www.extremebike.sk – fotogaleria – vyhladavat – Povodne iba kozmeticka vada…
hlavne nazov tej fotky je cool
www.extremebike.sk – fotogaleria – vyhladavat – Povodne iba kozmeticka vada…
hlavne nazov tej fotky je cool
http://www.extremebike.sk/modules.php?…|1|0|0|0||http://www.extremebike.sk/%26check=0bbecbbef0cc23f59798299dd34ad694
ten priamy link nejde preto som to musela napisat tak hentak ako to je
myslíš ctrl+c a ctrl+v ne? neříkej že jsi to celé opisovala, zas tak kůůůl foto to není :-)
vsechno jde http://www.extremebike.sk/…%2040%25.jpg
krasa. presne tuhle meridu i v tehle barve mam. jsem asi tak ve 20% cesty k tomu aby ta moje vypadala jako ta na obrazku.
juj to je ale pekna skladacka :)
aka to bola merida? by ma zaujimalo ako bola pouzivana…
to je přece big air 02, z přítomných ho měli čest zlomit např.: Wroum a Fousáč. Merida ho navrhla jako lehčí FR, DJ ale nerozdejchávalo to ani XC :-)
Je to Big Air, ale sezóna 2000. (Pozn. odborníka, co taky měl na Big Airu „kosmetickou vadu“.)
tak to pardon, já se v tom zase až tak nevyznám, vybírám si spíš kola který držej :-)
Podle jednoho prevodníku s tím asi v nedeli do kostela nejezdil,mimochodem mam cobru ,coz je totozny ram .Muzu potvrdit ze to praska,obe ukazkove mista mam uz prevarene(byly tam jen mikropraskliny necekal jsem az to uleti)a zatim drzi.
byt to muj bajk … to bych picoval :o))) :o/
WOW ty ses asi drsnej biker, rozbil sis drzku ?
nejednou … ale muj bajk je stara kovova klasika :)) a tam to nepraska tak casto, takze to zaklepavam ze mi jeste neprdnul
Ocel je ocel.
no to pravdepodobne jo:-),ale co to znamena?
Koukni na mosquitův bike a uvidíš. Spirit 98-CrMo Já jsem taky ocelář.
sice to v tom setupu nemá 12kg, ale budiž, ty kliky stx rc bych si pořídil, klasika :-)
no ja jsem ty veci uz samozrejme videl.ale jestli tohle znamena mit ocel tak dekuju nechci:-).tyhle kola maj k bikum fakt dost daleko:-).ale ne,nezlob se,ja to nemyslel jako urazku.jenom by mi takovy kolo asi proste nesedlo.
Nejde o určité kolo, ale o te matroš. Mně jako starému pohodáři ocel vyhovuje a protože karbon a titan jsou pro mě trochu mimo tak i další bude ocelový tátoš. Navíc se mi líbí malý průměr trubek. Přijde mi to takový elegantní.
ty asi hlinik tezce ignorujes vid?:-) to me zase ty tenoucky trubicky pripadaj jako bych je mel hned rozstipat.ale samozrejme kazdej preferuje neco jinyho.ja preferuju opravdu tereni kolo… ikdyz jsem dneska(vcera) zjistil ze na nektery traily fakt nemam:-).
Hliník mi moc nesedí. Jednak fakt moc netlumí, ale samo taky záleží na typu rámu a pak oproti oceli nemá takovou životnost. Pokud kupuju rám, tak aspoň na 3 sezony(minimum). Ale nechci tady rozpoutat žádnou drsnou diskusy na todle téma. Každému sedí něco jiného a mě zrovna ta ocel.
to vydrzi skoro kazdej hlinik taky.ja mam zase rad kdyz je kolo pekne tuhy a jede.
ano budoucnost patri aluminiu
ale jo dobrej alu rám máš za 6–8tkč, už za 4 se dá sehnat pěknej a kvalitní. To ti u ocele nehrozí ani náhodou. Já ač dlouholetý příznivce oceláků budu na next sezónu pořizovat alobal…
Ach jo zase o jednoho míň :-(
No, vyhoda ocleovyho ramu je prave v tom, ze na dalsi sezonu novej porizovat nemusim :). Drzi uz hafo (8) let.
To je fakt ja mam rock machina uz 6 let a drzi. Mezi tim jsem jezdil Garyho Fischera … po jedne sezone rozlamany na sracky … a to ta 120tka co prez nej prejela mela sotva kolik … tunu? Nic to nevydrzi. … no tak jezdim zase toho zeleznyho „rockyho“ :o)
Taky mam ted svyho prvniho alobalaka. I kdyz do takhle tlusty folie bych nic balit nechtel :)
Sem letos jezdil ocelaka a zadneho maleho prumeru trubek jsem si nevsim.
hele s tebou se nikdo nebavi:-)
Já rozlámal oceláky dva. Prvního v roce 1976. Byl to půlčík Velamos a praskl při extrémním bikingu na plácku za školou. Druhej jsem zlámal roku 1978 tuším, byla to tříčtvrtka Favorit a praskla při cyklokrosu v areálu JZD. Tak mi pak tvrďte, že ocelák vydrží všecko! :-) Fakt je, že soused je povařil autogénem i bez ochraný atmosféry.