http://www.bikestore.cz/…va-17682.htm
pekna cena za tu vahu. Je to realny ? Ja si myslim ze moc ne :(
http://www.bikestore.cz/…va-17682.htm
pekna cena za tu vahu. Je to realny ? Ja si myslim ze moc ne :(
není, ofiko by to mělo vážit 11,7 (bo disc verze) ale i to platí pro nejmenší velikost bez pedálů s značnoiu nadsázkou. spíš počítej lehce nad 12, ale za ty prachy super i tak.
Jojo, mám de facto to samý a váží něco nad 12kg.
Reálný to není, tipoval bych tak 12,5 bez pedálů. Ale cena je to pořád hodně dobrá. Jen pozor na geometrii, ten rám je opravdu hodně krátkej!
no a geo je docela taková nudná, je to taková hezky řešeno velmi stabilní geo (nic moc točivá)
Nepiš jim mail, ještě před pár dny je tam měli čitelný, navíc tam teď maj dokonce špatnej obrázek na pozici hliníkový 26ky. Jinak efektivní délka v 19" je tuším lehce přes 580mm.
V 19" má délku 585 mm a 120 mm představec.
Mám tenhle model na véčkách. Nevážil jsem ho, ale váha s pedály je určitě dost přes 12 kg, řekl bych tak 12,5 možná ještě o něco víc.
Fakt tento model? To je 2010? Výrobce uvádí v tom přehledu geometrie 590 mm u 17" rámu. Rád bych si v tom udělal trochu jasno, docela bych do toho kola šel.
Heh, tak to je mazec, z bikestore mi poslali ochotně tabulku s rozměry a u 19" tam je uvedeno jen 574 mm! Tak teď už vůbec nevím :-/
Jezevec: můžu se zeptat, kolik máš na výšku a jak se Ti na tom jezdí??
Ta geometrie co píšes, je na modely 2012.
Na geometrii modelů 2010, se nemůžu nějak dostat. Rám je asi jiný, už podle tvaru spodní rámové trubky.
Měřím 177 cm, a na mou výšku mi to přijde vcelku v pohodě. Jen ta pružinová Tora je na mě moc tvrdá – vážím 66 kg.
Ale já jsem spíš takový „silničář na horském kole“, jak tady někdo píše. Až tak moc náročný terén nejezdím.
Kolo jsem omrkl na krame.
Jsem prcek 168cm a 17" je velky :( Obkrocmo pres ram to mam pekne fest.
Kolo jsme i vazili. V 17" ma 11,9kg (bez pedalu). Coz je velmi slusny, za ty prachy.
Značka Amulet ještě existuje?Tak mi někdo řekněte proč Amulet nejde vidět v kamenných prodejnách?Všude samá Merida,Giant,Specialized,Author,GT,Pells ale Amuleta sem v našich končinách ještě neviděl.
Třeba v mikebike ho mají :))
Tky jsem myslel, že už neexistuje ;-) Jinak docela pěknej ale už od pohledu krátkej.
Ta geometrie je strašně krátká měl jsem 20" a moc dobře se mi na tom nejezdilo…