Mám vůbec uvažovat o této konfiguraci ? Vzhledem ke své váze 65kg by to zas nemuselo být tak hrozné, ne…?
Mám vůbec uvažovat o této konfiguraci ? Vzhledem ke své váze 65kg by to zas nemuselo být tak hrozné, ne…?
proč ne, některý axely maj vakl už když jsou nový. Ale asi s tím padá záruka, protože u xc vidlic vždycky píšou, že to je na 160mm kotouč
jo? a kde to pisou pokud se mohu zeptat :-)
Tak mozna vsude pisou, ze je na 160mm pac ma tak udelany navarky… Jedina vidle u ktere jsem videl nejake omezen velikosti jsou marzocchi, ktere na XC vidle maji maximalni povoleny kotouc 180mm, ale kdo by na XC vidlu rval 203mm…
Tak to už nevím uplně přesně, ale na MX Comp bylo upozornění na kotouč do 160mm
No tak Marzocchi ma 180mm u vidli ktere maji 30mm nohy. To jsem si jist, ale jsem liny si to overit…
By mě to zajímalo jak to poznaj na reklamačce jaký kotouč sem tam měl, když jim ji donesu,když předtím hydru i s adaptérem sundám.
O záruku mi už nejde, vidle má za sebou dvě sezony… Na jaře 2008 plánuji komplet nové kolo… Ohledně doporučeného kotouče jsem se nikde nic takového nedočetl.Schválně jsem to dnes zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel…
aj ja mam vahu 65kg a mam axela elite s lx V-brzdami. podla mna tie kotuce nato nie su zrovna dobry napad. nakolko uz aj pri svojich V-ckach s paralelogramom dostava celkom slusne zabrat :)) nesiel by som do toho.
a proc 180mm kotouc? Jinak si myslim ze to fpoho ustoji
Jo, možná to bude na mojí váhu opravdu zbytečné… To mně jen tak napadla 180mm, jenom že to vypadá akčněji ;-)))
no maximálně je odfajruješ o pár roků dřív :D
Já mám axela 2003, mechanický hayesy, 6" kotouče a 80 kilo živé váhy. Ujeto asi 12000 a s čím sem spokojenej je to, že nemá vakl, ale jinak se kroutí jako paragraf! Jezdím teda jako prase :-) třeba se svou váhou nebudeš mít problém.
v tomto musim aj ja suhlasit sice mam axel 04 a najazdene 5000km, tak je niekedy citit ako sa kruti ale vola (vakel) ziadna.