4est všem bikerům!Chci se zeptat jestli mi vyreklamují dost prasklá řidítka!mam sice freestylové kolo od leader fox ale tohle by se stát nemělo!ale newim jak jsem dat foto
4est všem bikerům!Chci se zeptat jestli mi vyreklamují dost prasklá řidítka!mam sice freestylové kolo od leader fox ale tohle by se stát nemělo!ale newim jak jsem dat foto
a proc by se to nemelo stat?
Tak to sice newim ale malem si dal pekne na drzku!
A to ješte k tomu jsem zkakal tak z 0601 metru a v poho a ni jsem nedopad na predni
Teda z 0,60 metrů
Na hodne riditkach byva napsano ze nejsou urceny pro dirt a podobne.S tou reklamaci asi neuspejes.Taky mi jednou praskly,nastesti pri rozjezdu,pri dopadu by to bylo horsi:( Co to bylo za riditka.Ja ted vozim naky Amoeby,maj stenu tak 4–5mm,zatim drzi,tuk,tuk.
Jednoznacne doporucuji Shaman Racing,ty se daj velice tezko loupnout…
Uplatnovat reklamaci na kola Freestyle je problem, praskliny cehokoli u techto kol patri ke zpusobu zachazeni s takovym kolem a vicemene se s tim pocita.Navic od kola Leader fox teto cenove kategorie toho nemuzes moc ocekavat.Podle zakona na ochranu spotrebitele mas vsak narok na uplatneni reklamace a vyreseni takto uplatnene reklamece nejpozdeji do 30 dnu. mnoho stesti.
Pokud reklama nelze, nemel by byt problem s reklamaci u komponentu s technologii 41Thermal, ale jejich cena pocita s tim, ze kazdy majitel je bude trikrat reklamovat nez ho omrzi a koupi si novy model :) To ovsem neni pripad kol na jedno pouzit firmy LeaderFox.