Přemýšlím jaké rukavičky si mám koupit. Určitě chci prstový, docela se mi líběj 661 comp. Máte nějaké zkušenosti s nima?
Přemýšlím jaké rukavičky si mám koupit. Určitě chci prstový, docela se mi líběj 661 comp. Máte nějaké zkušenosti s nima?
Compy jezdim a nemam s nima zatim zadne problemy. Kvalitativne mi po pul roce pouzivani prijdou lepsi nez treba Dakine.
Vozim různejch rukavic mraky a zrovna dakine crossX mi přijdou jako jedny z nejlepších. 661 Comp jsem starší model taky měl a ty jsem naopak měl rád nejmíň. Jinak je to skoro jedno – materiály i provedení jsou u všeho stejný všechny značky dělají 2–3 výrobci, takže o nějaká lepší kvalitě jedněch nebo druhejch bych nemluvil.
Me se konkretne CrossX paraly snad hned na prvni vyjizdce, silikon byl dole asi za tyden a ta gumova ficurka se uz taky parkrat odlepila. Asi slepe cinske devcatko zrovna nemelo svuj den.
Ale jak rikas, ono je to asi uplne jedno. Ono za dalsiho pul roku skonci 661 uplne stejne jako Dakine. (:
Já za sezónu komplet zničim tak 2–3, ať mám jakýkoliv. Fakt myslím, že s kvalitou je to nastejno – spíš, co ti jak sedí a jak se ti líbí. Mám dokonce kontakty na výrobce, přemýšleli jsme o etbikez edici – věř, že to všechno dělají ta samá čínská a pákistánská děvčátka:o)
Jezdil jsem Answery a Axony,oboje mi vydržely max tak půl roku.Teď jsem si koupil v motorkářské prodejně tady ty http://flyracing.cz/…kavice-f-16/ a jsem nadmíru spokojeny,po roce používání se nikde neparají a silikon na prstech drží.
Nejaky answery jsem mel taky, 2× jsem je reklamoval, kvuli parani, ktere nastalo vzdy na stejnem miste a po maximalne mesici pouzivani. Pak jsem je zahodil, uz jsem nemel chut neco reklamovat. Momentalne mam nejake 661, po sezone vypadaji neposkozene, nic se nepare, pekne sedi na ruce, proste spokojenost.
to je těžko…já měl třeba ty Answery 2sezony a až třetí sezonu se začínaly párat a to už jsem byl nešťastný protože jsem chtěl nové.661 si kamarád pořídil a za dva měsíce se začali párat,reklamace…dostal nové a vydrželi mu asi půl roku.Nevzdal to koupil je napotřetí,ale jiný model a dva roky v pohodě:)
jen pro zajímavost..tři plné sezóny používání a ještě dnes je občas vozím.
Asi tedy kus od kusu, nebo model od modelu. Bohuzel jsem je vyhodil, takze foto nebude:)
Zato prilozim foto tech 661, kupoval jsem je za 300,– na aukru jako jety, kolik s nima najel predchozi majitel, to netusim. Letos jsem je vozil jako jedine rukavice celou sezonu a opotrebeni minimalni.
Ta tohle jsou tak z 20 vyzkoušenejch párů, co jsem vozil, ty jednoznačně nejhorší. Ale vydržely im dlouho – neměl jsem je rád a vozil pořád nějaký jiný:o)
No vidis a ja jsem spokojenej bez vyhrad:)
Tady fotka těch Fly po cca roce používání
Tak ty 661 sem nikde nesehnal, tak sem si koupil oneal reactor. Co na ně říkáte?
ozivim to tu.
661 Descend Glove
jak vypada u nich dlan? tusi nekdo, jestli ta dlan je akorat ta mesh leather nebo je tam i polstr s tim eva moldem?
a co potom ten hrbet ruky? je tam taky ten eva mold mezi rukou a tim TPR armourem?