Ahoj chlapi, přemýšlím o kupu ojetého Authora 7704, je slušně osazený, ale nejsem si jistý rámem (Columbus, zadní stavba karbon). Nemáte s ním nějáké zkušenosti? Na netu jsem toho o něm moc nenašel.. Díky :-)
Ahoj chlapi, přemýšlím o kupu ojetého Authora 7704, je slušně osazený, ale nejsem si jistý rámem (Columbus, zadní stavba karbon). Nemáte s ním nějáké zkušenosti? Na netu jsem toho o něm moc nenašel.. Díky :-)
Z doslechu vím, že se u Authora objevoval problém rozlepování a vrzání spoje hliník-karbon. Tak to pořádně projeď ze sedla a nejlíp s nášlapama a do kopce.
To jsem taky slyšel. Taky netem proletěly řeči že se to kroutí jako žížala julie a podobně tak nevím.. Nejsem žádný závodník, ale přece jen nechci aby mi rám uhýbal do strany. Ve hře je ještě Pells Speedy celohliník..
Airplane fakt asi nebude nejtužší. Tak jedině vzít na porovnání tuhou silničku (RB nebo nezeslabovanej low-end:Rock Machine, Dema) a na ní si testovací kopeček nejdřív projet. Pak na kupovaném a nejlíp na stejnejch kolech nebo aspoň se stejným tlakem v pláštích..
Ok, díky za radu:-)
záleží na ceně, ale zase tragedie to není, hlavně bacha na číslování, Author to měl o číslo posunuté kolo bylo podle značení o číslo větší než udávaná velikost.
při hodně zajímavé ceně proč ne, ale jinak bych hledal jinde, jak už tu padlo RB je dobrá volba
Taky koukam po starsi silnicce a tak uz je mi jasny proc se mi vsechny Authory zdaj nejaky vysoky proti jinejm kolum:)
neni to tim, ze autor meri ty vysku jinak? ale muzu se mylit…
je to tím že mají svoje značení a rám označený 56 odpovídá velikosti 58 u většiny velkých výrobců, ale je to jen značení, stačí se podívat na geometrii a je to jasné
jo je, author udává jako velikost rozměr velikost cedlové trubky c-c (střed šlapání-střed spoje sedlové a horní rámové trubky), což vzhledem k průměrům trubek a tomu, že sedlová ještě kus přečnívá spoj s horní rámovou trubkou způsobuje že author ve velikosti 54 má sedlovku dlouhou 585mm. A i tak patří author délkou horní rámové trubky k delším rámům dané velikosti.