Cau prosim vas poradi mi někdo jake kliky jsou na tohle kolo ? koupil jsem si Zee-cka s domkem 83mm ale po rozebrani jsem zjistil ze stredove slozeni tam nedam.
Dekuju
Cau prosim vas poradi mi někdo jake kliky jsou na tohle kolo ? koupil jsem si Zee-cka s domkem 83mm ale po rozebrani jsem zjistil ze stredove slozeni tam nedam.
Dekuju
Řek bych že potřebuješ pressfit střed, tzn. http://www.kupkolo.cz/…bb71_z90711/
Ano pressfit ale kliky ?
Nebo do toho uz mi budou sedet kliky Shimano Zee ?
Měly by. Ale potřebuješ ten střed na 83 mm, ten z toho mýho odkazu asi bude 73.
ok Dekuju
A nevis jeste prosimte kde bych sehnal klic na sundani misek toho typu ?
Kterýho?
prosim muzete mi poradit koupil jsem si kliky shimana na domek 83mm,prumer domku je 46mm.Tak jsem musel objednat adapter, všechno tam slo dat az na to ze mi klika trci dva cm z ramu,poradite co stim ?
dekuji
však ji tam nemáš nasazenou celou, ne?
prave ze mam
Musíš nadzvednout okraj té podložky ve výřezu kliky (např. plochým šroubovákem). Klika pak zajede celá. Je to pojistka, pak ji jen zacvakni zpět.
ok zkusim…a nebudou treba distancni podlozky ? nebo to se uz do sirky domku 83mm nedava ?
Tak jsem to pritlacil nadoraz ale mezera tam je porad,prikladam fotku.Asi to bude chtit ty podlozky ne ?
pokud si to dobre pamatuju, tak na 83mm domecek musis mezi adapter a misky dat jeste ty podlozky co jsou u stredu, nevim jestli je tam mas, na fotce videt nejsou, prava strana 2, levy 1, podlozky maj 2,5 mm, pak by to melo fungovat
Ano dnes jsem si koupil podlozky ,na pravou stranu jsem dal 2 a na levou jednu a vse pekne sedi.dik za radu
Nejlepsi na tom je, ze do toho 83 domku pasujou 73 kliky bez podlozek. 83 s podlozkama mi tam moc nesedely, pac ta HTII osa se vprostred zuzuje, a v loziskách to sedelo dost malou casti
Edit: ajo, ja si nevsim ze tam mas redukci, cili origo shimano misky, beru z5