Nevite o nejakejch strankach kde by byli nejaky pekny fotky z tehle vystavy? Nevzal jsem si fotak a ted toho docela lituju. Nejvic jsem si chtel vyblejsknout RB CRX
Nevite o nejakejch strankach kde by byli nejaky pekny fotky z tehle vystavy? Nevzal jsem si fotak a ted toho docela lituju. Nejvic jsem si chtel vyblejsknout RB CRX
par jich je v sekci FOTO ale opravdu jen malo dosli me baterky :)
pokud mate nekdo fotky z akci a chcete je sem nahodit tak me je prosim poslete mailem. dekuji.
Jojo diky, uz jsem je zkoukl jenom je skoda ze ti ten fotak vyplivl jen kousek od toho meho cile… RB CRX Holt zakon schvalnosti :-))
Žádný fotky tam nevidím.
Tam musis klepnout na Jaro 2004, nebo jak to tam je… :-))
Díky.
Neco mam ,ale bylo strasne nervany ,tak mi tam furt lidi ale neco skusim vybrat
Něco je u „zlatého slavíka“ Štěrby.
Něco je na www.cykloshop.cz. Jsou tam fotky Sport Prague i fotky Sport Life Brno.
taky jsou fotky na www.freeride.cz …
mám pár fotek, hlavně to CRXko od RB. dám to do večera ke mně na web. až to tam bude funčkní zas se ozvu. mám fotky s 3megáče a ptám se v jaký kvalitě – tedy velikosti to chcete? aby to mělo význam tak počítám jpeg na 200–300KB.ok
ja praktikuju maly nahledy na rychly zobrazeni (tak 400–600 pixelu sirka/vyska) + archiv hi-res originalu ke stahnuti, podle me idelani reseni
tak už by to mělo běhat na webu kalbi.zde.cz odkaz na úvodní stránce, ju