Tyto dvě značky spolu soupeří v kategorii turistických treter. Kterou z nich by jste volili vy ?
Tyto dvě značky spolu soupeří v kategorii turistických treter. Kterou z nich by jste volili vy ?
určitě ty spešly,tyto lake jsem měl předtím a nic moc tet mam spšly,ale trochu jiny model www.specialized.cz/new/doplnek.php?…
Mám ty LAKE a jsou v pohodě, ale spíš na letní ježdění. Ono to nevypadá, ale celkem maj dost síťovanýho větrání a i na podzim v tom mrznou nohy fest. Jediný možná minus je, že kufry jsou z nich strašně vystouplý a hooodně blbě se v tom chodí po kamenech a hlavně po schodech :-(
No u mně to zatím vyhrávají Taho, ale trochu se bojím jestli v nich nebude v létě moc teplo.Zatím jezdím bez SPD v botaskách a taky se to dá přežít.
nebude!
Tak to má být věcně a stručně.
moje řeč!
A přece bylo. Tak jsem si koupil tretry Taho. V sobotu jsem s nimi jel poprvé na SPD pedálech. Najel jsem asi 70 km,bylo mně v nich teplo. Noha se mírně potila a kufry jsem cítil na chodidle.Ne, že by to bolelo a pálilo, ale prostě jsem cítil, že tam jsou. Možná je to jenom nezvyk.
to je jen nezvyk ze tlacis na „jedno“ misto, pred tim si hybal nohou a pokazde tlacil nekde jinde
Já je vozím od konce března. Ze začátku mě v nich pálila noha. Já nevím, asi jsem měl ploché nohy nebo co. Ale te%d už ne. Vložka je asi vytvaruje
Ty Lake neznám, ale už třetí sozónu jezdím ty taho a jsou v pohodě sice trvalo déle než se roztáhly, ale teď jsou velmi pohodlné. Jen na co bych u nich upozornil je že se mně už utrhli dvě poutka na tkaničky, ale jde to bez problému opravit a slouží dál.
To by mě zajímalo jak jsi ty poutka opravoval.Nějak si to nedovedu představit. Asi nejsem tak zručný.
Taho spešl, zatím první tretry, spokojenost, noha se nepotí ani není zima, ježděno od jara 800km. Lake zkoušeny, neseděly moc úzké na širší slovanskou nohu. Spešli jsou v tomto směru super. Ber Taháče!! Zaleží co ti na to řekne noha??
taho ok. akurat sa mi po 1,5 roku zlomila podrazka, niekde som tu daval aj foto… reklamacia v pohode, vratili mi peniaze. inak spokojnost… potom som skusal aj lake a tie mi nesedeli na nohe.
taky jezdím taho, taky mne pálilo chodidlo (na jedné noze, kterou mám větší), tak jsem vyměnil tu jednu vložku za vložku ze starých treter a v poho