Mate nejaky typ na naslapne pedaly, ktere maji i ten ramecek okolo, aby na tom slo jezdit aji v normalnich botach?
Mate nejaky typ na naslapne pedaly, ktere maji i ten ramecek okolo, aby na tom slo jezdit aji v normalnich botach?
Cus, hledal jsem asi mesic, z toho co jsem se pidil, tak jsem se dozvedel, ze naslapy, na kterych by slo jezdit v normalni bote, aby ty naslapy neprekazely, tak takove pedaly nejsou… Co se tomu nejvice blizi, tak jsou asi Odyssey twisted click SPD – http://www.akcebike.cz/index.php?… a jeste nejaky typ Wellgo, nevim presne ktery… U obou cena kolem 1500Kc
Jsou. ja mam, nevim jak to nazvat, asi jednostranne SPD. z jedne strany uplne normalni ramecek (kov) a z druhe strany naslapny system. Normalni spd jsem nemel, tak nemuzu porovnat Nastavit u nich jde jenom sila vypnuti, uhel je napevno. Samozrejme je potreba si davat pozor, na kterou strenu zrovna slapu, ale to mi nejak nevadi. Znacku nevim a cena byla pod 1000.
Nasel jsem takove od Shimana M 324. Jsou za 1500. To mi prijde jako docela dobra suma. Jeste o nich pouvazuju.
Jestli netrvas na znacce, tak takove muzes mit treba od Acoru za 999,– nebo Authoru 1150,– nebo oboustranne M505ky za 690Kc a s tou redukci udelaji asi stejnou sluzbu. Mozna.
K pedalum M520 a M540 na bikestore dodavaj takovej plastovej ramecek s odrazkami, ktery se zacvakne na jednu stranu pedalu. Da se pak na tom jet i v normalnich botach. Je to ale jen takove provizorni reseni. Rozhodne to neni na dlouhe tury.
nutno dodat ze ten ramecek nasadis na pedal pouze jednou. kdyz ho chces vyndat tak pouze za cenu ze ho uz znova nepouzijes.
sroubovakem ho vydloubnes uplne v pohode. Tim nechci rict ze by to bylo neco extra, ale na prilezitosni vyuziti nekolikrat do roka to staci.
No, do tohoto asi nepudu. Kdyz uz, tak neco bytelneho at do toho nemusim furt vrtat.
Používam Mallet od Crank Brothers. Jsou k nim na výměnu vyšší plechy (koukni na net) a pak se na nich dá v pohodě jezdit i v keckach…Jsem hodně spokojenej.
Jedny prodavam. Sou to Wellgo. Ozvi se na intermilitaria@volny.cz a poslu ti info a fotky.
tak to by me taky zajimalo,mam uz s kolem koupeny jednostrany pedaly,ale nevim kde na to sehnat ty naslapy :(,nikde sem zatim nevidel ze by se to prodavalo samostatne,dikec