Co si vo ní myslíte? Sou s ní nějaký problémy?
Co si vo ní myslíte? Sou s ní nějaký problémy?
Co je sou problémy? Podle mně nijak nevybočuje z průměru.
K čemu by si to přirovnal?
tak uz prosim niekto prezradte nieco onej kto ju jazdi… dikes
koupil si ji typek, co mi prodal juniora a po asi 14 dnech nedseneho jezdeni se ji snazil prodat, tak asi tak;
jestli umis englicky www.mtbr.com/…_21623.shtml ale asi je to treba brat s rezervou.
ok… diky… trosku viem anglicky :) budem mat snahu maturovat tak mi to aspon prospeje :)
neni zac a hodne stesti u matury
:) heh… budem ho potrebovat…
ps: stale plati moja otazka… tak sa rozpiste
Co Angličtina :-D?
Nic myslím, že nic novýho není, je to stará vidle na kterou je sehnat nahradní díl problém. Svlasnosti taky nicmoc , takže moc důvodů proč ji koupit neni. ;-)
nieco by slo vykutit :)
Jo samo že šlo, taky celou vidlici si mužeš vytvořit, ale otazka jestli ti to za tu cenu a praci stojí? Radsi RS, Marzocchy, nebo Manitou, u kterýho máš jistotu, že seženeš díly na skoro deset let starý vydlice.
kedy sa to prestalo vyrabat ? neviem najst ziadnu stranku vyrobcu…
Ty vytahnes vzdycky nejaky „kultovni“ lahudky :)
ja viem :) mam slabost pre starsie kusky a malo prachov… :D
ja jej vdychnem zivot… bude behat jak za mlada mrcha… :)
napriklad to co je v prilohe… ceknuj
Hele tohle není dnes ani dobrý ani levný.
Výzman SW vidlic byl v minulosti, protože to byla svýho času jediná slušná a hlavně nejlevnější DH vidlice. Sice se nato mužwš dívat jako na kultovku ,ale ty chce spíš jezdit a né leštit. Takže bych se podíval po nějaký ojetý marzocchi nebo Boxxerovy ;-)
No jasne! Ja treba ted prodavam Shivera.. za velmi levno.. :-)
za 10 000sk to asi nebude co ? :)
Za 13 a pul ceskejch.. ale je nutna repase jednoho tlumice.. :-)
to ddd-andy ak to este mas.. tak ma kontaktuj… aj z nejakymi informaciami ohladom stavu tlmica atd..
dobrej autobus
tak uz som spokojnym majitelom SW BigOne Pro… :)
Uz si zacinam shanet manual. :-D
:-))
tiez musim napisat ze pojde zdomu… :) tazky vergel… co ten manual ?? ;)
Tezky nevim, vergel urcite :) Znam cloveka co si po BigOne (ne hned, ale casem) poridil Monstera a libuje si. Manual muchlam. Vyckavam dalsich pokynu :)
dlho sa umna neohriala… bude boxxera :) zhanaj manual.. hehe
Tak dlouho, aby jsi ho docetl, ti nevydrzi ;) Alespon Race? :-D
nahodou…ten manual je fakt tenkej :-)
no kludne aj WC :) zalezi natom za kolko a co bude… zhanam v bazaroch niekde tu som cital ze boxxer je rokmi preverena osvedcena dh vidle
Jo, pro zavodni pouziti :-)
Tzn: dva, tri zavody :-)
nerejpej manasi… :)
A ty si uz sezen neco poradneho… :o)
jedine „dh vidlice vyraba marzocchi“ jak som sa niekde docital, a vycital spomedzi riadkou… :) monster velka vaha, asi ako sucasna bigone, shiver cenovo nedostupny, 888 odmietam z principu… bohuzial ostal mi jedine boxxer, nizka vaha, a co s atyka kupa second hand cenovo idelna vidle… :) jdu donej… potom mozno a par mesiacov napisem ze ide z domu a nech padlista hlada dalsi manual… :D
Z domu pujdou jedine nahradni dily… :o)
Jinak, co treba Junior T, Super T, nebo treba Sherman Slider?
super T a junior je jedna guta… videl som a nechcem ma to dost natesno nohy, stym nepojde ani riadne zatacat… :)
sherman nieje nikd epo bazaroch a na funglovku nemam, rovnako ako na nixona alebo travisku, dorado je cenovo inde :)… stratos sice jeden je, s8 ultra ale tiez cenovo niekde inde.. cca 18 litrov… :( a inych sa ani nezmieniejum, pretoze cenovo je to tiez nikde prec a ani sa to neda zohnat na svk… napadlo ma ze ak by bola niekde v cechah za dobru cenu Jakoska UpSideDown, ale kto vie jak je to cenovo s ojazdenou… proste cenovo, dostupnosotou dielou, boxxer jenoznacne vedie… tiez to nechodi zle, a pokial nenastane jazdecka chyba sam nerupne… a ak sa chybuje praska vsetko… toot vse aby ste vedeli preco nie ine okrem boxxera ;)
Jakos rozprodaval nedavno primo teamove vidle. Tusim cena kolem 9kKc.
nooo, to je zauiamave… ak je tomu naozaj tak, o prazdninach idem do prahy pracovat, to by som si tu jakosku mohol pozriet a mozno aj kupit :) zozen viac info a ja onej zacnem uvazovat
Ja ji shanim? O prazdninach? Ktery rok? Ale jinak diky za nabidku. Byval bych nemel do ceho rypnout.
Ja bych to taky rad vedel abych stihl uteci :-)
proc by si jako utikal :)??
no tieto prazdniny letne 2006 :)
ja mam nejlevnejsiho a podle nekterych zdaleka nejhorsiho boxxera co existuje (RACE 2003), ale za Jakosku bych to fakt nevymenil. jako je fakt ze sem zkousel pouze 2 exemplare a to este velmi kratce a v podstate na miste, ale libilo se mi to fakt pramalo :-) ber boxxera – nadavaj na nej hlavne ti, co ho nemaj.
A ma to nekolik duvodu. Napr. Proc by si kupovali spatnou vidlici. Nebo Prece nebudu hanit to co jsem si koupil :)
tak v tomhle smeru nemam problem a klidne napisu ze to je sracka i kdybych jich mel 5, ale fakt s ni nemam problem. nerikam ze je nejlepsi a ze je uzasna a ze bych si nedoved predstavit jinou, ale fakt staci. funguje, pruzi, tlumi a IMHO je lepsi nez Jakos. a vydrzi taky dost.
BTW kdyby byla tak spatna, tak uz je davno z domu.
no jasne… ja proti boxxere nic nemam… ale ak by bol model jakosu ale jedine up side down za rovnaku cenu mal by som ocom rozmyslat… nemyslel som jakos mach1.. to je vpodstate to iste co mam teraz… tazka krava :)