'Paradny chrbat' aneb 'Luxusni zada'

11 nepřečtených
  • wraftler

No tak dnes sa mi pri nacvicovani bunnyhop to manual podarilo dost nechutne spadnut na chrbat (v manuale ma predbehlo zadne koleso). Pri dopade na zem vo mne nieco chruplo, mal som pocit ze som si zlamal chrbat, navyse som si vyrazil dych. Poviem vam clovek zazije v takej chvylke dost velky sok. Bol som ale s kamosmi, ktorym sa podarilo, za mojho chrcania a ich smiechu, prinutit ma dychat. Mal som stastie, za 10 min som ten manual skusal znova, ale tych par sekund ako clovek lezi nazemy a rozmysla ci nestravy zvysok zivota na vozicku koli zlomenej chrbtici, to je SILA. Nastastie som to robil na trave a nie na betone, to by to dopadlo rozhodne inak. Kazdopadne zelam vstkym padajucim vela stastia a hlavne dostatocnu psychycku silu potrebnu na to, aby sa nebali skusat tu vec, pri ktorej padli, znovu. W.

0 0
    • Radek Broz  

Mas mit Kosmodisk :D

0 0
      • Jogador  

Ty se tomu směješ, já ostatně taky, ale moje osmdesátiletá tetka na něj nedá dopustim, a prý, kdyby ho neměla, tak už nechodí, tak ono na něm něco bude, ač nevim co:)

0 0
        • Pekáček  

P L A C E B O :oD

0 0
          • wraftler  

Placebo, presne a navise ake luxusne ked stoji tusim viac ako 1000Skk(presne neviem, netrapi ma to). Ved ked je zdrap umelej hmoty taky drahy, TAK TO PROSTE MUSI FUNGOVAT, PRECO BY TO INAK STALO TAK VELA PENAZI:)

0 0
            • Pekáček  

Podle názvu to vypadlo z létajícího talíře, proto je to tolik drahý :oD

0 0
              • wraftler  

Este tam napisu, ze obsahuje vytazky z liecivych bylin z amazonie a to sa uz asi fakt doserem:)

0 0
      • Coudy  

Ahoj, som Chuck Norris, Kosmodisk pouzivam odvtedy, co som si chrbat dojebal na Power-Gyme.

0 0
    • BoB  

Jeden z důvodů, proč vozim páteřák – neumim totiž jezdit :-))

0 0
    • Otto  

Obezřetně. Kamarád se vyboural va autě a za 3/4 roku zjistili že si při tom zlomil obratel…

0 0
    • Pá-dlista1  

Neves hlavu. Vcera jsem videl v televizi jak uz dokazali opravit michu mysim :) Ale prej bude trvat jeste 10 let, nez to dostanou mezi lidi :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.