http://www.agang.eu/…cifikace.htm
Mám dotaz,je toto dle vašeho názoru kolo vhodné pro cykloturistiku a jak je u přední dvojpily zajištěno(pokud je)aby se nekřížil řetěz.Díky za názory.
http://www.agang.eu/…cifikace.htm
Mám dotaz,je toto dle vašeho názoru kolo vhodné pro cykloturistiku a jak je u přední dvojpily zajištěno(pokud je)aby se nekřížil řetěz.Díky za názory.
Za tohle chtěj 25k? ROFL
Ano,je to cena odpovídající výbavě…
No kdyz myslis:) Spis to vypada, jako bys prodaval, nez chtel koupit.
Jinak co mas za problem s tou dvoupilou? Proste kdyz nechces krizit, tak nekrizis a nepouzivas nektere prevody. V praxi to vsak nic neprinese. Osobne na 2 pile jezdim na velkou cely rozsah kazety, na malou tak cca horni 2/3 kazety.
Děkuji za odpověď.Víš,až tak se v tom neorientuji,ale ty ceny jak jsem koukal jsou tak nastaveny…jezdím rekreačně,ale chci kvalitní kolo.Již jsem měl tento model 2010,ale ukradli mi ho.Jelikož mi to kolo připadlo pohodlné,zvažuju stejnou značku.Jen už dva roky dělaj tu přední dvojpilu a u mě v okolí s tím nemá nikdo zkušenosti.Takže díky za zkušenosti…
Na cykloturistiku proc ne. Pila jak psal Vilem… No a cena viz to, ze to jsou spise designova kola, i kdyz letosni barvy tech gangstu tomu moc neodpovidaj, jedna velka nuda..Ninjy a Culty uz jsou lepsi..
Máš pravdu,že ta barva není nic moc,ale to není tak důležité.Jelikož jezdím rekreačně a nejsem žádný svalovec,tak mě spíš zajímalo o které převody přijdu tou pilou,když rychlostí je jen dvacet.Ale z Vašich odpovědí to vypadá,že to není důležité…
Tak podle toho jak jsi zvykly jezdit a podle toho jake prevody jsi mel pred tim.
Kdyz si spoctu nejlehci prevod 28/36 = 0,78, proti 22/32 = 0,68, tak se o nejlehci oberes a o nejtezsi taky.
Zase nemusis tak casto radit na prevodnicich.
Mozna by byla varianta zkusit sehnat model 2011 s 3 pilou, pokud by ti to nesedelo.
No o tom jsem už taky uvažoval…jinak před tím jsem měl vzadu 9 kolco…
S tim 9ti kolem to melo trosku jine odstupnovani. koukam na ten 2010 model a tam byl nejlehci 22/34 tj 0,65. Nejlehci prevod u noveho odpovida cca prevodu 22/28, tj mala pila/predposledni na starem kole.
¨Moc dík,pomohl jsi mi…