kamos z Prahy povidal, ze se prej budou prodavat tricka B-F, sam si uz jedno koupil (z kruhu blizkych adminovi). co je na tom pravdy?
kamos z Prahy povidal, ze se prej budou prodavat tricka B-F, sam si uz jedno koupil (z kruhu blizkych adminovi). co je na tom pravdy?
pry se to bude prodavat na maratonech a podobnych akcich… nebo takovyho neco povidal.
Jé, tady taky taky taky!!! Chciii! Nedal by se tu uveřejnit odkaz, a? se můžeme pokochat? A info kde si jich můžu koupit vagon v L pro vlastní potřebu ;)
No, ale vážně, probíralo se to tu už víckrát, tak by bylo fajn, kdyby se teze staly realitou.
No je to tak ze tricka uz meli bejt davno v prodeji. Nechali jsme delat dva druhy, bohuzel u jednoho druhu jsme zjistili ze je nekvalitni potisk a po prani se odira tak sme to dali reklamovat. Momentalne cekame na to jak dopadne reklamacka a co stim udelaj.
Nechtel sem prodavat druhou polovinu tricek (ktere jsou OK) samostatne tak cekam az me je vratej z reklamacky (nebo jak to dopadne).
Až to bude, dej vědět – co, jak, kde, za kolik.
triko bude bavlnene (civilni) nebo cyklisticke? tesim se na nej ;-)
jsou to civilni trika
proste do hospody :)
Admine a mohl bys to triko aspon nafotit a ukazat jak vypada? :) No a budes nechavat delat nejaky ty nalepky? Ze bysme si to dali nekam na ram nebo prilbu, batoh… at se pozname na maratonech a tak… v bavlnenym triku totiz uz asi na kole jezdit nebudu :)
nechtel sem ty trika ukazovat dokud nebude vsechno vyreseny.
nalapeky sem neuvazoval ale mohl bych, netusim co to stoji a jak se to dela ale zkouknu to.
rezervuj mi jedno to zrzavy… diiiiik :))))
Ty nálepky, nemusíš dělat, stačí někde na netu umístit obrázky(loga), kdo to bude chtít tak si je stáhne a nechá si to v tiskárně za pár šupů vytisknout
zase kdyz se udela nejaka serie najednou, muze se udelat na kvalitni material… druha otazka je pak ale distribuce, to uz by nebylo moc prakticky
mohlo by se to sverit ibikeshopum.verim ze by na tom nechteli trhnout a brali by to jako prestizni zalezitost,navic hodne z nich je ucastniky bike-fora…
naprosty souhlas… najednou se to muze udelat kvalitneji… at to taky na tech nasich kolech neco vydrzi a nejak to vypada… distribuce by nebyla moc jednoducha… Tedy hlavne myslim jde o placeni. Poslat to jde postou, do obalky. Uhrada by se mohla treba vyresit platbou predem na adminovo svycarske konto :) takhle by to bylo asi nejjednodussi a nejlevnejsi.
No ja ti nevim. Ty prevody do zahranici… :)
jo zkusim to nejak udelat. Pokud tu nedko dela v nejakym DTP firme co dela i samolepky a mohli by dohodnout special price tak by to nebylo spatny :)
nejdriv by to chtelo navrh designu. podle toho urcit technologii
no bude to dvojbarevnej napis (cernej napis bilej lem kolem napisu)
jinak ja tomu nerozumim takze netusim jaky sou technologie :)
1 bud se to da vyrezat z folii a pak zkompletovat – vydrzi to skoro vecnost
2 nebo se to da tisknout na plotru – muzes pouzit treba i fotku, muze byt malej naklad, cena cca 900 – 1000 kc za m2, mene odolny – casem vysisuje
3 dalsi moznost je sitotisk – odolny pekny, spousta moznych barev, nic se neloupe a nesisuje. ani vyroba neni tak draha
jinak musis pocitat s tim, ze u variant 2 a 3 by se asi musel pouzit este vysek (oriznuti do pozadovaneho tvaru), coz taky neco stoji
taky zalezi na poctu kusu – cim vic tim vic se nektery technologie vyplatej a kus pak stoji vyrazne min. az budes mit tohle vsechno ujasneny, muzes tzacit kalkulovat
jednoznacne bych volil sitotisk… kompletovani vyplotrovanejch samolepek s konturou je pakarna, zvlast kdyz to bude mit mensi rozmery, navic to sitotiskem bude vypadat lip
zalezi na tloustce ty kontury…
jinak sitotisk je samozrejme nejlepsi pro tyhle ucely, ale ne nejlevnejsi. jak sem psal zalezi na poctu a od toho se vse odviji
asi by byl nejlepsi ten sitotisk pocitam tak 200ks.
nebo by to mohlo jit cele pres bikeshopy, jak napsal muj predrecnik :)
dalsi moznost by byla pribaleni k tricku – treba by se prodavaly trika a k tomu 3 kusy nalepek…
ono je to spis takova „prestiznejsi“ vec, na tom se moc trhnout neda, kdyz tady je 2300 registrovanych uzivatelu… od toho odectete Jariny a pod., pak ty co tu zajdou 1× za pul roku, popr. se zaregistrovali jen aby se na neco zeptali… a vetsina lidi se diskusi aktivne nezucastnuje, takze myslim ze si to koupi maximalne tak nejakych 200–300 lidi.
ale to neni moc strizlivy odhad… muze to byt i daleko min, ze… bude zalezet na cene (+ postovne) a na vzhledu… oni cyklisti si na vzhled veci dost potrpej, ze :)
Ale i tak vás v nich v Praze budou pobíhat tucty. Zato u nás na severní Moravě to bude teprve prestižní :-). Myslím, že moc dalších lidí v tom tady nepotkám. Zamlouvám si jeden kousek a kdyby to mohlo být do vánoc tak by to byla paráda. Nechal bych si nadělit.
Ja uz vnem po Ostrave chodim :) no doufam ze to bude brzo dost me to stve uz do davno melo bejt venku ale tou reklamackou se to prodluzuje.
Koukam kam to napsat, ale nebylo by spatny tam mit i nick, ale si problem pri serii…B.
a kde ty se vlastne beres v OV? Ja myslel ze ses z Prahy… jsem se divil, kdyz minule vedel, kde je Maxcursor… odkud to teda spravcujes?
to lister – ja jsem taky z OV, zadnej prazak :)
Sem prazak bydlici v Ostrave :) Pracuju na 28.rijna budova ostravia trade :)
hmmm a co te privedlo do Ostravy? prace? to jsi teda docela pekna vyjimka :) jak se ti v nasi „krasne“ Ostrave libi? No myslim, ze aspon jsou tu v okoli mnohem lepsi podminky na bajkovani nez v Praze (a okoli).
No tak prace rozhodne ne :) Ostrava jako mesto se me nelibi vubec, ale okoly je pekny.
ja teda taky OV vubec nemusim… ale od te doby co jsem zacal jezdit na MTB (posl. 2 roky) mi to nejak prestalo vadit, protoze to okoli se mi libi fakt moc. A Beskydy jsou kousek…
Jo omluva. Nějak jsem si to pepletl. Přístě juknu do profilu. Tak promin.
to se nemusis omlouvat :-) nebo prazak je urazka? :-)
Možná v Brně :)
já ho chci taky:-) a kudy po ostravě chodíš, abych se mrknul jak vypadá:-)))
tak ruzne, ale nenosim ho porad :))) pracuju na 28 rijna, bydlim ve Vyskovicich jinde se moc neobjevuju.
:-)))) a víš už aspoň předběžně za kolik bude?
za umístění na bedně v libovolné bikové disciplíně :-)
sakra… tak zase nic nebude. a ja se uz tak teshil… :o)
napodobně:-) budu tedy muset chodit nahoře bez:-)
to jako kdyz nekdo udela zavod kde vyhraju dostane triko? :)))
a co potom u nas v Kosiciach. To budem asi sam :-)). Inac, ta nalepka na bike by mohla byt reflexna, len musim zistit, ci sa to da vyrobit. Nie je to uz velky ulet?
Jenze reflexni samolepky se potom nedaji pouzit pri fotografovani :(
prepac, zabudol som, ze Ty sa fotis zasadne s bikom :-))) myslel som to tak, ze ked uz mam lepit na bike reflexnu nalepku namiesto odrazky, tak by sa mi viac pacila ako bike-forum.
Ja vim jaxto myslel, ale to pak odrazi blesk a fotky se nedaj pouzit do katalogu, casopisu, webu ani rodineho alba. Tzn. vsichni co budou vozit reflexni samolepky bikeforum budou medialne odepsany :) A ty co je mit nebudou srazi auto :)
presne tohle resil achiles
este stastie, ze si ma na to upozornil. nie je nic horsie, ako byt medialne odpisany…:-)
ale ti, ktori svojich 15 minut slavy maju uz za sebou si to mozu nalepit nie? :-)
No ale tuhle samolepku si prece budes porizovat, aby jsi ukazal ze patris k nejake komunite atd. Tagze si ji asi nenalepis doma ve sklepe na regal s okurkama. Tagze chces byt viden. Coz ovsem u vsech medii krome radia znemoznis reflexni samolepkou :) No me je to jedno. Me zajima kolik budu dostavat, kdyz ji budu vozit na svem kole :)))
//Me zajima kolik budu dostavat, kdyz ji budu vozit na svem kole :))); //
Hmm to je zajimavej dotaz :)
…25 ran holi by melo stacit:-))
Zadny smlouvani nebude :) I kdyz…na holou? :)))
admin nas pak kazdeho navstivi a sjedna s nama za pritomnosti pravnika profesionalni smlouvu :-)))
Rekneme tohoto zneni: „Jestli ty buzno nebudes vozit moje posrany reflexni samolepky, tak ti zablokuju pristup na server a uz si na netu ani nesrtnes!“ Prilozen otisk nosu namoceneho ve vlastni krvi. :))
:D jak se mi zda, tak admin uz s tebou smlouvu sepsanou davno ma – „profesionalni bavic“ :-)
O.K., ale na fotkach bude vidno, len ked budem stat oprety o bike. Ked uz idem, tak v tej rychlosti to na fotke moze byt uz len rozmazane :-). Tak teraz neviem???:-))) Ty pri DH budes mat asi velku spotrebu samolepiek, ze?