Máte někdo zkušenosti?Můžete případně parovnat s klasickými „V“?Mám na mysli jestli je znát „Noodle free design reduces friction“…jako,že menší tření.Díky Kokeš
Máte někdo zkušenosti?Můžete případně parovnat s klasickými „V“?Mám na mysli jestli je znát „Noodle free design reduces friction“…jako,že menší tření.Díky Kokeš
S tím třením – lehounce zřejmě ano, ale špinavý bowden nadělá více „paseky“ než kousek hliníkové trubičky navíc. Každopádně jsou úžasně tuhé, s Avid pákami citlivé dávkování brzdné síly.. Nepatří k nejlehčím (440g př+z). Jo a jsou náádherné ;-) A také poněkud předražené (př+z cca 6500,–) :-(
cawte, cas postupil takze ziskal niekto nejake nove skusenosti??? dostal som super ponuku na kupu brzd (CANE CREEK DIRECT CURVE 5) a paciek tejto firmy takze by ma zaujimalo vas nazor na ne?
Mám CC DC 3 brzdy i páky. Obojí v pohodě, páky mají příjemnej jednoduchej tvar, nevíš o nich. Čelisti nemají kolínko, takže bovden není tak ohnutej, jdou lehce. Jediný co bych vytknul je vůle na čepu. Foto v profilu.