• Suntour

http://www.bikestore.cz/…va-17682.htm

pekna cena za tu vahu. Je to realny ? Ja si myslim ze moc ne :(

0 0
    • Evilcleaner  

není, ofiko by to mělo vážit 11,7 (bo disc verze) ale i to platí pro nejmenší velikost bez pedálů s značnoiu nadsázkou. spíš počítej lehce nad 12, ale za ty prachy super i tak.

0 0
    • JakeF  

Reálný to není, tipoval bych tak 12,5 bez pedálů. Ale cena je to pořád hodně dobrá. Jen pozor na geometrii, ten rám je opravdu hodně krátkej!

0 0
      • Evilcleaner  

no a geo je docela taková nudná, je to taková hezky řešeno velmi stabilní geo (nic moc točivá)

0 0
    • Suntour  

na webu

http://www.amulet.cz/…e-geometrie/

geometrie je necitelna :-(

mate nejaky link ?

0 0
      • JakeF  

Nepiš jim mail, ještě před pár dny je tam měli čitelný, navíc tam teď maj dokonce špatnej obrázek na pozici hliníkový 26ky. Jinak efektivní délka v 19" je tuším lehce přes 580mm.

0 0
      • Jezevec70  

V 19" má délku 585 mm a 120 mm představec.

Mám tenhle model na véčkách. Nevážil jsem ho, ale váha s pedály je určitě dost přes 12 kg, řekl bych tak 12,5 možná ještě o něco víc.

0 0
        • Dadun  

Fakt tento model? To je 2010? Výrobce uvádí v tom přehledu geometrie 590 mm u 17" rámu. Rád bych si v tom udělal trochu jasno, docela bych do toho kola šel.

0 0
        • Dadun  

Heh, tak to je mazec, z bikestore mi poslali ochotně tabulku s rozměry a u 19" tam je uvedeno jen 574 mm! Tak teď už vůbec nevím :-/

Jezevec: můžu se zeptat, kolik máš na výšku a jak se Ti na tom jezdí??

0 0
          • Jezevec70  

Ta geometrie co píšes, je na modely 2012.

Na geometrii modelů 2010, se nemůžu nějak dostat. Rám je asi jiný, už podle tvaru spodní rámové trubky.

Měřím 177 cm, a na mou výšku mi to přijde vcelku v pohodě. Jen ta pružinová Tora je na mě moc tvrdá – vážím 66 kg.

Ale já jsem spíš takový „silničář na horském kole“, jak tady někdo píše. Až tak moc náročný terén nejezdím.

0 0
    • Suntour  

Kolo jsem omrkl na krame.

Jsem prcek 168cm a 17" je velky :( Obkrocmo pres ram to mam pekne fest.

Kolo jsme i vazili. V 17" ma 11,9kg (bez pedalu). Coz je velmi slusny, za ty prachy.

0 0
    • smith22  

Značka Amulet ještě existuje?Tak mi někdo řekněte proč Amulet nejde vidět v kamenných prodejnách?Všude samá Merida,Giant,Spe­cialized,Author,GT,Pe­lls ale Amuleta sem v našich končinách ještě neviděl.

0 0
      • unitak  

Třeba v mikebike ho mají :))

0 0
      • Alibaba  

Tky jsem myslel, že už neexistuje ;-) Jinak docela pěknej ale už od pohledu krátkej.

0 0
        • Luk02  

Ta geometrie je strašně krátká měl jsem 20" a moc dobře se mi na tom nejezdilo…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.