Kdo z vas se jde podivat?
Kdo z vas se jde podivat?
Budu tam.
ja taky
já ne:)
vidis to, ty tricka by se mohly hodit na veletrzich v Brne :) Kdy tam jedes? ja v sobotu
taky sobota. mam tam nejaky foceni.
Ja taky sobota mam tam nejaky povinnosti :), jo a taky nedela :)
beru fotak a vsecky si vas vyfotim:)
ne – ja beru fotak a fsecky si vas vyfotim :-)
mohli bysme se tam nejak nekde a nekdy sejit v tu sobotu. co vy na to?
kua a vezmu si jeste velkou kartu:) a ty nejsilnejsi baterky co znam:) takze budu mit nejvic fotek … ale taky jich nejvic smaznu:D
ja beru 2 karty, a notebook na stahovani :-) baterka vydrzi u myho fotacku dost dlouho (radove 800 fotos bez bleskos). uvidime kdo z koho :-)
Baterky mam ansmany 2400mAh tak by mely neco vydrzet. Ale mam jenom 256MB kartu
udelas vic jak cca 250 fotek?:-)
To budu muset vylestit bika :)
a padlistu taky:)
to byl husty vtipek :D
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL ..................
Ty se moc nesmej, protoze sem si do tebe tady na foru chtela pekne rejpnout, tak neprovokuj, nebo to napisu :)
se radsi budu tobe a padlistovi vyhybat:D
Na tebe nic nevim, tak muzes bejt klidnej :-D
Sem myslel za to lesteni no:D
Neco neresim, ale Tomcat me pobavil necim jinym, tak jestli bude zlobit....... budu se smat ja :-D
?????
Prozrad to;-)
Ja asi taky – bud sobota naebo patek.
Rad bych se tam dostal.
Takže budeš stát u vchodu a podávat ty trička??? To abych tě neminul.:-)
Sakra prodávat :-). Já ti podám náležitý obnos a ty mně tričko. :-)
obavam se ze jeste nebudou z reklamacky zpet
podavat :D teda ty si ale koledujes! Aby ti Admin neodfiltroval IP adresu :-)))
No z práce to budu mít skoro pod okny, takže jako každý rok !
…len z okna…
Ó nie, preidem sa 3 minuty z budovy do budovy a budem tam ;-)
pán pracuje v pav. E na WTC? :-)
WTC ? To spadlo ne? Dopisy ze zahrobi…
Tam někde těsně vedle.
Vedle je Holiday… :-)
I jiné firmy ;-)
jedu taky, hlavně se těším zase na Suntour. JSem zvědav, jestli dovozce konečně pochopil, že není radno tyto vidle dávat do testovacích stojanů, aby si lidi mohli vyzkoušet, jak mizerně pracují.
naopak… at si kazdej vyzkousi, co si nema kupovat, ne? :-)
to co bylo upevneny v trenazeru nebylo zas az tak odstrasujici.
doufám, že Tě opět přistihnu, jak ty Suntoury „oslintáváš“ :-))) Tentokrát Tě vyfotím, aby osazenstvo B-F konečně vidělo „milovníka“ italských výrobků :-)))))
To je pravda.Když se na té vidlici každý zhoupne,tak za ty dva dny se o jejich kvalitě nedá pochybovat:-) Minulý rok se gufera ani nechtěla vracet:-)) strašné
ja taky jedu
Ja jo…akorat premyslim jestli ridim nebo jestli se k nekomu pridam :)
TAK ME NAPADA, ZE BY TADY MOHLI NAPSAT TI CO JEDOU AUTEM A MAJ VOLNY MISTA… ja bych teda za prispevek na benal s nekym z OV jel :) otazka je, jestli me nekdo bude chtit ;( :D
My pojedem na 90% v sobotu z Ovy 2 v aute, takze mame 2–3 mista volny.
Když to vezmete přes Jeseník tak jedu taky:-). No nic asi zbalím naši káru a jedem.
Tome, ještě máš v autě místo? Jel bych taky, jinak budu muset hledat zájemce na zaplnění vlastního auta:-)
pokud by se tam jeste muj zadek vlezl, tak bych se tedy take rad svezl :)
Nepsal jsi někde, že vážíš 100 kilo? Jestli nás vezme, bude nám vzadu spolu těsno:-)))
zavazne zatim nemam nikoho jedu na 90% v sobotu rano, takze kdo chce jet tak me to prosim poslete do mail beru prvni tri :)
naaahoodooou, ted jsem zhubnul 5 kilo, takze uz jen 95 :-))) ale neboj, ja merim skoro 190 cm, takze ono to neni vsechno na zadku :D Kazdopadne pisem adminovi. Ten treti (jestli nebude mit nekoho admin) by mel byt Pavlos. Jeste mu napisu, jak to teda s nim je.
já jsem těch 5 kilo přibral… No jo, přežijem to:-)))
Ale jinak mám z vás radost, budu si připadat jako váš táta:-)))
a dovolis nam pit pivo a koukat na predcvicovatelky aerobiku? :D
No ještě to tak. To pak budu platit to pivo platit, taky si vzpomenete že mám zaplatit vstupné, a jednou budu muset vysvětlovat, proč platíte alimenty do Brna:-)))
…vzpominate si jake to bylo, kdyz za vas platil nekdo jiny?… :)
to pivo nam platit nemusis, staci kdyz nam das nejake slusne zpropitne :D
propitné;-)?
no taky se to tak da zjednodusene rict :)
Pivo platit nemusím, ale musím vám na něj dát. Takže to nakonec nebude žádné pivo, tak na co to to bude???
jj spravny navrh :) Takze kdo z PHA jede a mohl by za primerenou cenu vzit? PS: jsem trochu vetsi takze mi delaji mensi auta trochu potize -_-…
no misto se mozna najde, ale bude to dost adrenalinovy- ridicem budu ja:-/ ps. kufr ma 480 litru, vejdes se?
jo v pohode, kde a kdy si dame sraz? A kolik $ mam vzit na fuel?
protoze musim nekde nabrat lempla(idealni spolujezdec) tak nekde na Cecku-
pankrac nozna dudejarna, nekdy v sobotu rano(upresneni v patek)
kolik si mas vzit „vseobecneho ekvivalentu“ na pohonou hmotu si dohodni se
sponzorem – ja jsem jenom ridic.
tak zmena planu, nikam nejedu, takze nic.
na 95% jedu. v aute by mela byt 4 mista volna. zatim to vypada na patek
V patek? Jel bych, ale pro neregistrovany je to krapet drahy… http://node2.bvv.cz/…/VJEK-65JHAS?… Takze ja pujdu asi v sobotu.
hmmm to mění trochu plány. Sobota je zatím nejistá.
Ja bych se taky s dovolenim k nekomu přivtěřil:)
Jedine Zlin… :)
jasne…taky uz jsem radne nateseny
jo, vypada to, ze tam budu uz od 9.10. az do konce vystavy :-)
A pojedete nekdo kriterium?? Pro nezasvecene – byva tam vzdy v sobotu odpoledne zavod na 10km…- i pro prichozi…
ja bych kriterium jela ,jak se nan da prihlasit?
Loni bylo prihlaseni na miste, v budove Velodromu. Letos asi taky, predem se neda, bylo to myslim stejne drahy jako listek a platilo to i jako listek :-) Jelikoz mam nove v praci kolegu z Favoritu, zkusim zjistit podrobnosti…
Jasne, budu, jako kazdej rok
Budeme tam i s muzem.
Jedu i s kočkou. Doufám, že to tam se mnou vydrží. Kdyby jí to tam po pár stáncích přestalo bavit a chtěla by pryč… bylo by to zlé. Přemýšlím jak jí zpestřit výstavu pro případ, že jí ty kola budou připadat všechny stejný :-). Dámy poraďte :-).
bude tam urcite dost stanku s plavkama a podobnejma vecma, kdyz ji tam rano postavis, tak se urcite zabavi sama a odpoledne ji tam najdes :-))))
zkus ji nechat, aby se v klídku poohlížela po tom množství fešných bikerů… ;o)
No, no, no! :-)
tak to tam nesmím chybět :))
jedu urcite… ale mne na to nashtesti bude stacit shalina… :o)
Nemohl by mi někdo znalý Brněnských poměrů poradit jak se dostanu z vlakáče na výstaviště. Chtěl jsem jed autem, ale spíš to vypadá na vlak. Pokud by to vyšlo s tím autem tak předpokládám, že s parkingem by neměl být problém, ale zadarmo asi nebude co??
nejlepsi je parkovat na skvele dimenzovanem a vzdy prazdnem parkovisti Ekon-sprav. fakulty MU…zdarma :-))) ale nepredpokladam ze tu ulicku jako neznaly trefis
pro mimobrněnský odbočit u baráku č.92 v ulici Hlinky.
pro mimobrněnské a pro ty, cosi na brnňáky jen hrají: je tu přikázaný směr jízdy vpravo, protože rovně je staveniště a jinam se jet stejně na Hlinkách nedá:-))))
nepleteš si to s odbočkou na ulici Lipová, která tě vykopne na
Žlu?ák? Mluvím tady o Vinařské, která tě vykopne přímo na parkoviště
Masarykovi univerzity. Křižovatka Hlinky Vinařská je u č.92.
Neznalí nech? se mrknou do mapy.
pletu… :-) není tam nááhodou zakázaný průjezd?
tam vozim zboží, tak ti ani nevim. :))
zkontroluju to, až pojedu domů,. a když tak Tě nabonzuju měš?ákům :-)))
i ty kujóne.:) zcela určitě je tam značka slepá ulice (jestli se nepletu)
Tobě i ostatním: je tam zákaz vjezdu a značka „slepá…“
děkuji za info. :) ono se tam dá najet i z té Lipové, ale tuším že tam se musíš hlásit na vrátnici.
a kdyz uz jsme u toho prosim popiste mi podrobnej navod jak se na bvv dostat z bus. nadrazi, dik
Podle toho, čím pojedeš a na kterém skončíš … pokud přijedeš na ÚAN Zvonařka, tak autobus č.84 na Mendlovo nám., tam na tramvaj č.1 a skončíš u hlavní brány Výstaviště – dohromady tak 15 minut vč. přestupu
Z vlakáče na trmvaj č.1 a za 15 min si tam
nejjednodussi je sednout na nadrazi na tramvaj cislo 1 a jet az k vystavisti ;-)
Na co se nejvíc těšíte?? Já se asi nejvíc těším na Apache, LB, rámy Lucas a Sfinx, Duratec, RB, hadříky firem kolem Axonu, a nové Hydrapaky. Záměrně jsem udal hlavně český věci. Nevím kdo ze zahraničních tam bude.
Pell's jsem zapomněl.
U mne se to dělí na dvě skupiny: jdu nakupovat k Sensoru a potřebuji nějaké levné brýle s dioptrickým klipem, takže asi Axon nebo R2 (pokud tam budou) … ta druhá skupina je to, na co se chci jen podívat, a to je skoro všechno … asi největší slabost mám pro GT, tak na ně …
Na Sensor jsem taky nějak zapomněl. Mám od nich několik typů ponožek, kdyby tam měli nějakou slušnou akci tak se asi nechám přemluvit i na nějaké triko.
a kolik myslis, ze tam budou mit akce? Ja myslim ze daji tak 10–15 % a vice urcite ne… takze usetris nejakych 50 korun…
To jsou procenta, se kterými počítám … na SportLife jdu v každým případě, kupovat teď někdy taky, tak proč to nespojit ?
ja bych tam rad omrknul dlouhoprstaky (kdyz uz budou na tom jednom miste) a taky capaky. U tech uz tech 10–15 % muze znamenat podstatnejsi slevu… Mozna taky cepka pod prilbu by se hodila… Ale nejradsi bych tam wotestoval nejaky vidlice… ale to uz bych chtel asi po vystavovatelich moc, ze? :-)
Ja bych to chtel vic
To zas bude peněz. ( čapaky, tepák, ntermo prádlo, atd.).
Ja…komplet na vsechno :o)
Docela jsem zvedavej na novy ramy od Twisteru…
Sfinx a Lucas tam budou taky????
Někde jsem myslím četl, že Sfinx tam bude, Lucas nevím, ale předpokládám, že žádná významější česká firma si nenechá ujít nejdůležitější sportovní výstavu u nás.
No já tam byl lonia myslim že tam ani jeden nebyl, z vyloženě rámařů českejch si pamatuju RB,Fort,Duratec,Šírer a Svorada.Taky měl pěknej stánek Šatka ,,hostoval" u cyklo švece
Bartoníček tam měl svoje rámy …
Jo na toh jsem zapoměl, nějak jsem je tam přehlíd, což mě docela mrzelo
me nejvic nastvalo ze sem prehlid masokarbona od benestu:-(
nevite jestli tam bude i letos?
No tak toho sem taky neviděl, loni jsem tam byl poprvý a procházel jsem to celkem chaoticky, letos si v tom musim udělat systé,
BANSHEE-24 BICYCLES-HOOTS-FUNN-SOMBRIO-SYNCROS
Franto ty mas dalsi nick? To ti nick Jarin nestaci? :)
Nejede nekdo z Liberce a mel by misto v aute (predpokladam v sobotu)?
Ja se tesim uplne na vsechno a taky doufam, ze si tam najdu naky solidni bryle…
no co se tyka brejli, tak sem zvedavej, jestli tam Spesl bude mit ten svuj novej zazrak :-)
Takova blba otazka, nikdy jsem o tehle akci neslysel, ma to nejake vlastni netove stranky? A je to jen na koukani nebo se tam da i nakupovat? A jsou tam nejake slevy oproti obycejnemu prodeji? Dneska jsem si chtel nakoupit zimni vybavu, tak by me zajimalo, jestli mam jeste pockat a jit tam o vikendu… Jo a je tam placeny vstup?
vím že vstup v sobotu a v neděli bude stát 60,– a poloviční 30,–.jen nevím jestli poloviční je i pro studenty a jaký průkaz jim kdyžtak musíš předložit.Ty první dva dny by měl být jen pro firmy a obchodníky a tam bude stát vstup více, ale i normální člověk se tam dostane, akorá víc zaplatí.
Někdo prodává, někdo ne … valná část těch, co prodává, mívá slevy tak 10–50% … kouzlo je samozřejmě v tom, že máš na jednom místě to, kvůli čemu bys musel oběhnout 20 obchodů, takže si všechno můžeš osahat na místě a porovnat … a pak buď koupíš tam, nebo si to seženeš hned po výstavě …
Budem vystavovat a tak jsem se informoval zda muzem prodavat. Bylo nam receno ze vystava neni prodejni :/ Tak tomu nerozumim…
Musite prodavat tajne. Bude to mit alespon takovej vekslackej nadech ;-)
www.sport-life.cz… zcela prekvapive ;-)
Ani jsem na tuhle provokaci nereagoval :)
Nevite nekdo o nejakym ubytovani ze soboty na nedeli pro dva cloveky? Nemuselo by to byt daleko od vystaviste a nemuselo by to byt zrovna drahy. To jsou pozadavky co? :)
nevim, co je ne zrovna drahy, ale kdysi sme delali nejakou akci a ubytovani bylo u prehrady v penzionu u bohouse, bohuzel nemuzu najit primo jejich web
vím o jednom levným hotýlku nedaleko :-)
No co třeba ve spacáku v krytých garážích naproti vchodu u pavilonu E ? Bude to zadara a 50m od vchodu – lepší neseženeš :-)
Vážně – nejlíp u někoho na kolejích, pokud znáš nějaké student(k)y, dá se to domluvit. V době veletrhů je to s hotely poblíž BVV nic-moc. Cca 4 zastávky busem č.84 směr Žabovřesky je hotel Kozák, myslím, že bydlení tam stojí kolem 5–6set. Chceš-li telefon, pinkni mi na mail, někde ho najdu.
Tak jak, už víš, kam složíš své dvě hlavy? :-)))
No jeste ne. Zatim vyckavam co vybere nas „management“ :) Rad bych utuzoval obchodni styky i v pozdnich vecernich hodinach, tak zas nechci bydlet nekde na samotce. V nejhorsim asi vemu spacak a jak koukam na pocasi, asi perovej :)
Tak ubytovani zajisteno. Dekuji vsem za rady a napady co s nacatym vecerem. Navidenou v Brne.
No, chtel jsem Te nechat prespat u sebe, ale kdyz myslis… :-) A doufam, ze vecer pujdes nekam do hospy…Matne tusim, ze uz jsem Te jednou, kdyz jsi tady povykoval, ze budes v Brne, tahal nekam do knajpy, a pekne ses vykrivil, ze uz mas nejakej lepsi program… Tak se ukaz, frajere :-))) P.S. bude spat na kolejich u bab, jak Ti doporucil MartinXC? :-))))
Jedem tam vicemene „pracovne“, tagze i kalba se zrejme odehraje v tom duchu. Utuzovani kolektivu, ale diky za nabidku. Ukazes se na Marosane i kdyz bude bez zavodu? Asi ne, co?
No, a kdy je nebo bude?
14 dni po Brnu.
a proc se nebude „poskakovat“? :-)
Zrejme nesehnali halu a venku uz muze byt vselijak. Vzdyt to znas. Fórkrosový primadonky :)
a ty vaše koloběžky neumí jezdit na sněhu? My co jezdíme i po rovině a do kopce, tak zzčínáme sezónu 1. ledna v 10:00 a končíme 31.12. po setmění :-))))
Ja letos zacinal hned po pulnoci dirtama. Jenze ty manekyny fórkrosový jsou asi z cukru.
kecáš :-) a kde jsi po půlnoci 1.1.2004 dirtoval? :-)
Na dirtech u CykloFerda. Ve stavarsky helme :)
Ty seš taky dobrej „pták“ :-))))))) P.S. Fotky nejsou? :-)
Asi nejsou. Ale jestli jsou, tak se driv nebo pozdejc urcite nekde objevi. Vid blue :)
ja za to nemuzu, to Kuba :-))) ja v Roxy nakonec vubec nebyl :-)))
Ja vim, ze Kuba. Tebe jsem tam nevidel to mas pravdu, ale o medializaci ses taky zaslouzil. Budes jmenovan cestnym umelcem… in memoriam :)
za to, ze jsem ti dopomohl k jeste vetsi slave? ach ty nevdecniku… :-)
to Blue: na co čekáš? :-)
Já bych tam měl být už od 10h s kámošem.
já
Uz jste tam nekdo byl? Stoji to za to?
fotky: http://www.cykloshop.cz/…galerie.php3?… ;)
Jo byl,úplně super.Na stánku kolo pro život prodávaj seper kolo za 29 000 Kč.Běžte se tam všichni podívat je to omezená edice 50 kůsú kol superior ze zadní karbonovou stavbou komplet xt vyjma přesmyku lx a vidle axel s lock outem z rodel
Toho jsem si teda nevšiml…Kdo to tam prodává? když jsem tam byl, tak byli všichni otočení pr…zadkem do haly a bavili se spolu vyjma „dlouhána“, který si hrál s mobilem… Tak nějak si představuju vztah úřadu k občanovi, ne obchodní společnosti k zákazníkům… :-/
No tak teď ti přesně neřeknu kde to bylo, bylo tam napsáno kolo pro život a v bedně pouštěli ukázky spořka teamu.Vypadal dost dobře a vážil 10,4 kg (to kolo), prej jim zbejvá asi ještě 20 kousků
To byla spíš „řečnická otázka“… :-) Vím, kde je ten stánek, jen jsem si nevšiml, že by něco prodávali…Spíš se tam povalovali jak po flámu, zadky vystrčené k návštěvníkům (a to byl obchodní den), a totální nezájem… Kolo bych nekupoval, mám z letoška Superior 940, od téže partičky, 9,90 kg :-) by? bez karbonu, zato skoro celý v XTR…
Co říkate na ceny na sport-lifu???
Co se týče oblečení řekl bych pěkná bída, chtěl jsem čapáky a ty ceny byly snad ještě větší něž v obchodech a výběr není také žádný zázrak. Nejvíce mě dostali ceny sigmy pc 1600 za 2200,– to je síla.
Ale kola tam mají fakt pěkné ( silnička STOCKER 5,8kg apod. ).
Veletrh me hodne zklamal, bylo to podle me dost o nicem… :-(((
Mě překvapilo, jak designově se daj udělat šikovně kola pod 10 000. Až bych nejradči nějaký koupil…
Kdo tam jel nakoupit měl smůlu.
Jo zapomněl jsem na Moiru ta měla stánek skoro jak telefoní budku a žádné slevy a některé výrobky jsem tam taky neviděl:-(
Konkrétně Moira měla včera na vybrané kousky (a nebylo jich zas tak málo) slevy cca 50–60% …
Jo na samé natělníky. Rolaky a trika s dlouhým rukávem za MOC.
Taky se do toho stanku nedalo vubec dostat … kdyz jsem videl tu moirazacpu, tak jsem to vzdal a sel na obed … ‚bojovat‘ o kus hadru neni pro mne :)
tak zaprve: kdo jezdi nakupovat na vystavy ma vetsinou smulu z podstaty veci za druhe: nakoupit se dalo-spousta prodavalo, slevy byly taky…namatkou max cursor mel v nedeli 30%..kdo videl stanek,vi ze to stalo za to
Veletrh nebyl prodejni…nevim jak vy, ale ja si tam prohlidl to co jsem chtel – integralu uz vim jakou, takze pohoda :-D
Tricko B-F ma…taky pohoda…
A utratil jsem tam asi litr za blatniky a za nozni pumpu a tak…(blatniky s potiskem karbonu za par supu…atd :-D…vubec v tom duchu " za malo hodne" se nesl cely jeden stanek :o) )
A jakou? Ja to odhaduju, ze pristi sezonu bude tak 50% vsech DH a 4X jezdcu vozit karbonovyho MadMaxe;-)
Bell…dobre mi sedela a ta cervena je sexy :o)))))
JJ, ta cervena je moc pekna a maj letos paradni ceny. Me ta Bellka ale moc nesedi.
To je dobre, ze ti nesedi…aspon o cloveka min, co ji bude mit :o))))
Casco nedela integraly?:D
Dela dela…ale mne proste nesedi a nesedi…nesedela mi uz pred 5 lety, kdy jsem si tu starou zkousel…no a nezmenily se :o)))
No…nevadi…sice muzu dodat cokoli z CASCO nabidky, ale kdo by kupoval helmu na netu i kdyby byla sebelevnejsi… :)
Svata pravda velebnosti
Jsem spokojenej, u jednoho stanku jsem koupil na Julii brzdovy desticky Fastopy za 325kc. U druhyho stanku stanku jsem objevil Jagwire za 240kc, tak jsem vzal dva pary, na pristi rok mam vystarany :-)Jeste jsem tam koupil hlinikovou flasku a brzdovy gumy Tektra na zimaka za 15kc.
prave jsem dorazil.Jel jsem na kukandu s penezma pro pripad P a radit kamosovi s nakupy.A vedle tech materialu okolo jsem si privezl „vysnene“ triko Primal wear za hubicku (750,– ale mam vysnene jine,stale).A kamos odjel tez spokojen.
Este me prekvapila neucast Sfinxe a kupodivu i Artura (nebo ze bych ho prehlidl?)
na authora sme narazili az v ty dirtovy hale → hodne skromny stanek s kolama jen pro tuhle odnoz, jo aby se nerklo tak tam stala cervena era :)
„postradal“ sem artura, kellys, rockmachine a i ten Sfinx tam moh dat par kousku. Docela me zklamal Bretton (Trek, GF, Lemond) Asi nejvic sem slintal u kluku z Programcyclu – to byly moooc luxusni kousky. A ani Max Cursor nebyl spatnej…
Sfinx tam mel par kousku na nakym stanku :)…to staci – mala firma s timdle zamerenim si nedovoli velky stanek :)
Max Cursor – pekny vecicky…
Ta vystava byla dobra v tom, ze si clovek omrkl vsechny mozny luxusni kousky…to jo…slintal jsem u hodne kolecek :)))
Leader Fox – pekne do toho dupe…i kdyz nic pro me v XC sekci nemaj :)))
Co rikas na ten Full od Leader Foxu?
Kterej? Ten karbon nic a ten druhej pohoda…nic vic nerikam…pro me nic.
Hlinikovy a mel by stat pry par supu:D
Nemel v cepu lozisko.
to vim
má stát 3920,– i s tím tlumičem ,ale budou až v prosinci.
Jo, Kristianuv bike meli u Gebhardtu…
Nevíš kdy se objevěj ty nový rámy na webu, já se zajímal o ty silniční rámy a ten chlápek tam věděl úplnej prd a že to prej nemaj ani v tištěnym katalogu a řek mi že to má bejt na webu, ale tam zatim nic
No, já jsem nebyl ani u stánku Authora, ani u stánku MaxKursoru, ani u LeaderFoxů ani u Progresáků a koneckonců jsem nebyl ani na Sports Lifu v Brně.
Byl jsi aspoň na biku v lese ?
me nejvic dostala ta moratka softail s tou leftynou-mazec.....kdybych mel zbytecnejch 180táců sel bych do toho :-)
No mě nejvíc dostal RM. Teda z HT, já FS moc neprožívám. Jsem ho poprvé viděl na vlastní oči. Neskutečně krásný rám. Doteď byl favoritem Klein, ale tohle mu dalo na prdel (sorry MatrineXC).
RM – RockyMountain nebo RockMachine ? (takové zdechlé tenké trubky … fuj ;-)
Ale ty krásné roztroušené javorové lístečky! :-) Jinak Klein tam byl v nějaké kombinaci 2 fialových, to byl ale hnus :-)
Vypadal, jak kdyz projel kolem autolakovny :)
Hmm, to byla myslím „bláznivá švestka“. Na dením světle vypadá maličko líp. Ovšem ten červený Q-carbon (silnička) byl nádherný. BTW – ty lístečky, apod – videl byla udělaná airbrushem, přijde to asi na 4–5tisíc. Když si takhle někdo nechá šprcnout Medisona…
Já jsem nejvíce slintal u Meridy mission C team. Kur domácí to je ale dělo. Já mít zbytečnejch 150 klacků hned do něj jdu. a pak co se mi ještě hodně líbilo byl Scott genius RC 10 a ten už byl za nějakejch 162 000,–
muzete mi nekdo rict, co byly zac takovy ty siroky rafky s dirama, ze kterejch koukala vyboulena nejaka cervena plastova paska, nebo co to bylo? meli to namontovany treba na kole u EXU… co to je zac? k cemu to je dobry? ma to nejaky vyhody?
To vozej trialisti (jestli kvuli vaze). A Pavel Čep to vozi i na sjezdaku.
Myslim ze to je RB Design – je to quli vaze… :)…vypada to imho pekne blbe :)
myslim ze to neni kvuli vaze ale kvuli tomu aby pri trialu mela kam jit duse kdyz to dne nadoraz
je to rb design a je to kuli váze a ty umělý boule co z toho lezly jsou jen na ochranu duše před bordelem. Jinak jako nevim jak by to na tom trialu fungovalo-tu duši bys cvaknul i kdyby ty boule byli 3× větší, leda tam dát tak uzkej plášt že by se to nedalo skřípnout, a při dorazu bys šel rovnou na ráfek.....to by byla asi prdel.
K tem rafkum…vaha je nejspis taky trochu nizsi nez normalne ale to je celkem jedno na sjezd. Hlavne de o to ze je ten rafek celkove hodne pevnej, takze se da odjet klidne cela sjezdova sezona v podstate na jednech a za druhe ty defekty z prorazeni fakt nejsou. Kdyz dam ranu a normale bys prorazil tak si to uhne…zatim to fungovalo bez nejmensich problemu takze nejvetsi spokojenost. zatim…
Co to znamena „uhne“? Ja teda vim co to znamena v cestine, ale nedovedu si to na zivo predstavit…kam co uhne?
Nooo uhne. Je tam takova pevna gumova paska, ktera je vytlacena dusi. No a kdyz to dostane jebu tak se to v ty dire co je v rafku „vypouli“ cili uhne a neprorazim.-) Lip to asi nevysvetlim…pavel
Asi bych se v tom nemel stourat. Urcite mas s nima vic zkusenosti nez ja (zadne:) Ale ta duse vlastne nafukuje plast, aby drzel tvar a tak…kazdopadne je na vnitrnich stenach toho plaste a ten nema kam „uhnout“. Stejne jako kdyz ta duse „uhne“ zmensi se tlak ⇒ tim se zmensi i odpor ktery drzi plast ve svem tvaru a zvysi se riziko prorazeni (resp. jiti na rafek). Ovsem to uhnuti neni nijak velike, aby to melo markantni vliv. Navic co v miste, kde dira neni? Co je ovsem znama vec, ze sirsi rafky jsou proti prorazeni odolnejsi, protoze se do nich duse lip schova (asi nebo proc vlastne?). Tak jestli ta vetsi odolnost proti prorazeni neni spis zpusobena extremni (42–47mm) sirkou a vubec konstrukci rafku? A ty diry jsou tam jen kvuli udrzeni prijatelne hmotnosti pri teto sirce (ty diry usetri pry 200g na rafku, ma 420g pri sirce 47mm). Tak bych to videl ja. A ani vyrobce se krome efektu a nizke vaze o nicem jinem nezminuje. Jinak jsou to rafky Koxx(resp. try all), jestli to nekoho zajima vic.
jestli ma ten rafek 420g bez der tak je hodne lehkej…a i kdyby mel 620g tak je to takova sjezdova klasicka vaha rafku…coz na tu sirku je hukot
Jeste jsem nasel, ze jsou mekci nez DX32 (zrejme Alex).
co ty nenajdes…
Taky se pridam: par veci peknych, jedno leknuti diky Tinkovi a jinak nic moc. Co jsem chtela, to jsem tam nekoupila a naopak jine veci zase jo. Bohuzel, nepodarilo se mi narazit na nejaky ty inzerovany zimni sporty a tak me to celkem nastvalo, protoze jsem shanela vybaveni. Toz asi tak…
Bu bu bubububu :o)))