Tak BF, je tu dalsi zavod pro vas:)…v Brdech, dve trasy, kdo jede? www.aarcha.cz. Je to ted v sobotu. Ja jo, jeste nevim,jestli kratkou nebo dlouhou, podle toho kde bude vic prihlasenejch zenskejch, abych mohla vic bojovat:)))
Tak BF, je tu dalsi zavod pro vas:)…v Brdech, dve trasy, kdo jede? www.aarcha.cz. Je to ted v sobotu. Ja jo, jeste nevim,jestli kratkou nebo dlouhou, podle toho kde bude vic prihlasenejch zenskejch, abych mohla vic bojovat:)))
ok hlasim se do tve kategorie at zabojujem;-)
tak jo…zatim to vypada, ze pojedem sami:)))..nikdo nejede???
tak si domluvime poradi, ale pssst:-))
jestli nejsi mistní, tak nemáš nárok:)
Hlasovala si, že nejedeš, to je pro zmatení konkurence to nejlepší. Když se za soupeřkou nečekaně vynoříš, bude překvapená a než se vzpamatuje, budeš dávno před ní. Držím Ti pěsti, ať jseš na bedně. Klidně i Beedě, koneckonců jsou na bedně místa tři a je to šikovná holka.
Jedu kratkou.
škoda že je to v sobotu, naštěstí pokud to zustane značený si to mužu dat v nedeli :-)
závod je to pěknej, to jo, ale už je zima, nechce se mi :-( jsem linej, takze zustanu doma za peci a budu tloustnout :-)
škoda že to je tak daleko nákých skoro 300km semi jet nechce :(
Tak to bylo celkem dobrý, akorát to značení nic moc. Jel jsem krátkou, takže nemůžu posoudit jak na dlouhý. Trať se mi ale líbila, halt v Brdech se nedá nic zkazit :-)
vcera se mi zadarilo:)…ma nejvetsi souperka jela kratkou,tak ja taky, po startu totalni kase, drzely sme se tak mezi 30–40.mistem, mela sem ji porad na dohled, najednou prask, syceni a zadni plast prorizlej. Pak sem to asi po hodine opravila,ze aspon dojedu, jenze hrebik. Nakonec jsem do cile potupne dojela autem s nakym poradatelem. Trat teda nic moc, to i Novacup je vic mtb zavod:)
buď ráda, žes píchla:-) já se v tý kaši topil s tebou a bylo to něco hroznýho i když chápu, že ta bedna zamrzí:-/
kratka je nudna to souhlasim, ta delsi je ale peknejsi…a s Novacupem bych to fakt nesrovnaval ! s tim nejde srovnat snad nic :-D
Novacup je coool!!Uz se zase tesim!!!Ale vic na vecirky,ktery mu predchazej a nasledujou:)))
koukam, ze jsi byla asi pekne na… mas recht, lepsi si nic nepamatovat :-)
novacup je nejvic! Taky se tesim! Letos to bude totiz nejvic o pohodicce :-) A premejslim, ze bych se po dojezdu presunul do Pece na Marosanu. Tam to bude taky velky :-)
takze jako jo? :)
te rikam! MRSN este musime nejak poladit. nevim casy. A pak taky musime naplanovat nejaky zkratky na tom NAC abysme to stihli nejak rozumne do cile :-D
mam doma mapy mrknu na to! :-D a ja musim hlavne sehnat kolo. :) nebo sehnat nejakou altus sadu… :)
koukám podle výsledkovky že se jim na to všichni pěkně vysrali :) taky že jo takovej shit závod..
podle mne uz se nezavodi..Vimperskou 50 jelo asi sto lidi:)
To jo, na Vimperské 50 byla letos účast chabá, jinak trať pěkná, počasí super…pěknej výlet:-)
se stejnym časem, se kterym jsem byl loni kolem 30 bych byl letos 12 :-) já jsem i chtěl jet, jel jsem zatim všechny ročníky, mam to na start 12km, ale prošvihl jsem termín na zaplacení a platit na místě 550 za závod, který pro mě trvá lehce přes tři hodiny a na bufetu ani nestačim zastavit se mi už zdá moc, to jsem si dal radši v neděli UAC za pětinovou cenu
divný co za sucha takový časy. Většinou se to rok od roku snižuje nebo je stejný. Jsem si psal s vítězem dlouhý, a říkal že tam nikdo nebyl. Taky když koukám na výsledovku, kdo zajel bednu tak lituju že jsem se nevykopal jet…
coze „takovej shit závod..“ a ty by jel jen kvuli cenam ;-)
:-DDD
no první flek dávali 5000kč tak něco by za druhej nebo třetí mohlo bejt ne :) to víš my socky…
co neni KPZ nebo CP je hnojak?
a vojin kefalin co je to ten hnojak?
dobra otazka.. co je to ten hnojak… a proc na nej nadavaji lidi, co na nej jezdi?
jezdej na hnojaky, protoze chtej zavodit a zrovna se treba nic jinyho nejede?kazdej zavod je tezkej,aspon pro me, i rovinaty Jevisovky:)
tak tam to nebyl hnojak, tam to byl ficak :-D
tak tak a kdyz uz si nezazvodis s konkurenci tak aspon potrebujes :-)
Otazka pro vsechny, ne pro Beedu ;-)
hele to je dost relativni, kdyz si prectes par rozhovoru s nasi spickou tak pro ne je i „tzv“ hnojak CP – zavody se proste hodej jako trening intenzit ktery sam jako jedinec malo kdy natrenujes, navic kazdej zavod je dobra zkusenost..tedy aspon pro me…hehe…
nejvetsi hnojak kterej sem kdy jel byl v HRadciK Cesky pohar v maratonu – tenkrat nominace na ME v MX – nechapal jsem, rovinka na 62 km, cas viteze hodne pod 2 hours…proste letecak, ale byli tam vsichni…
este photos
tak at jezdí závodit ven, když jim to doma nevoní…
no tohle teda hnojak fakt byl..jako me to bylo jedno, ja tam svoji souperku, ktera jezdi KPZ i CP mela, ale jinak elita tam nebyla vubec…týpek co jinak jezdi 20.-30. i na podle všech lehkym KPZ, tady dojel celkově 3:)))
myslis „usaty torpedo“ ??? hele ale v rakvickach mu to docla jeste lita :-D …
sice me to hlava nebere, ale pro nekoho je jedno, jestli predjede masterII nebo starsi zakyI, hlavne kdy z je „bedna“ :-DDD
Akorát, že trať byla zkrácena o cca 2,5km, start a dojezd byl jinde.
jo o těch změnách vim, ale vítěz měl stejný čas jako loni, třeba kozák taky a tak si myslim, že bych to zajel minimálně stejně.
taky sem radsi jel Uac, byla sranda, poprve jsem si zkusil co je to mit vlasniho domestika – „diky beedo“ jen ty vysledky jeste nejsou, ale tedy byl to ficak a kopecky taky paradani, asi pojedu i v sobotu to brdsky dvoukolo ale prej je to hodne rozbyte (silnice)…
Mít vlastního domestika, tak to bych chtěl někdy zažít, třeba na dlouhém KŠ :-). Zatím jsem ho jenom dělal :-D
byli jsme tak dohodnuty, proste Beeda trening a ja kasi a docela to vyslo…
Neboj se toho ;-). Jsou tam stejný silnice jako jinde,akorát si musíš najít vhodnou stopu. Včera jsem to projížděl a kromě jednoho místa s troškou pilin a dalšího s jemným štěrkem je to v pohodě jetelný. A hlavně ta pohoda na závěr U Paviána O:-).
asi pojedu, ale necham doma Slka a vezmu si stary Dura-A kola :-)a nebo rovnou bajka :-)
Vem co nejstarší a hlavně dobrý pláště. A ještě radší dva bidony,protože já jsem si vloni vzal jeden a ve druhým kole jsem musel sakra hospodařit,protože nebyla občerstvovačka. (nj,zhejčkanej bajker zvyklej na občerstvovačky :-) ).
jeste uvidime – „prsi-nejedu“ snidane po ranu a jeden redbull to jisti :-)
Čajčku :-D
rozbity ani tak ne nebo nebo to aspon tak nevadi, ale horsi je fura sterku a sajrajtu po lesnich strojich :-/ (tj na Halouny-Stozec, pak je asfalt ok)
shit > nic