Co na ně říkáte? Já nic-moc. http://www.author.cz/…/&cat_id=119
Co na ně říkáte? Já nic-moc. http://www.author.cz/…/&cat_id=119
Podle fotky na ně máš asi krátký ruce a proto nic moc.
jo, jo.....
no koukam na dirtovy a komponentama vypadaj dobre, i kdyz bych par vymenil, ale ramy nevim nevim…
Nebýt modelu proxy sx, tak bych si nemyslel, že se snaží vydělat za každou cenu :-( Celkem zajímavě vypadá z levnějších Traction. Otázka je jaká bude RST gila, pokud vydrží větší porci km bez vzniku vůle, tak by to kolo stálo za investici
uz treti rok jsou ty biky porad stejny:-/.se divim ze jim to ty lidi porad kupujou.
takys maletěl:-)
ale hned prvni rok co zacal byt cerveny(tusim):-).a zase tak moc jsem nenaletel,jenom jsem nevedel presne na co to kolo budu pouzivat:-)
Osobně si myslim, že právě kvůli přehledné a stálé nabídce to ty lidi kupují…
Je to okopčený
vážně? nechceš mi o tom napsat víc :-)
Je to pořád dokola,nedělají nic nového jen stále to samé.Nejhorší na tom je že tyto kola koupíte i na 2tis. dědině.To je ale masovka.
Ale je to lepší, než kdyby byl v každym krajskym městě jeden krám, ne? Nechceš přeci říct, že ti vadí když si kolo muže koupit kdokoli i na 2tis. dědině. Ty si ho nekoupíš a ostatní a? jezdí na čem chtějí.
Nelibi se mi, ale nechapu co mas proti. Author je masovka, netaji se tim a je to jedine dobre, ze se ani nesnazi byt jiny…
Ja osobně proti Authoru nic nemám jen se mi nelíbí,že když jdeš do krámu a chceš nějaký doplněk tak ti vždy jako první nabídnou A.To mě vždy oblívá pot.P.S.:Leda že bych začal nakupovat u tebe:-))(Pointy,RaceFace to je jiná)
pokud to je autorizovaný author shop tak to je pochopitelný. Vzhledem k ceně za jejich věci/kvalita to zase není až zas tak špatnej kup v některých případech, ale bavit se o tom má cenu jen s někým kdo už konkrétní věc zkusil, ne teoreticky. Kdo neví co chce, není většinou nijak HC biker a nemusí dát vyšší cenu za z jeho pohledu a užívání stejnou věc, proto nabízí authora, provizi mají jistě vyšší u dražších komponentů :-)
Ja osobně proti Authoru nic nemám jen se mi nelíbí,že když jdeš do krámu a chceš nějaký doplněk tak ti vždy jako první nabídnou A.To mě vždy oblívá pot.P.S.:Leda že bych začal nakupovat u tebe:-))(Pointy,RaceFace to je jiná)
Asi chodis do spatnejch kramu :)
Hmm…do kramu chodim stridme…ale otazka je, odkud jsi…treba tady ve Zline maj Authory poradne jenom ve 2 z 5 obchodu…a veci s tim spjate samozrejme taky…
Me pot neobliva – proste je to jenom znacka…vsechno ma svoji znacku…i no name :)
ja nevim jak tobe ale me se docela libi ta era pro!!!
jsem ji hledal jak debil,az me napadla posledni moznost a podival jsem se do sekce freeride.byla tam:-))) me se teda libi hodne fullu,ale tenhle je tak hnusne obycejnej.. skoro stejne hnusnej jako schwinn rocket:-)
no nevim jak tobe ale me tak hnusnej neprijde!!!! ale kdyz se kouknes na ravo marathon xc tak je to vpodstate stejny!! ale to ravo ma jinak pridelanej tlumic!!
vypada proste tak nejak moc obycejne,proste nema dost cim zaujmout.a hlavne mi vadi jak author posledni dva roky placa svoje loga a napisy kam jenom na bike muze.jakoby se s tim nekdo krome nich chtel chlubit.
no to je taky fakt!! fakt jenom milovnik authora asi oceni jejich acko i na kyvce zadni stavby, riditkach, pedalech, miliardkrat na ramu a na sedlu se taky neco urcite najde :)
Zkus davat o 80% mene vykricniku…bude se to pak dat i cist…
On je totiz rozdil mezi strednikem a vykricnikem – jsou jinak otoceny…
Není značka jedno? Hlavně, že to dobře funguje…
ale ja sem nerek ze je to spatna znacka jenom ze to prehanej stim kam vsude cpou svoje zanky
By mě zajímalo, jestli někdo jezdí freeride na skarebu :-)
to jo no vobje ty ery vypadaj mooooc freeridove :) To se authoru fakt povedlo :)