlapa :)

0 0
    • Jogador  

Já? tak chodim do školy, a pak se učim, a nebo chodim do fitka, což namě neni vůbec vidět:) A na kompu už nehraju, hrál sem NFS undegrount a pak jsem si na kole připadal hrozně pomalej, a mýval jsem s toho depky, tak jsem si vybral to kolo:)

0 0
    • confido  

No skoro presne jak rikas- skola, bf a hlavne kolo, na nic jineho cas uz nezbyva.Jo, jeste obcas aji spim,ale ne zas moc:). Jinak s tim hranim gamesek, ikdyz nehraju (obcas nekde u kamosu,sameho me to nebavi), tak mam pocit, ze me to spis naopak laka prevadet to co jsem zkusil na gamesce do reality..

0 0
    • Eila  

kolo, skola a prace:) pak jeste jednou kolo a pak hlavne se snazim trosku vyspat

0 0
      • blue.sun  

Kecáš… zapomněla jsi xchat a Blacka:)))

0 0
    • Thorn  

SEX SLEEP EAT DRINK DREAM …receno slovy klasika

0 0
      • Darkson  

sice jsem to nikdy neslyšel, ale líbí se mi to- tak nějak

0 0
        • kimi  

To je jeden vál od King Crimson

0 0
    • Manas  

Kdyz nejezdim na kole, coz posledni dobou hodne flakam, tak bud prace v praci, prace doma, uceni, pritelkyne ( pokud je u me ), volejbal, badminton, obcas fitko, bouldering, cviceni doma, cviceni na bolavej kotnicek, komp, diplomka, B-F :-) Kdyz to tak po sobe ctu tak moc casu nemam. TEdy skoro zadny, coz by odpovidalo … :-/

0 0
    • peg  

Já pořád řediteluju, řediteluju a zase řediteluju.

0 0
      • mastihuba  

já myslel že ředitelové dělají tak dva dny v týdnu a zbytek tráví na zahrádce, na kole, u moře, na lyžích a tak :))) Dost na tom že máš zodpovědnost ještě k tomu dělat? To nějak nechápu. :)

0 0
        • peg  

By ses docela divil. Samozřejmě, že si můžeš najmout managery, co budou dělat za tebe a ty budeš jenom sedět. Jo ale ty Ti za 30 000,– čistýho dělat nebudou. Nej lepší když přijde kontrola ISO. To nakonec skončíme kdo vypije víc kafe. :) A le shygienou to je horší. :(

0 0
          • Volf  

Tak to jsme dva. Je jen dobrý si přešíst co si ostatní myslí o našich náplních práci. Mimochodem já jsem certifikovasl před 14 dny.

0 0
            • mastihuba  

ale no tak pánové. To měla být legrace. Mimo jiné, když náš ředitel začal mluvit o certifikaci, tak se nám ho podařilo přesvědčit o prozatímním odkladu. Jinak moje zkušenosti s řediteli jsou různé, takže vás všechny do jednoho pytle nehážu.

0 0
            • mastihuba  

dva roky utekly jako voda a certifikaci mám za krkem taky. Dohadování se s hygienou se stalo mojí pracovní náplní :)

0 0
          • ferry  

Pozor ja sem kontrola ISO a s tou hygienou je to taky na h…!

0 0
    • rock  

Hmm … práce, samozřejmě kolo, posilovna, BF, občas si něco zahraju na PC a hlavně … čtu, docela často. I knihy :-) …

0 0
    • os  

Nejvíc času zabere práce…na dnešek se k nám nahlásil finančák, tak se snažim nervozitu zahnat na BF…jinak po práci hlavně děti, kolo je bohužel až na třetím místě…

0 0
    • Pebe  

Práce, po práci kolo, večer B-F, potom příprava autíček na víkend a o víkendu závody autíček. Taky trávim dost času na návštěvách u dcerky.

0 0
      • fousek  

modely auticek? Ted se docela zajimam o mini-Z mate s nima nakou zkusenost? Da se s nima jezdit v byte?

0 0
        • Pebe  

Po bytě je to určitě to nejlepší měřítko, tuším 1:24. Sám mám 1:18 a 1:10 a to je už přece jenom vetší. Jinak bych ještě doporučil, pokud jste z Prahy, zajít se poptat do Jágr Baru, tam se jezdí i závody Mini-Z.

0 0
    • fousek  

No jeste sem na foru motorkari.cz, taky obcas letecky modelarsti, prace a uvazuju ze bych znova zacal jezdit na skejtu, taky cteni ktery zvolna pprechazi do spanku

0 0
    • Lister  

Ještě jsem zapomněl, že hrozně rád fotím, jak na klasiku tak na digitál, ale to se dost často slučuje s tím kolem. Pak lepení papírových modelů, snažím se číst i něco jiného než učebnice, rád chodím do kina. V posilce jsem nebyl ani nepamatuju(kde jsou ty doby co jsem chodil 4× tydně), občas si jdu zaplavat(někdy chodím i 5× týdně, jindy se měsíc neukážu). Ještě rybičky, ale ty teď nemám, ale plánuju do vlastního bytu.

0 0
      • fousek  

jo taky rad fotim, ale bike se s focenim slucuje? Jak to delas, ja kdyz si du zajezdit, tak se vo fotak bojim ze kdyz se rozsekam tak se rozseka i fotak, coz u me je kazdou chvily. Tak maximalne kdyz jedu s nekterejma kamosema tak ho beru, protoze neni to riziko tak velky

0 0
        • Lister  

Máš pravdu. Taky se bojím, ale snažím se jezdit opatrně a vybírám pak lehčí terén, kde to znám a kde se nejspíš nevysekám. Když beru zrcadlovku tak beru velký bytoh a dávám ji tam ve fototašce. Občas beru i stativ, protože bez něj některý fotky pořádně neuděláš(třeba tekoucí voda). O malý digitál se moc nebojím. Ten vozím v kejmlu. Dneska se zrovna jedu projed s digi?ákem. Má být krásně tak to chci využít. Třeba se nějaké povedou. Vyrážím ve dvě tak už nebude tak tvrdý světlo(to na podzim stejně už moc nebývá), ale ještě ho bude dost aby se dalo fotit.

0 0
        • Thidney  

právě potože neustále padám, jsem si koupil Contaxe G2 www.yashica.cz/…_gsystem.asp titanová hračka je fajn. k původní otázce práce, rodina /od prosince nás bude zřejmě pět/, občas focení – po desti letech živení se fotkou jsem ji zas dostal do normálu. Hry – Morrowind. Comics. Čaj. Lenoším.

0 0
          • Lister  

Pěkná hračka. Já fotím na Canon(jak analog tak digi). Čajíček to já rád. Ale jen černý. Zeleným jsem nepřišel na chu?.

0 0
            • Thidney  

canon se mi zprotivil v práci ;=)) konkrétně eos 1N + zoomy z nejvyšší řady. Fotky z contaxu jsou opravdu ostrý, až je to občas nevýhoda – neodpouští chyby. O barevným podání, kdy daj vyniknout materiálům nemluvě. Černý čaj = pu-erh záležitost, která se louhuje okolo 10 ti minut, je černější než kafe, má vůni, jako když vlezeš do starýho kláštera a překvapivě lehce nasládlou chu?. Je to čínská specialitka kdy proces fermentace se přeruší čaj se dosuší a ještě jednou zfermentuje, často se prodává lisovaná do nejrůznějších „cihel“. Ale to jsi asi nemyslel. Zelený čaj je jedna ze základních pomůcek, pokud honíš čas při studiu a musíš toho hodně nabiflovat, pokud možno za pád nocí.

0 0
              • Thidney  

abych ty cannony jen nehaněl velký plus ergonometrie fakt se skvěle ovládaj a rychlost a přesnost autofocusu – prostě dobrý vcelku odolný nářadí na repky do novin a časopisů

0 0
                • enjoy  

takze canon EOS 1Ds je vlastne asi tak stejne uzitecnej jako muj IXUS 500:-)

0 0
                • Lister  

Já tak profi vybavení jako ty nemám. Klasiku mám obyč eos300, digi kompakt a75. Uvažuju o 300D, páč mi tam budou pasovat objektivy co mám(ale to je hudba budoucnosti).

0 0
              • Lister  

Pu-er je klasika. Když mi ho poprvé udělali, tak jsem měl pocit, že mi tam vylouhovali hlínu z dvorku. Síííla. Na to učení mi stačí černý. Ale jinak mám rád jemnější – Darjeeling a nedávno jsem narazil na moc dobrý Nepál – Malloom, ale už došel. Musím ho sehnat.

0 0
                • Thidney  

kam chodíš na čaj? Bez darjeelingu bych už zřejmě nepřežil. Největší síla co jse zažil, byl afghánský model- zbytky čajů a čajový prach – do hrnce – vařit mírně do úplného rozvaření- vyvařit vodu – zbylý takový sulc oloupávat z hrnce – lžičku do skleničky na rize – rozpustit vřící vodou – osladit – nechat si uletět hlavu. jednou mi to stačilo. Otrlejší jedinci můžou přidat opium nebo trávu, ale to nedoporučuju, to by už zřejmě šlo o zdraví.

0 0
                  • Lister  

V Olomouci na škole jsem chodil do Dřevěné panenky(myslím, že jim dodává Oxalis). U nás čajovnu zrušili. Já si stejně nejraději udělám čaj doma a vypiju si to v klídku třeba nad knížkou.

0 0
                    • Martin  

panenka už bohužel delší dobu nepremává :-(

jinak, puerek roxxx

0 0
          • Thidney  

jsem úplně zapoměl na mariáš

0 0
      • mountaineer  

Abicko nebo polaci?:o)

0 0
        • Lister  

abičko – mám všechny od roku 86 :o)

0 0
          • mountaineer  

Ty blaho kde to skladujes?:o)Driv sem taky lepil,mam tu jeste archiv kterej je pripravenej na duchod.hned na vrchu sparku Su-30MK,mazlik:o)

0 0
            • Lister  

dvě obrovksé krabice – není to tak strašný :o)

Ale už to asi odhlásím, páč poslední dobou tam nic není, lepší bude kupovat si zajímavé věci samostatně...­.......já mám připravenou kompletní městskou památkovou rezervaci od 1–3, něco málo už slepené, ale teď jsem na to tak 3 roky nešáhl........

0 0
    • wertigo  

zima – fotbalek v telocvicne, lyze, bezky, bazen, kuzelky leto – tenis, fotbal, kolo

celorocne – hospoda, jak si kazdy tyden nezresetuju HDD v knajpe, tak to neni ono.

0 0
    • Daf  

No kdyz zrovna nejsem na kole tak premyslim kam pojedu zitra :) Jinak me bavi chodit do kina ted se zas po delsi pauze zkousim plavani, no a i kdyz nejsem zrovna velkej kalic tak taky rad zajdu pokecat do hospody.

0 0
      • clobs  

Když se to tady takhle veřejně řeší, já hraju hokej a pak ta hospoda, ale to je celkem logicky propojeny. Tím bych se chtěl zeptat přítomných Pražáků, jestli tady není nějaká partička ke které bych se mohl připojit a jít si po práci zahrát…

0 0
    • Martin  

Jelikož už OFICIÁLNĚ začala zima (změnil jsem so screensaver na monitoru za zimní:-) tak se strašně, nekonečně mnohomoc těším na snowboard!!! Mezidobí trávím oblíbeným hospodingem a vyprávěním si o tom, jak budem sqělí a co všechno letos sjedem!!!

0 0
      • rock  

Neee ! Není zima, je jen takové pozdní léto … zimu jako roční období odmítám vzít na vědomí …

0 0
      • Lister  

Tak já mám ještě léto, ale je pravda, že za měsíc už to možná na lyže bude. Taky se těším. V zimě trávím na lyžích většinu volného času, taky díky tomu, že učím ty méně schopné jak se na ně postavit.

0 0
        • rock  

Hmm, jenže já jsem z nížiny a z lontu k tomu a na horách jsem v zimě byl 2× v životě; v 7.třídě a pak v prváku na průmce, naši tehdy nějak neměli na to jezdit s dětmi každou zimu na hory … oba kurzy jsem nějak přežil, na lyžích umím právě a jenom stát (když se nehýbou – nejlépe v pokoji na koberci) a na sněhu se cítím mnohem bezpečněji u nás v lese na biku … pochybuji, že se ještě na stará kolena začnu učit lyžovat :-) …

0 0
          • Lister  

Není problém. Náš šéf začal lyžovat asi před 6 lety ve třiceti a dneska už si dělá áčkový trenérský kurz, což je mezinárodní trenérská licence. Pokud si na tom nikdy nestál tak je to mnohem lepší, než kdybys to měl zafixovaný blbě. To už se neodnaučíš.

0 0
            • mastihuba  

tak to je můj případ. Kamarád instruktor se mnou má velký trápení. Samoučil jsem se asi vod pěti let.

0 0
            • Beeda  

No jo je mit Acko a je umet lyzovat. B. :-)

0 0
            • pitelboy  

pres leto: kolo, skola, turistika, obcas si du zabehat, trochu posilovani, sem tam naka kalba, holky, net, filmy, spim …

pres zimu delam instruktora na prkno a lyze tak sem bud: ve skole, na lyzich, prkne, ski-alpech, delam instruktora, vecer chvili na net,holky, obcas du s tatou polist na ledy …

0 0
              • Lister  

Ski-alp. To mě hodně láká, ale zatím mě odrazuje hlavně cena vázání a bot, ale určitě se do toho jednou pustím, volný terén to je pro mě.

0 0
                • pitelboy  

novy sou drahy. ale na burze nebo po netu sezenes komplet za dobry prachy…

• jo a na lyzich jezdim asi od 4let. a licence sou 3 C, B, A …
                  0 0
            • wertigo  

hmm, tak to mas za sefa asik bratra od Albreta Tomby ne ? 6 let jezdeni a uz nekoho ucit to musi byt super talent, to at se vybodne na praci a jde jezdit SP. p.s. jak mu to jde v muldach – to se ve 30 letech clovek tezko nauci…

0 0
            • x-mass  

NEVERIM! nerikej mi, ze na tom stoji jenom sest let a uz si jde delat Acko. Hmmm… nebo ma dost velky sebevedomi.

0 0
              • Lister  

Věřít nemusíš. Béčko udělal před dvěmi lety a z Ačka ho loni vylili při jízdě v hlubokém sněhu. V každém případě začal jezdit až v dospělosti. Pokud se nepletu tak mi loni říkal, že jezdí 5 let, takže letošní sezóna bude sedmá.

0 0
              • Lister  

Klidně přijeď. Za týden tě postavím na sjezdovku a za dva roky jdeš na céčko. Ale to asi máš. :-)

0 0
                • x-mass  

Cecko ma snad kazdej:). Mozna Ti sef zapomel rict, ze to je 5 let co jezdi poradne:).

0 0
                  • Beeda  

Asi tak, a ono ucit „jedine a spravne“ lyzovani je pekna blbost…mam radeji free agresiv jizdu v poradnym terenu, nez papir v ruce abych mohl cvicil na ledovejch plotnach:-)) B.

0 0
    • x-mass  

Kdyz nejezdim, nebo nesedim v praci, tak se hodne venuju svoji holce, kompletuju vybavu na lyze, hraju CSko (Counter Strike), ctu. Taky premyslim nad tim, co si na svyho hlinikovyho milacka opatrim v pristi sezone.

0 0
    • Jane  

Tož trávím čas ve škole na přednáškách a seminářích. V pondělí a úterý roznáším letáky. Vzhledem k tomu, že mám teď v ZS nějakých 8 předmětů, tak se na bike dostanu jenom v sobotu dopoledne. A bude asi ještě hůř. Do toho budu muset začít vypracovávat bakalářskou práci – ještě nevím o čem a další 2 práce do ost. předmětů. A za chvíli tu máme průběžné testy, na které samozřejmě nic neumím. Takže se budu muset po nocích začít trochu více učit místo nicnedělání u TV nebo PC. Momentálně trávím čas úporným přemýšlením nad tématem bak. práce. No, asi to vypadá, že budu dělat nějakou statistickou analýzu. Ještě však musím vymyslet čeho (nejlépe s využitím stat. údajů z ČSÚ). Musím uznat, že mě studium na VŠ nějak zmáhá, ale byla by škoda toho nechat – když je ta možnost…

0 0
      • TinkTink  

JO jo…presne tak :)

Ja mam bakalarku uz asi mesic dohodnutou…akorat si to davam v hlave do kupy, aby se podle toho dalo skutecne ucit :o)

0 0
    • MartinXC  

No tak v takovém případě abstinuju ;-)

0 0
    • winetou  

…už vás niekedy napadlo že sme pekní egoisti…? Mna už pár krát..

0 0
    •  

Hm ja když nejsem na kole, tak buď sem ve škole a nebo se učím (ne zas tolik .)), pak ještě moderuju fóra na Gamezone, rád si zahraju hry, poslouchám dost často muziku nebo čumim na film, konzument, amíci by měli radost, přiležitosně nějaká ta hospa

0 0
      •  

ještě sem zapomněl :) docela rád fotim, mam úchylku na krajinky a mraky, rad se projížim vláčkem, jak reálným tak i simulací Traiz Railroad Simulator, poslední dobou sem zařranej do SCIFI – hlavně do Jiřího Kulhánka, kdo má rád krev a brutalitu příde si na své v každé knize

0 0
        • Staenly  

JJ, Kulhanek, taky sem o tom slysel…:) No ja kdyz nejezdim nebo nebajkforuju tak hraju tenis, stolni tenis, plavu (i ve skole…:)) a letos se k tomu musim i ucit na primacky a maturitu (kdyby tady snad byl nekdo kdo by me mohl propasovat na geodezii, tak se dobrovolne hlasim…:)) no a samozrejme stiham i holky a hospody…:)

0 0
        • aku  

Vlakove simulace – neni to tak trosku uchylka? :) (Rika clovek ktery se na PC bavi jezdenim Nascaru ;))

0 0
    • mike!1  

tak škola, bike, taky mi hodně času zaberou treninky, b-f, něco na kompu, a tyden v pytli:-)

0 0
    • Otto  

hmmm,

Nyní po přestěhovaní upravy bytu s přítelkou

Nohejbal, lyže,focení letecké modely, chození po doktorech se zádama,sauna,pla­vání, když je hnusně tak PC- Hidden and dangerous. Vyjímečně paintball,spo­lečenské hry (Osadníci) No a samozřejmě hospůdka, pivo, šipečky, kulábr…

0 0
    • blue.sun  

Škola, diplomka, plavání (jako trenér), xchat, kostel a spolča… mám toho docela dost, no:)

0 0
    • TinkTink  

skola, upravy bajku, shop, spanek…to musi stacit :o)).

0 0
    • Kikinka  

jsem ve škole nebo se připravuju na přijímačky, brouzdám na netu, čtu, poslouchám písničky, jsem s kamarády nebo čumím z okna a nadávám, že nemůžu na kolo, protože je hnusné počasí nebo protože se musím šrotit na písemku:o(((

0 0
      • cabbage  

to sme na tom stejne:-/

0 0
        • Jogador  

No, vzhledem ktomu, že tam toho dala hodně na výběr, tak asi neni tak těžké se v něčem shodnout:)

0 0
    • Seppy  

Skola, fotbal, bajk, a net, nic jinyho neexistuje:)

0 0
    • aku  

Ta otazka by mela znit jinak. Co delate, kdyz nepracujete (studujete… doplnte si sami) a nespite (nesoulozite…atd :)). S radosti bych odpovedel ze jezdim nebo sedim na B-F ;)

0 0
    • Meesha  

Dopoledne skola a odpo tak ruzne. Kdyz ne bajk, tak pritelkyne,ka­mosi,obcas neco parnu na compu,foceni,hudba. Dost sem hral florbal, ale letos uz ne.

0 0
      • Jogador  

A čemu dáváš přednost,kolu nebo přítelkyni, jsi to napsal v dobrém pořadí:) Když se nemůže na kolo, tak ta přítelkyně:)

0 0
        • Meesha  

No, jak kdy. Kazdopadne me pritelkyne dokaze v rozhodovani dost ovlivnit… :-)

0 0
          • Jogador  

Tě pošle na kolo,jo?:)

0 0
            • Jogador  

No ono taky v sedmnácti, kam jinam by Tě posílala,že?:)

0 0
              • Meesha  

No, spis mi toho bika nekdy rozmluvi! :-) No jo, musim si prepsat vek :-(

0 0
                • Thidney  

tos to ovšem podstatně změnil ;-))

0 0
                  • Jogador  

Nojo, ono v tomto věku ještě asi holky neznaj takové páky, jako teď:)

0 0
    • prodi  

Přebaluji nástupkyni GunnRity Dahle! :)

0 0
    • Lister  

Jelikož hledání v historii by se mělo podporovat, tak vytahuju tento thread z historie, jako KONKURENCI k „Co děláte, když je venku hnusně“

:o)))))))))))

0 0
    • DragON  

Chodím se psem a vymýšlím blbosti. Teď jsem dodělal draka, o víkendu má být hezky, půjdeme pouštět. Omlouvám se za kvalitu fota, je to webkou od stolu, ve skutečnosti je sytě modrej s červeným ocasem.

0 0
    • sway  

Ucim se, programuju, jinak sportuju, nebo (teda spis hlavne) hraju na basu, takze jsem bud na hodine, na zkousce s kapelou nebo na koncerte…:) Ska ska ska!

0 0
    • Vojtíšek  

3. možnost – vysedávat v občerstvovně u oblíbeného iontového nápoje

0 0
    • Lister  

Obnova threadu:

Zajímalo by mě jestli tady nění nějaký milovník stolních her. Přemýšlím, že bychom si mohli nějakou koupít pod stromek.

Problém je že jsem zamrzli v době Dostihů a sázek a nejnopvější počin co máme doma je Scrable.

Nemáte nějaký tip na slušnou hru.

Zatím se mi zalíbila hra Carcassone a pak poměrně nová věc u nás na trhu Poštovní kurýr.....

jakýkoliv tip ocením :)

0 0
      • goofy  

Postavil jsem si stolni fotbalek, ale to asi neni uplne to co hledas, vid? :-)

0 0
      • cabbage  

Uznávám pouze „Člověče nezlob se!“ sázky a dostihy spolu s monopoly jsem zavrhnul už hooodně dávno – přišlo mi to hrozně vykonstruovaný.

0 0
        • Lister  

taky mám rád člobrdo, ale to je fakt mazec teprve v počtu 4+. Ale když mi jsem doma většinou jen dva......no a jelikož určitě společenské aktivity jsou jednou prostistranou od určitého množství už odmítány, tak je třeba vymyslet náhradní zábavu ;o)

0 0
        • Krys  

oprava: www.svet-her.cz/…-se-1-2.html

0 0
          • Lister  

tohle už máme dávno :o)

Akorát na většině večírků neuspěla, páč je moc měkká, tak jsem vymyslely a nakresli upgradovanou verzi, kde je šance na panáka skoro 100% při každém hodu kostkou :o)

Ale nejvíc jedou obyčejné kostky – souboj jeden na jednoho, počet kol určují soutěžicí – třeba na tři vítězné – prostě hodíš kostkou, hodím protivník a kdo má míň, tak pije (pozn autora – celého nefalšovaného panáka). No jak to dopadá si domyslete :oD

0 0
      • marapara  

Chodím do hospody :) … teda i v létě ;)

0 0
      • kudlanka32  

carcassone sme parkrat hral ale pak to nejak upadlo…ale bavilo me to dost…

asi si zase zacnu hrat, koupim si pod strom bud nejaky strasny lego nebo budu lepit modylek my milovany X-15…nikdy sem to nedelal tak si koupim rovonu dva

0 0
        • Lister  

co je X-15???? F 15 jo, ale X-15…jsem mimo????

0 0
            • Lister  

No tak to ta F-15 je teda mnohem hezčí :)

Ale nejraději mám F-14, asi za to může TOP GUN :oD

0 0
              • Honza729  

Letadla USAF oznacena X-… byla vzdy experimentalni, nebyla urcena pro bojove nasazeni.

0 0
              • kudlanka32  

tohle ma mnohem zajimavejsi konstrukci i parametry…ra­ketovy motor…moment, nekde sem si udelal vycuc prednasky od Billa Dany, este to neni presny, cekam na knihu je to jen ze zaznamu jeho prezentace:

X-15

Počátek programu lze najít již v 50-tých letech, kdy lidé začali přemýšlet o orbitalním letu. V roce 1952 doporučila NACA Comitee (?) hledat způsob jak dosáhnout rychlostí 1O-12 Mach a výšek 12–15mil. Tato snaha vyvrcholila v roce 1954 přípravou technického návrhu na supernadzvukový experimentální letoun a ten byl přijat v prosinci téhož roku. Z několika strojů o předpokládaných maximálních rychlostech 6–7mach byl vybrán návh od North American Aviation, budoucí X-15.

Zadána byla výroba 3 strojů o maximální rychlosti 6.6machu – v podstatě nejvyšší rychlost, ktrerou dovolovaly tehdejší znalosti a state-of-the-art technologie. Maximální výška 250 000stop byla vybrána s ohledem na potřebu otestovat principy ovládaní letounu mimo atmosféru a nutnost otestovat návrat zpět do atmosféry.

X-15 byla 15stop dlouhá a měla rozpětí křídel 22stop. Vážila 23 000liber při vzletu a 15 000 při přistání. Ačkoli bylo možné letoun pomocí chladicích systémů a izolací zkonstruovat klasickým způsobem, X-15 je navržen jako „hot structure“ protože tato možnost byla přitažlivější z hlediska výzkumu aerodynamického ohřevu. Na náběžných hranách křídel jsou dilatační spáry pro kompenzaci tepelné roztažnosti. Konstrukční materiál byl Iconnel-X, slitina Ni-Cr, která si zachovává pevnost i při teplotách kolem rudého žáru. Chlazen byl akorát prostor pro náklad, kokpit, wind shields a špička(nos). Nejrychlejší byl ohřev ve fázi hoření motoru. Nejvyšší teploty byly kolem 1300F. Povrch byl natřen černě kvůli lepšímu vyzařování tepla.

Letoun byl vybaven hydraulicky ovládanými klapkami (flight controll surfaces), aerodynamickou brzdou, reaktivními motorky pro orientaci mimo atmosféru, lyžinami pro přistání. Letoun X-15–3 byl vybaven pokročilým systémem řízení letu, který automaticky udržoval letoun ve správné prostorové orientaci na balistické dráze.

Jedna z jeho funkcí byl „leading hold“ mód a letadlo pak bylo „directional stable“

Pohonná jednotka byl unikátní jednokomorový raketový motor s proměnným tahem vyvinutý firmou Thiokol corp. Maximální síla byla 60 000liber. Doba hoření byla 85sekund během kterých se spálilo 18000 liber kapalného kyslíku a bezvodého amoniaku. Pohon turbočerpadel obstarával katalytický rozklad peroxidu vodíku. V letounu byly další dvě turbíny pohon generátorů elektrické energie a hydraulických systémů. Poslední náplní byl kapalný dusík pro chlazení.

Ovládání-kokpit Normalni knipl – pitch and roll, použití po vypnutí motoru. V pravo kontola behem chodu motoru, pilot mep fixováno predlokti ? V levo triosy balisticky kontoller mechanicky propojeny s steam rockets pro orientaci v prostoru

pristroje – dva typy – barometricke a inercialni, barometricke – rychloměr, výškoměr, machmeter byly použitelné do výšky 75000stop, požívaly se hlavně při klouzavém letu Horizont byl gyroskopický, dále inerciální výškoměr a rychloměr. Angle of attack a slide ?? jsou přepínatelné – inerciální pro hispeed a high altitude a barometrické pro konec mise.

Předmět výzkumu X-15

1. Opuštění atmosféry a návrat Princip je jednoduchý během hoření motoru se pilot spolehá jen na přístroje a let probíhá v režimu „low angle of attack“. Během této doby na pilota působí přetížení na počátku hoření 2G a ke konci se zvyšuje v důsledku úbytku paliva na 4G. Do atmosféry se letadlo vrací s vysokým angle of attack mezi 15–26stupni dle maximální výšky. Během návratu působí na pilota přetíření o velikosti 5G po dobu asi 15sekund. Piloti měli v tlakovém obleku integrovany G-oblek.

2.Ovládání letadla mimo atmosféru Letadlo pilot održuje ve správné orientaci k balistické dráze. Pozdeji bylo X-15–3 vybaveno automatickým systémem ovládajícím parní trysky.

3.Ovládání stroje v nulové gravitaci 4.Aerodynamický ohřev 5.Simulátor Velmi zajímavá vlastnost tohoto projektu byla, že byl zkonstruován analogový simulátor letounu na základě zkušeností s modelem z aerodynamického tunelu a každý let začínal 10–12h simulací za normálních podmínek a ve stavu nouze. Tento simulátor byl v průběhu letů průběžně aktualizován. 6.Přistání X-15 letí jako bezmotorový kluzák rychlostí 350mph s glide angle 15stupnu. Touchdown nastává asi při rychlosti 100 navy knots?? na „první pokus“. X-15 Není vybaven brzdicím padákem brzdí aerodynamickou brzdou a po dosednutí třením lyžinami. Dráha po dosednutí je cca 8000knots?? Po kontaktu lyžin s povrchem okamžitě dosedá přední kolo, ráz je pohlcen hydraulickým systémem.

kdyztak me za chyby nebijte este to neni dodelany, planuju mu vyclenit trochu mista na svym webu…jinak na netu toho je taky dost je to slavny projekt, lital s tim i Neil Armstrong…

0 0
              • goofy  

Tak tak. mam jak F-15, tak i F-14, a tak F-14 je proste takova.. Hmm. Macata… :-)

0 0
                • goofy  

Jo a este mam F-16 a F/A 18 a F 117, ale ted je ve stadiu vyroby (uz asi 3 roky :-) ) Eurofighter a ten se mi taky hodne libi. Asi bych ho zaradil hned za Tomcata

0 0
                  • Lister  

Tomcat je Tomcat......to je prostě klasika, pořádný dva motory, proměnná geometrie křídla.......

Eagla taky rád, ale už to není ono, Hornet se mi taky líbí, ale Falcon není můj oblíbený..........

0 0
                    • goofy  

Me se hlavne na Tomcatu libi, ze to je takova robustni masina a ta plocha mezi tema dvema motory ja takova obri… :-)

Eagel se mi extra nelibi, ale vic nez Falcon. Horneta muzu, no a z evropskych se mi libi jeste i Gripen (libi se mi stejne jako u Eurofighteru to jedno velke nosne kridlo ;o) )

0 0
                      • kudlanka32  

ja nevim co s tema americkyma letadlama urcenyma k vrazdeni mate:) me se nejak nelibej…esteticky na me nejvic pusobil mig-29, to je opravdu nadhernej stroj…udajne i kdyz pro vyvoz do zapadni evropy mely snizeny vykon tak porad byly v nekterych parametrech lepsi nez to co mela ve vyzbroji USAF…prej – jak sem dostal posilam dal

a kdyz fakt narez tak suchoj a nemusi to byt zrovna verze s podivnyma kridlama Berkut.....www.flymig.com/…47/album.htm

0 0
                        • Honza729  

Mozna,ze ani netusis, jak moc mas pravdu, ale vic tady verejne nemuzu napsat......

0 0
                          • kudlanka32  

no uprime moc bych se nedivil kdyby v obratnosti prekonal i nase slavny zapujceny letectvo.....jediny co v nem bylo spatny je elektronika (ruska) a s mejma chabejma znalostma v oboru si troufam odhadnout ze nema zadny prvky technologie stealth.....i kdyz o tom u tech nasich taky dost pochybuju.....staci se podivat na F-117 jak vypada a na ty nase.....:))

a provozni naklady byly take rusky…coz asi byl duvod prodeje.....

mimochodem ten eurofighter ten taky toho stealth moc nepobral, ze jo? myslim ze izraelsky rakety by neoblbnul…

0 0
                            • goofy  

Nepobral. Samozrejme! Prvni stealth stihac je F-22.

Imho ten se mi uz tak nelibi. ono ja letadla neposuzuju jenom podle vykonu, ale i podle vzhledu.

0 0
                              • kudlanka32  

no a jo, sem s ji holku nasel…ma ty divny tvary odrazejici radar vsemy smery jen ne tim odkud prisel:)

no ja taky hodnotim jen podle vzhledu, aerodynamice prd rozumim…proto se mi libi ta mig-29ka.....i kdyz nekdo mi rikal ze to letadlo je krasny jen ze predu kde zalezi na aerodynamice, jakmile ho zkoumal ze zadu kde uz na ni tak nezalezi, tak prej vykukujici 2cm nyty jsou bezny…inu ruska masina.....heh

no nejaky stealth vynalezy na eurofighterovi budou ale ten tvar je asi zasadni…

0 0
                                • BorisFR  

Eště bych sem přihodil B-1 Lancer. Je to sice takový prasopes, ale mě se to prostě líbí. :)

0 0
                      • kudlanka32  

jinak nejpodivnejsi letadlo je asi bombarder B-2 a hlavne pokracovatel U-2, SR-71 blackbird…ten myslim je hoden nejvetsiho obdivu, zejmena v prekonani slozitosti letu v extremnich vyskach – www.dfrc.nasa.gov/…m/index.html

0 0
        • mountaineer  

A X-15ku v plastiku nebo papirak?

0 0
          • kudlanka32  

v plastiku, myslim ze je to verze 2, ta s finalnim motorem bez pridavnych nadrzi pro rekordni let…nadrze se ale daji na netu dokoupit.....

udajne maji vsechny meritka…ale o tom nic nvim, bude to moje prvni maly letadlo :)

0 0
            • mountaineer  

Vyrostl jsem na Letectvi a kosmonautice,ale o tomhle slysim poprvy.Jdu to progooglovat:o)

0 0
              • kudlanka32  

fakt? me ted hodne zajimaji spis „lifting bodies“ to musel byt ulet ze zacatku to tahali kabrioletem na pousti v nevade.....jsou i ftipny na pohled viz foto…uz se pracuje na vyziskani publikace:)

hodne obrazku je na nasa – Dryden Flight Research

www.dfrc.nasa.gov/…y/index.html

0 0
              • kudlanka32  

ten slibenej obrazek :)

0 0
      • grafik  

pred par lety jsem si se zenou nadelil stolni hokej s tim ze si to budem casto rozdavat : ) … po par prohrach uz hrat nechce a posledni rok uz vubec, nejlepsi stolni hra pro dva je chlapska hra … autodraha

0 0
        • Lister  

jestli myslíš táhlový, tak to se mi taky líbí, Stiga ja můj sen, ale problém je v tom, že mi ho nikdo nenadělí, páš stojí cca 2,5tis, a navíc bych neměl s kým hrát........

0 0
      • mastihuba  

tak to nechápu kde bereš čas sedět u stolní hry.

Buď jsem v hokně nebo makám na panským a z toho občas něco urvu na kolo.

0 0
    • mitch  

Kromě bajku, přítulkyně a vysedávání na B-F sem v procesu hledání práce :)

0 0
    • kudlanka32  

nejradsi posloucham hudbu nebo jdu na nejakou vystavu, pak se taky snazim dokopat k vyvolani filmu, ktery se mi hromadi v lednici nebo z nich udelat fotky, to je snad jeste ve vetsim upadku..... taky ctu, nebo se snazim vyhrabat ve svy sbirce 105h prepisu filmovych archivu NASA nejakou uchylarnu se kterou pak otravuju svy znamy.....mimocho­dem posledni objev byl projekt Excelsior USAF, kde jeden maniak skace asi z 30km padakem…wow! podaro se mi pres kanadsky amazaon objednat knizku o tehlech pokusech…budou vanoce:)))

kam se na to hrabe nas cyklistickej adrenalin…hodim sem slideshow, pac porad to je myslim neprekonany rekord…a trvalo to snad 15minut nez pristal…

0 0
      • kudlanka32  

snad jen dodam, skokan byl Kittinger a psal se rok 1959–1960 a posledni skok (celkem 3, pricemz prvni ho malem zabil) byl z vysky 31km.....

0 0
      • Dijck  

Fine slideshow:)

0 0
        • kudlanka32  

co jdes taky do toho? :) mam tu par flasek s heliem…seberem nekde balon a gondolu a muzem si skocit:)

0 0
    • Bafoon  

koukám po netu na 29" :o))

0 0
    • favorit.  

spani, skola, behani a plavani a k tomu navstevy ekologu po CB :-)

0 0
    • Janes  

3× týdně zimní dvojboj-stolní tennis + doplňování tekutin(někdy náročnější, než ten pinec.)Jinak k tomu vysedávání na B-F přidávám ještě vysedávání na pinecovém fóru.

0 0
    • Pi†el  

ted na podzim uz kolu moc nedam, zima, bahno, vitr – neni to ono, ale travim ted dosti casu v posilce, obcas jdu behat, plavat, zalist si na stenu nebo si zahrat skvoš. Tak stravim nakej ten cas u netu a semtam film delam pustila. Hromadu casu taky zbasti skola. Nakej ten vecer padne u piva s prateli…

0 0
    • cabbage  

Pěstuji indoor sporty;-)

0 0
    • dancing dog  

skoro všechno mi te´d žel vyplňuje práce a do novýho roku to nebude jinak, pak snad jo. Potom taky teď skoro všechno volno rekonstrukce bytu… Jinak normálně, vzhledem k tomu, že nejsem FTVS švihadlo a v podstatě líný člověk, se sportem to nepřeháním, rozhodně nic mezi 4 stěnama- pokud to není míčová hra, fitko aspol. mě extrémně nebaví..takže chození se psem, chození bez psa, hodně času trávím na baráčku v horách kde nařežu a nasekám rok co rok dost dřeva..prostě semraději venku než uvnitř.. uvnitř-dost čtu, občas kino a hospoda. Taky se občas něco učím- do práce nebo jazyky…jo, taky se snažím trochu cvičit wing chun… až bude byt hotovej a bude doma PC a net, takdoufám, že u něj nebudu moc kysnout..a taky se těšim, že sipořídím konečně foťák, focení, to já rád… a taky se občas musim věnovat své milé… asi všechno…

0 0
    • dancing dog  

Ad Lister- blíží se Ti atestace? Vopruz,co?

0 0
      • Lister  

daleko…daleko, ale vopruz to bude :o)

0 0
        • dancing dog  

Jak daleko? Atestace jsou fakt na pí.u, stres jak prase, je to na budku, třást se po 30 jako pes..až nedůstojný..Ty už to máš vlastně jinak, ale kolem 30 to bude, ne? Fakt vopruz, znova bych už teď to asi nedal..

0 0
          • Lister  

no vyjde to tak od teď za tři roky, primářka mě nechce momentálně nikam pouštět, protože jedna dr. je na mateřské a druhá v zahraničí a kromě ní jsem teda už jenom já, který zlvádá běžnou práci na odd, vede odborné porandy a dělá většinu ultrazvuků včetně kardiologických a prenatálních.......

0 0
            • dancing dog  

Jojo, dovedu si představit..já měl štěstí, mě pouštěli a taky sme toho nemuseli tolik mít do těch posranejch logbooků,jako Vy..vidim to u nás na mladejch, ty aby byli z těch 5 let pryč aspoň rok a půl… V tomhle to máte fakt o dost horší..už bych to nevacel..ale tedka by se to už mohlo zastavit, ten běhu čas.. Ty si takovej universální doktor z hor, co? .-)

0 0
              • Lister  

víš jak to je malé oddělení, tam člověk musí umět co se dá, navíc se pak cítím mnohem více soběstačnější a na službách i jistější, protože když mi přivezou úraz břicha tak nemusím do rána trnout jestli se tam něco urvalo (rentgenologové jsou u nás jen na příslužbu) ale můžu si to sám zkontrolovat…ne­říkám, že umím všecho špičkově, ale myslím si že umím většinu z toho dost dobře na to, abych poznal, že je někde ******* a to pro začátek není málo :)

0 0
                • dancing dog  

jasně, to je naopak to hlavní..ve svý době sem to měl samý, tedka už 60% činnosti spíš ICU, služby jenom tam, ale díky široký praxi uspim všechno- od novorozence po aneurysma Ao a plíce, jen kardioch. a transplantace jater- do toho bych se asi raději nepouštěl.. .-)

Tak ať se daří, pane kolego…a pamtuj, že lepší dělat at. v 30 než 35, tak se zas moc nenech odstrkovat.. dog

0 0
    • kamtcho  

mo ja podobne, ale nie rallye. Teraz rad hravam cez net TOCA racer 3. no este zvladam len clio. na DTM som rad ked dojdem do ciela. Inak vsetky automobillove simulatory, aj arkady vlastne. Rad sa vozim.

0 0
      • Lister  

zartím mám jen dvojku a DTM je tam nejlíp zpracovaná soutěž, ty auta se chovají přibližně tak jak by měla. Jak se zapne maximální obtížnost a vypnou všichni pomocníci tak je to pak skvělý zážitek.

Na takové GTR to ale zdaleka nemá, projed si takovou Eau Rouge ve Spa, to je fakt zážitek......­..osobně nechápu jak to někdo v reálu a v téhle rychlosti může dobrovolně jezdit :)

0 0
    • wendak  
      1. jsem s mojí přítelkyní
      2. jsem v práci
      3. manuální prací se odreagovávám – v poslední době kácením stromů nebo stavbou koupelny ;-)
      4. squash a bowling
      5. čtu
      6. chlast a různé hry – šipky, kulečník, scrabble, kanasta atd.
      7. čumim na bednu
      8. spím, jím, vylučuju a nakupuju
      0 0
    • rock  

Mimo b-f a bike … pokud se mi nepovede včas utýct do jinýho světa nějaké knížky, tak vrčím a vztekám se na celej svět, jsem otrávenej jak malajskej šíp a všeobecně nepoužitelnej pro život …

0 0
    • raceman  

no tak brigádničím, pak spím, občas chodím do školy :-) no a kdyz zbyde trosku casu, tak proctu B-F

0 0
    • norman  

Zachraňuju lidský životy. Rallye pařím zásadně v reálu. Dost mě to uklidňuje, proti critical care je to oddechovka.

0 0
    • hribik A1  

ked nejazdim, vysedavam na bf, a ked nevysedavam na bf, jazdim

cha, tam mas! :D

0 0
    • Archer  

Kdyz hnusne pocasi – hrajem Team Fortress :)

0 0
    • Blabas  

kolo miluju, ale nejsem šáhlej narkoman. Když nejezdim, tak mě zaměstnává rodinka 1+2, domek atd. Vlastně jsem rád, když se na to kolo urvu. V zimě běžky. V létě lezení. Po celý rok focení.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce