Nech sa paci, predbezny80% navrh AM.EN dresov na leto/jesen 2008. Zatial len takato graficka podoba. Lavy rukav sa bude urcite trocha menit. Samozrejme sa bude robit prototyp kde sa doladia vsetky detaily…
Farby su modra, cervena a cierna.
Nech sa paci, predbezny80% navrh AM.EN dresov na leto/jesen 2008. Zatial len takato graficka podoba. Lavy rukav sa bude urcite trocha menit. Samozrejme sa bude robit prototyp kde sa doladia vsetky detaily…
Farby su modra, cervena a cierna.
Ten modry je fajiiiiiin!!
no, takove sombrio :) ale uz to je pekne, ten minuly se mi vubec nelibi
Dej tam oranzovou a beru hned :-)
Oranzova urcite nie:) To vies kazdy by sa chcel zladit ale budu max „len“ 4 mainstreamove farby (red, green, blue, black) :)
ten cerveny se mi libi :) ale asi bych bral ten cerny
jo akorat by musel bejt zakoncenej do gumy ne volnej :)
Takovou šílenost bych na sebe nedal.
hehe kazdymu vyhovuje neco jineho
Zakoncenej do gumy? Ako spodok?, lebo rukavy su kratke..
spodek je celkem klasika, ale i rukavy, tzn. neco jako silnicni dresy
:) Jj, dresy na AM.EN musi vyzerat co najviac ako silnicni;) Takze nie, guma nebude:))
tka ted nevim, jestli jo nebo ne, si rekl nejvic jako silnicni, a pak ze guma nebude… :-D
Bolo to myslene ironicky, guma nebude:)
no neva, hlavne, aby mi to nebylo velky jak soucasnej dres :-D si pripadam jak v pytli, kdyz to kolem me placa :-D
Optimalne je si kupit spravnu velkost. Toto bude volnejsi dres;)
idealni je koupit si velikost a drzet vahu, ja si koupil dres a dal 10 kg dolu :-)
Vela ludi by si kupilo aj viac dresov len aby mohli dat vahu dole o 10kg:))) Takze bud rad:)
:-) mas pravdu, ale me se nechce ted nic kupovat, videl jsem ted nadhernej NW s dlouhym rukavem…ale porad si rikam: setri prachy :-D
Zatím jsem nehlasoval, ale pěkný.
a cena? asi podle počtu, ale přibližně?
Cena by bola okolo 1100SKK ±, tj okolo 900CZK. Samozrejme + posta..
budou i dlouhorukávové nebo jen krátké?:-)
Vuzualizacia poskladaneho strihu:)
covece pekny, ukaz nazivo nejaky promo dres a mozna podporim koupi:)
Nech sa paci, tu je prototyp, farba bude sytejsia a AM.EN textura viditelnejsia.
bych to nechal takle to vypada luxusne;)
Už jsem mu to taky psal.
muzes ho zkusit oblect na telo?..zajimalo by me jak vypada kdyz se oblece…jinak vypada opravdu fajnove..
Ten je krásnej, a ta barva! Sice modrou moc nenosím, ale tohle by mi slušelo :)
Vidím dobře gumičky na rukávech? Kdyby byly barvy nějaké jiné než tyhle RGB, tak by to bylo super – jenže můj stařičký Sensor dres stále vypadá jako nový, takže potenciální zákaznik stejně nejsem…
Prikladam obrazok s real. farbami. Material pique.
Čau! Bral bych černý a možná i zelený:)…a za jak dlouho tak cca dospěje vývoj do stádia expedice?:)
Ono v pondelok odovzdavam objednavky..takze peniaze treba poslat co najskor. Najlepsie vlozit na ucet v CSOB.. Vyberam peniaze vopred, pre istotu. Kontaktuj ma na mail ohladne detailov ak chces.
můžeš mi tady napsat tvůj mail nebo mi ho pošli na můj;)
muzes ten dres zkusit oblect a blejsknout to?(zajimal by me strih)…diky
Strih je volnejsi, dres este nemam doma. Mal som len prototyp ktory som uz vratil…
ok…az se ti dostane pod ruku nejakej dres co uz bude finalni a budes mit cas a chut to blejsknout byl bych vdecen:-))…jinak v te modre vypada moc fajnove…akorat si tak pohravam s myslenkou jak by vypadal ten dres v bíle (jakoby prohozene barvy…bila za barevnou a naopak)
diky…
dresy
pekny. ten cervenej bych mohl … mozna sem pomalejsi, ale jak se k nemu da dostat ?
Ked sa bude robit dorabka tak dam vediet sem na forum..