Zdravim Vas. Potreboval bych vedet, jake jsou rozdily mezi klikama alivio fc m410 a fc m411. Diky moc za vysvetleni.
Zdravim Vas. Potreboval bych vedet, jake jsou rozdily mezi klikama alivio fc m410 a fc m411. Diky moc za vysvetleni.
Jiný počtet zubů?
To ne, oboje kliky by měly být 42/32/22 (dělají se teda i 48 na treka, ale to asi není podstatný)… Na stránkách Shimana v jejich popisu nějaký rozdíly jsou, ale co přesně znamenají, to netuším…
Onehdá jsem na Koloshopu kupoval pro bratránka kliky alivio. Trval jsem na 175mm. Nakonec poslali kliky alivio, počty zubů souhlasily, ale kliky měly jiné označení. Měly nějak posunutou řetězovou linku. Starý bratránkův přesmykač to nepobral a musel si jít koupit nový. Tak bacha na to!
Chci si prave koupit tez kliky z koloshopu a nejsem si jisty, jestli mi to bude sedet na osu. Manzelka ma na kole 411 a ty mi sedi. Jedna se mi prave o retezovou linku. Potreboval bych, aby byl u klik vybrany vnitrek a osa se do nich trosku schovala. Mam treba starsi kliky deore a ty maji ten vnitrek vystouply.
dival jsem se na stranky shimana a moc jsem se toho nedovedel :-(
Díval jsem se taky, a jsou tam všechny potřebné údaje. Řetězová linka je 50, kompatibilní osy jsou tam vyjmenovány taky (viz níže).
Napriklad v delce kompatibilni stredove osy. FC-M410 ma LL113 (113mm), FC-M411 ma LL123 (123mm)
jo, a FC-M411 se da pouzit s chranicem retezu.