Ahojte lidi vy co mate cube jak jste spokejeni ?? Ma nekdo ACID ?? jak se jezdi je nekde problem ? diky za kazde info.
Ahojte lidi vy co mate cube jak jste spokejeni ?? Ma nekdo ACID ?? jak se jezdi je nekde problem ? diky za kazde info.
Mam AMS PRO a max.spokojenost. Rám = nemecka kvalita a peclivost. Minuly tyden jsem koukal na LTD 3 a ten ram vypada taky dost dobre. Jezdit jsem ho ale nezkousel.
spis asijska kvalita ne ?
carate, chci Te pozadat o par informaci, protoze Cube se mi hodne libi konstrukci a designem. Kdybych mel ted finance sel bych okamzite do AMS Pro. Libi se mi vzhledove zadni odpruzeni. Ted otazky: 1) kde si koupil Cubika? V Plzni, ve Varech, v Praze? 2) kolik to stalo 3) jak se chová kolo? houpe nehoupe? 4) maji i jine barvy ramu nez to co je videt na nemeckym webu? 5) je mozne nechat si postavit Cube na zakazku (jina vidle, kola, atd.) Predem Diky za odpoved
ad1)koupil jsem ram ve Stribre-Cykloservex, meli ho ale i v Plzni v Ebole ad2)cca 16000 Kc (ram,tlumic RS SID,hlav.slozeni, sedlovka a par drobnosti) ad3)podle meho se chova dobre, houpani zadny, ale zalezi jak nastavis tlumic a taky jak slapes ad4)ja mam bily v kombinaci se s lestenym hlinikem, neco jako COMP – obrazek je v sekci „BIKES“, jiny barvy nevim ad5)urcite, ja si ho stavel sam, ale vim, ze mi rikali v Ebole, ze lze objednat spec.sestaveni dle pozadavku zakaznika, stejne tak v tom Stribre ti sestavi prakticky cokoliv :-)
dik za info
kde jsi kopil ty kola co tam máš? a taky kolik váží a kolik tě stály? Jsou v pohodě?
Ty kola jsou Vuelty (popis je i v katalogu kol 2004), cena se pohybuje mezi 3300 – 4000, podle obchodnika. Vahu presne neznam, ale pravdou je ze jsou trochu tezsi, ale zase drzi. Jsou na konusech. Meli je donedavna na www.trinity.cz.
to moje agree ma taky nestandartni barvu a myslim ze to bylo bez problemu
Ahoj, mam CUBE LTD1 (2003/04) a jsem celkem spokojenej (jedinej problem byl se sedlovkou – viz starsi prispevky, ale ta je na ACIDu stejne jina). Jenom nejak nechapu, proc ACID stoji pri jeho vybave vic nez LTD1 a stejne jako LTD2.
sama mam LTD4–2003 na xt, chova se uplne v pohode, ma dobrou stavbu v tom, ze je trosku vyssi a zaroven kratsi na sve cislo, takze lepe sedi, se mi zda. nemela jsem jediny problem. potom silnicka agree 2004, stejne dobra stavba, tedy kratsi a vyssi taky dobre. jsou to takove trochu tvrdsi ramy ale vyborne jizdy vlastnosti. jeste jsme meli doma ACID, teda tata mel model 2002 a byl taky moc spokojeny. jinak mam vsechny z Eboly z plzne a byli postavene na prani, takze zadny problem
Chci se zeptat, prodávaj i samostatný silniční rámy??
Určitě, moje žena na něm má postavený kolo. A jezdí na tom půlka K.Varů, už mi ta značka leze krkem.
U nás v Kutný Hoře jezdí snad jenom jeden bajk v takový tý týmový žluto zelený.Moc se mi líbí.Taky sem u nás na krámě viděl pro někoho silniční rám se zadkem v karbonu a taký týmovejch barvách a spadla mi brada.Nevíš na kolik to tvou ženu přišlo (případně tebe)??
Je to Cr-Mo , nějakej low-end. Takže bezproblémovej. Ale při jejím (ne)ježdění nijak zvláš? testovanej. Cenu si už přesně nepamatuju, je to 4 roky stará záležitost. Tady jsou to hodně rozšířená kola s dobrými referencemi. Já jezdil letos dlouhodobě půjčeného mtb hardtaila, a i tohle kolo má opravdu příjemnou geometrii. Sedělo mi hned ( až na děsnou vidli). Merkni na www.cube-bikes.cz k jakýmu prodejci to máš nejblíž.
Já mám BCR Twilite a je to to nejlepší na čem jsem jel made in germani sice bylo drahé jak čert ale stojí za to (foto:www.cube-bikes.de)je zelenožluté komplet na XT v zadu Manitou SPV vpředu Manitou NIXON dost hustárna v lese a noví LX kliky
No já ti vcelku věřím. Jenom nechápu, co je na těch kolech " made in germánii". Rámy jsou stejně vyrobený číňanama v Číně nebo na Taiwanu, stejně jako zbytek. Možná nálepky tiskne Guttenberg. Takový Corratecy ( viz www.corratec.com) jsou taky pěkný a přesto pochybuju že to vařej sedláci v Raublingu.
já teda jsem vlastníkem old Cube CrMo d.b. váha nijak astronomická, ale geometrie naprosto napohodu, uphill dávám bez problémů a v DH to taky jde :-) co mohu porovnat tak lepší než 2×Rmachine, 1×schwinn, 1× author…
já mám CUBE Elite SC 04 odjezdil jsem na něm sezonu a můžu říct, opravdu dost dobrý bike.
Ja lonsky kolo postavene na ramu LTD, spokojenost, popis a fotka viz tady ty fotky bajku.