Šli byste do něj? Nebo radši vsadit na osvědčené? (Cube, Canyon např.)
Šli byste do něj? Nebo radši vsadit na osvědčené? (Cube, Canyon např.)
nebude okoukané jako Cube nebo Canyon, šel bych do něj za předpokladu, že by mělo Lock Out, s váhou 10,3 taky nepočítej (košíky, použitelné pláště, pedály, apod…)
Okoukané, neokoukané za míň peněz má + – stejně vybavenej Canyon s Rebou nebo o pár korun víc Canyon s novým SIDem no a ten rozdíl na váze bude rozdíl v obutých gumách NN+RR ve 2,25 proti FF v max. 2,1
Vyměnil bych vidlici jinak by mi nevadil :O)
ta vidle mi tam nesedí,jinak pěkný,funkční.
Co je na ní špatného?
Ty kotoučočovky jí daj docela zabrat…
Každopádně za 30K je to špičkový kolo.
kolo super, amulety se mi docela líbí, komponenty myslím jsou za ty prachy super akorát ta vidle se bude docela kroutit… zvláště pokud jsi těžší, koutouče ji sice dají trochu zabrat, ale jednak je tam jen 160mm kotouč a jednak tato vidlice byla ještě osazována (v trochu jiné verzi) na top kola, takže se to dá určitě přežít;) já bych moc neváhal…
Okolo 75 kg, nevím jestli je to na cyklistu „těžká váha“. Jakou byste tam případně vrazili?
Na cyklistiku ne na tu vidli už to je docela dost…
S 75 kg bych se vůbec nebál…je to prostě závodní kolo, no…
Kolo to přežije ale s tou vidlí porodí :O(
Tak jí sundá, prodá nějakýmu FTVS vymázlu a koupí si Rebu nebo Epicona
jj potom by to kolo bylo gute :O)
anebo se úplně zblázní a dá si tam pevnou .-)
jj potom by to kolo bylo gute :O)
:-P
na tvém místě bych se nebál, neřešil, koupil, jezdil, pokud by to bylo nevyhovující, časem vyměnil.
Za ty prachy bych asi neváhal. Výbava slušná a navíc je i docela pěkný. Já bych tu vidlci vyměnil taky, uměl bych si tam představit Rebu nebo R7, ale časem uvidíš, třeba ti tahle sedne.
Za tu cenu bych do něj šel určitě, navíc s amuletem mám zatim jědině dobrý zkušenosti.