Chci se zeptat jestli máte s ním zkušenosti a co na něj říkáte, jestli se oplatí, mužu ho mít z inzeratu za 19 000Kč fungl nový. Kazda rada dobrá díky.
Chci se zeptat jestli máte s ním zkušenosti a co na něj říkáte, jestli se oplatí, mužu ho mít z inzeratu za 19 000Kč fungl nový. Kazda rada dobrá díky.
Můj názor, že za tydle peníze už můžeš jít i do lepšího. Ač se snaží o komplet sadu LX, náby nechali jen deore, a to je zrovna, to co je potřeba mít kvalitní. O vidli ani nemluvě. Teď je ale slev hodně. Mrkni na www.cykloshop.cz teď tam maj Meridu Matts special edition V za 21560 a to je komplet XT, aspoň myslim, ale taky suntour:(
a naboje stejne tak deore
Jestli to patřilo ke mě, k té Meridě, tak sice náboje deore jo, ale doere XT:)
jo sorry moje chyba model 05 ma fakt XT ja ale myslel 04 ta ma naboje deore
Já ale taky myslel 04, vážně.:)
dobre kouknul sem na net a na 04 V sou fakt XT ale ne D sou deore!!!! a to uz sem si uplne nejjistejsi :)
Nojo, ale pravdu jsem měl já, na V jsou XT, na D jsou deore:)
jo jo priznavam! kazdej se nekdy splete :)
hele ty zijes nekde u dalnice,ze musis tak kricet?:-)
Já mám sice model 2000, ale za tu dobu si na něj vůbec nestěžuju.Nelituju toho, že jsem ho koupil.
Mám od léta Kellys-Magic, tedy o 1 níže. Naprostá spokojenost. Před tím jsem měl Olpran s Aliviem. Je to pro mne velký rozdíl. K ceně staršího se ale těžko vyjádřím, je už po sezoně. Vidlici neumím porovnat s jinejma. Šel bych do něj znovu.
No musím se přidat,já mám model 2002 a naprostá spokojenost,mám na něm něco kolem 10 000km,sice jsem ho trošku „dotunil“ zapletenejma kolama a kotoučovkama,teď mám ještě objednanou novou vidli (Axell Elite),ta původní(RST GILA TL)nic moc…