Vozitye sebou nejakou nepromokavou plastenku / bundu? Ja vozim hannah nepromokavou vetrovku. sem sni spokojenej je celkem mala kdyz se slozim akorad se v ni celkem zapotim. mate nekdo neco co je vzdysnejsi a nepromokovy?
Vozitye sebou nejakou nepromokavou plastenku / bundu? Ja vozim hannah nepromokavou vetrovku. sem sni spokojenej je celkem mala kdyz se slozim akorad se v ni celkem zapotim. mate nekdo neco co je vzdysnejsi a nepromokovy?
Vzdycky je to kompromis. Ja kombinuju relativne prodysnou, lehkou vetrovku a goretexovou bundu (ta ma bejt sice superprodysna a nepromokava ale spotim se v ni jak pes a pri opravdu brutalnim desti stejne provlhne. Na deste tady v Cechach ale zatim vzdycky stacila). Ta Hannah je takova pres hlavu a da se vsoukat do pytlicku s upnutim na ram?? Koukal jsem na ni jako eventualni nahradu moji noname vetrovky. Myslel jsem, ze je to normalni promokava vetrovka (jestli je to teda ona)
Je to vetrovka pres hlavu ktera se da nasoukat do pytliku. Nevim jestli se da pytlik upnout na kolo, no nejak by to urcite slo :)
Jel sem snim asi zatim 2× v desti a nepromokla. Ovsem nejakej hondne krutej slejvak sem sni nezazail.
Džez nade vše!
Mám bundu Berkner Action za cca 2000Kč. Stříh na kolo, takže padne jak ulitá. Nepromokavost zajiš?uje teflonová úprava vláken (funguje výborně) a když se fakt hodně potíš, stačí lehce rozepnout zip u sundavacích rukávů. Mylím, že každá nepromokavá bunda nebo pláštěnka, co má sundavací rukávy bude mít výhodu.