• Šusa1

    Když si tak pročítám vedlejší příspěvek, napadlo mě téma na nové vlákno. Líbí se vám víc styl kuchtění ala BABICA nebo POLREICH?

    Já jsem pro Zdendu, protože vaření „nemáš parmskou šunku, dej tam gothaj“ mě moc nebere. A mimochodem, komu se toto vlákno nezamlouvá, ať ho nečte:-)))

    0 0
    • maajkee  

      Babica je břídil a Polreich strašně přehání, nemá rád ani jednoho :D

      Ale když už bych si měl vybrat u koho se nažeru, tak jasně u Polreicha :)

      0 0
    • nox159  

      misto televize porizuju ram a mam z toho vetsi radost nez ze sledovani televize :D

      0 0
    • scalar  

      Tyhle bikery neznám, co jezdí?

      0 0
    • oddie  

      Kuchař je z nich jen jeden. Nevím, co myslíš „kuchtěním“, v podání Babici jde pouze o matlání. V kostce – je to prostě něčí kamarád, jinak by se do televize neprocpal. Nicméně diváci tv Nova jsou na tohle ideální cílovou skupinou.

      0 0
    • Bomba+  

      Ja jsem to tedy nikdy nijak vic nesledoval, jen par dilu, ale nemichate tady jablka a hrusky ? Mne totiz prijde, ze Babica uci lidi varit rychle, jednoduse z toho co je prave doma a neni cas a ten druhy si na jidle dava vic zalezet, proste vareni s predem naplanovanym casem, koupenymi ingrediencemi, a tak.

      Ani jedno neodsuzuju a oboji vareni ma svoje misto.

      Srovnavat to je ale nesmysl, podle meho nazoru.

      0 0
      • Prtko.cz  

        Napsal jsi to přesně, srovnávat tyto dva pořady a tyto dva lidi vůbec nejde.

        0 0
        • maajkee  

          Všechno jde ;)

          0 0
          • Prtko.cz  

            Jasně srovnávej Škodu 100 a Fereri:-)))

            0 0
            • maajkee  

              No proč by to nešlo? Srovnat to určitě jde.

              Ale spíš už bych srovnával teda už š110R třeba s p911 :D

              0 0
              • Prtko.cz  

                Promiň, dal jsem špatněj příklad,ale není co srovnávat. :-)))

                0 0
                • maajkee  

                  Jakto?

                  Můžeš srovnat karoserií, podvozek, motor, interiér… :)

                  0 0
                  • Prtko.cz  

                    Pěkný Rko, kde jste se fotily,už je to trochu starší snímek ne? To máš ještě na kinofilmu. :-)))

                    0 0
                    • maajkee  

                      Když se tohle fotilo, tak jsem pravděpodobně nebyl ještě na světě :)

                      No a jinak viděl bych to asi tak jakože Pohlreich je ta 911ka a Babica to eRko :)

                      0 0
                      • Prtko.cz  

                        Taky bych to tak viděl,přece jenom Pohlreich je profik a Babica muž lidu, kde hodně rozhodoval vzhled než umění vařit.

                        0 0
                        • maajkee  

                          Tak, jenže právě chápu to že lidi se kouknout třeba na profi a zajímavý jídla co vymejšlí Pohlreich, ale nechápu proč koukat na babicu, to je lepší koukat na svojí babičku :)

                          0 0
                          • kubad  

                            Nechapu co nechapes :-) oba porady sou komercni sracky. Kazdy zamereny jinak v podstate si nekonkuruji zbytecne se o tom vubec bavit. Pokud chces neco ukuchtit doma tak podle B pokud se chces kvalitne nabastit tak do restaurace podle P.

                            Porovnavat neni co.

                            0 0
                            • maajkee  

                              No to ne, pokud chci něco ukuchtit doma, tak k tomu Babicu rozhodně nepotřebuju :) To se nechám spíš inspirovat Pohlreichem.

                              Porovnat je co, styl jakým vařej, Babica je prostě strašně těžkopádnej, ale pro zasmání je ten pořad dobrej :)

                              0 0
                              • Prtko.cz  

                                Ale Babica není kuchař, ten chlap je tam jen proto jak vypadá.

                                0 0
                                • rob133  

                                  Teďkom nevím, ale nemá Babica náhodou obchod s tenis, cyklo a ski potřebama ?? od někoho jsem to slyšel…

                                  0 0
                                • maajkee  

                                  Jako aby to bylo humorný? :)

                                  0 0
                                • Pedro404  

                                  Jako že vypadá dobře? Nebo tak blbě, až to lidi fascinuje?

                                  0 0
                                  • Prtko.cz  

                                    Co jsem četl tak ho ženský žerou a to asi televize potřebuje,ono je pak úplně jedno co vaří a jak to chutná……

                                    0 0
                                    • lenny_vej  

                                      Teda jestli vaří ještě hůř, než vypadá, tak pomáhej Pánbu…

                                      0 0
                              • kubad  

                                No kdyz myslis a srovnavas. Pak si opravdu pravi konzument techhle poradu natocenych presne pro tebe :-)

                                A je videt ze to producentum funguje.

                                0 0
                                • maajkee  

                                  Jako nechápu co je na tom srovnat dva kuchaře který jsem viděl v televizi, děláš z toho kovbojku :)

                                  0 0
                                  • kubad  

                                    Jj uplne stejnou jak kdyz srovnas dva filmy. Proste neco natocili tak aby na to lidi cumeli a obsah je nepodstatny.

                                    0 0
                                    • maajkee  

                                      Jenže to právě ne, já tady nehodnotím vůbec ty pořady, o tom ani vlákno není, já prostě jen srovnávám ty dva chlapy-kuchaře a to jak vaří Polreich je mi prostě daleko sympatičtější. Nic víc v tom nehledej. :)

                                      0 0
                                      • kubad  

                                        Ale oni vari podle scenare ktery nekdo vymyslel o tom tu pisu :-)

                                        Takze jak opravdu vari z tech poradu nezjistis. Musel bys k nim do podniku. A pak teprve posoudit.

                                        0 0
                                        • gargamel  

                                          U Polreicha v podniku se vaří opravdu výborně. U Babici v podniku jsem nikdy nebyl :-)

                                          0 0
                                        • maajkee  

                                          Uf :) stále nepochopil. To jak vaří vidím, nehodnotím jak ty jídla chutnaj, to nevím, ale vidím jak vařej, jakým stylem. A styl jakým vaří Babica, to jak krájí, jak hází s pánvičkou, jak servíruje se mi prostě nelíbí, už si rozumíme? :)

                                          0 0
                                          • kubad  

                                            :-)

                                            Me osobne je fuk jak kdo v televizi kraji a haze s panvi.

                                            0 0
                                            • maajkee  

                                              Ale vždyť to mě taky! Ale to přece neznamená, že nemůžu posoudit jakej se mi líbí víc?

                                              Ty ses asi moc dobře nevyspal co? :D

                                              0 0
                                              • kubad  

                                                Ale klidne si del co chces tvoje nazory tvoje zrcadlo :-)

                                                0 0
                                              • alinceb  

                                                Jestli je v Břeclavi tak hnusně jako v Brně, tak se ani nedivim, že nemá dobrou náladu…:(

                                                0 0
                                                • kubad  

                                                  Vcera sem byl v Brno a Kurim a tady je proti tomu luxusne :-)

                                                  Mame sucho prosvita slunicko nefouka lehce nad nulou. Ideal jet se projet.

                                                  0 0
                                                  • maajkee  

                                                    No tak jakto že ještě smrdíš ku kompu? :) Já nebejt v práci už drandím, tady je taky krásně!

                                                    0 0
                                                  • kubad  

                                                    Vzhledem na pocet prispevku si v praci asi vytizeny :-)

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    No nejsem a není to tajný :) Dělám jen když se něco stane a většinou je klid :)

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    Takze se flakas…a je to venku :)

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    To vam ve fabrice nejde 380 V, ze nemuzete makat ???

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    EDIT: chyba řazení

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Tady bylo včera během dne náhodou pěkně – sice zima, ale nefoukalo a svítilo slunko. Dneska je tady ale fakt odpor, taková ta hnusná městská zima: zataženo, smog, kosa:(

                                                    EDIT: To řazení mě se*e:( Reaguju na Davida…

                                                    0 0
                                                  • JSt  

                                                    dyt je tam celkem vpohode. prave vyrazim. snezeni cekam maximalne na zpatecni ceste :-)).

                                                    a zarazeny to mas spravne ;-).

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Kam a na čem jedeš? Že bych se utrhl od diplomky…:)

                                                    0 0
                                                  • JSt  

                                                    sem jel jenom navstivit rodice…

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Tak to byla štreka…:D

                                                    0 0
                                • Bomba+  

                                  :-)))) presne

                                  0 0
                      • pepek  

                        To bys Ferryho urazil, pokud může být auto sprostý a arogantní, jak Pohlreich, tak asi X6.

                        0 0
                  • Frostty  

                    Takové krásné Rko.

                    0 0
                    • maajkee  

                      jj, parádní, designově moc povedený autíčko :)

                      0 0
                    • karliner  

                      Pokus (spíše parodie) bolševika o „sportovní“ auto a dodnes se najdou lidi, co budou tvrdit, co to je za nadčasovou krásu. Spolu s oblibou Michala Davida a dalších hvězd „Strašidelného zámku“ nemůže nic lépe potvrdit platnost rčení, že člověk si zvykne i na šibenici…

                      0 0
                      • Frostty  

                        Jak říkáš, zlatí komunisti.

                        0 0
                      • maajkee  

                        Ale no tak, vždyť ta auta se prodávala i za hranice a líbila se i tam. Technika díky bolševikoj bohužel zaostala, ale design byl prostě krásnej, to bylo jediný co se dalo udělat.

                        To není vůbec o tom zvykat si na šibenici, jestli se tobě to auto nelíbí, tak prosím, každýmu se líbí něco jinýho, ale nezpochybňuj fakt, že spoustě lidí se prostě líbí a nemá to vůbec co dělat s politickou příslušností.

                        0 0
                        • Bomba+  

                          V Anglii ze skodovek meli srandu. Vcetne naseho slavneho eRka.

                          0 0
                          • miki  

                            Na tu Anglii znám vtip :Proč má škodovka hustě vyhřívání zadního skla??Když tlačíš auto aby i neomrzli ruce.

                            0 0
                      • Bomba+  

                        Pritom je to ale skoda, protoze designeri padesatych a sedesatych let v CSSR patrili ke svetove spicce :-(

                        0 0
                        • jama  

                          Když se tak pouštíte do eRka, musím se ho trochu zastat. Bylo to asi to nejlepší, co se ze základu Š110 dalo vytlouct. Ve Škodovce pracovalo spousta nesmírně šikovnejch lidí a nebejt diktátu Moskvy (ani ne tak samotného ÚV KSČ), mohla škodovka vyrábět nejlepší auta z celého RVHP, konkurenceschopné zápaním modelům… Zkuste vyhledat např. prototypy z jinak strašných 70.let. Třeba pěkný kombi s motorem 1500ccm…

                          0 0
      • oddie  

        To jsi právě dost na omylu. Pohlreich je ten, kdo zastává hodně jednoduchý styl vaření, kdežto matlák často matlá zbytečně složitě a nesmyslně.

        0 0
        • Bomba+  

          Nevim jestli jsem „na omylu“, ale je to muj nazor…jak je videt, nejsem sam…

          0 0
          • oddie  

            Na netu lze najít spousty „názorů“ na leccos, ale to vůbec nevypovídá nic o tom, jak to skutečně je. V tomto konkrétním případě to jde porovnat celkem snadno, pokud někdo vaří, stačí to i jen chvilku sledovat a vědět, o čem je řeč. Jenže to by lidi museli být schopni hodnotit obsah a ne formu, toto je ten základní problém. Většina lidí, co tohle posuzuje a má na to nějaký „názor“, ve skutečnosti hodnotí jen podle ksichtu a nálepky, ne podle obsahu. Přitom ta forma je objednávkou producent… Já chápu, že je hodně lidí na Pohlreicha alergických, kvůli tomu (objednanému) chování. Ale pokud se od tohoto dokážete zcela oprostit a zaměříte se jen na obsah, najdete v tom něco jiného.

            0 0
            • maajkee  

              Přesně tak. Polhreich vaří hodně jednoduše, lehce z výborných surovin, Babica patlá pátý přes devátý, takový to co dům dal, nakonec všechno posype nivou a dá to zapíct :D

              Navíc mně třeba Polhreichova jadrná mluva vůbec nevadí :)

              0 0
              • Kubiczech  

                Ale docela dost lidí se shodne na tom, že jim jeho výtvory nakonec stejně chutnají. Je sice fakt, že se gastronomie hýbe kupředu, ale pořád je tu většina, která si dá smažák s hranolkama a která by na talíř od Zděnka odvětila, že je toho za ty prachy málo. (:

                0 0
                • soc  

                  Smažák s hranolky je výborné jídlo!!! Ale bohužel i tohle se dá zkazit…

                  0 0
                • maajkee  

                  No jasný, nejlepší kombinace dát si hodně toho jídla ve stylu Pohlreich :)

                  Smažák s hranolkama to je moje noční můra, když jsem nežral maso a jezdili jsme po koncertech, tak v 95% hospodách to bylo jediný vege jídlo :)

                  A to ještě občas mezi vege jídlama bylo typické „smažený sýr se šunkou“ :D

                  0 0
                  • soc  

                    Však ta šunka je ze sóji, tak co Ti vadí? :)

                    0 0
                    • maajkee  

                      No srovna do šunky se sója moc nedává, spíš trocha šunky, trochu výseku a řasa, která drží vodu :)

                      Nějaký maso zrovna ale v šunce nějaký bude.

                      0 0
                      • gargamel  

                        Mě vždycky přijde divný, že v čechách je ta šunka hranatého průřezu.

                        0 0
                      • soc  

                        Tak to potom chápu, že tohle dokáže vegetariána naštvat :)

                        0 0
                        • maajkee  

                          Ne to nenaštve, to je k smíchu :)

                          0 0
                          • Frostty  

                            Ty si vegetarián?

                            0 0
                            • maajkee  

                              stačí číst, je to kousek výše

                              …když jsem nežral maso…

                              0 0
                              • Pedro404  

                                Z toho nevyplývá jestli už ho žereš a pročs ho nežral.

                                0 0
                                • maajkee  

                                  Jelikož jde o minulý čas, znamená to, že už ho žeru, jinak bych napsal, že nežeru maso a proč jsem ho nežral se neptal :)

                                  0 0
                                  • Pedro404  

                                    To první z výrokový logiky věci nutně nevyplývá a tu jeho otázku, jestli seš vegetarián, chápu tak, že ho zajímalo, jestlis to maso nežral z důvodu vegetariánství nebo z nějakýho jinýho. Aspoň to teda zajímá mě, nepřídeš mi jako typ, kterýmu by se zželelo žvižátek, zvlášť když už je zase žereš:)

                                    0 0
                                    • maajkee  

                                      Už jsem to tu párkrát psal, ale ještě jednou.

                                      Byl jsem vegetarián něco přes rok, zvířátek mi vždycky bylo, je a bude líto. Chtěl jsem zkusit, jestli to jde, jaký to bude mít vlivy, ale postupem času jsem na maso dostával pořád větší a větší chuť a cítil jsem se celkově zesláblý, no a začal jsem ho zase žrát, alespoň už v menší míře než-li předtím, minimálně mi to přineslo oživení do jídelníčku.

                                      0 0
                  • Bomba+  

                    Pockej, pockej…ty jsi vegetarian ? To by totiz mnohe vysvetlovalo :-)

                    0 0
            • Bomba+  

              Ja jsem prave hodnotil obsah a ne formu, to ti zrejme uniklo :)

              0 0
              • oddie  

                To mi asi opravdu uniklo, když ten obsah je přesně naopak, než píšeš…

                0 0
                • Bomba+  

                  to uz je prave ten rozdilny nazor na vec.

                  0 0
                  • oddie  

                    To mě docela překvapuje, protože když jsem viděl nějaký návod od Babici, tak vyjma toho, že výsledkem byl blaf, příprava trvala nesmyslně dlouho, ve srovnání s jinými jídly, co se daly na tak nějak podobný styl udělat. Kdežto u Pohlreicha jsem viděl spíš tipy, jak něco zjednodušit a nezprasit (když už teda v nějaké té estrádě nějaký tip byl).

                    0 0
                    • Kubiczech  

                      Jak z gauče poznáš, že jeden vaří blaf a druhý ne? Nemůže to být od Pohlreicha jen parádně udělaný a nazdobený blaf? Suroviny vše nepoví.

                      Možná s tím svým obsahem zapínáš na formu, která je u Babici ve stylu Receptáře s Přemkem. Prostě nesrovnatelné.

                      0 0
                      • oddie  

                        No, nezlob se, ale kdo aspoň trochu vaří, takže má nějaké ponětí o tom, jak se co dělá, a k tomu má nějakou chuť, tak by to poznat měl.

                        0 0
                        • Bomba+  

                          100 lidi, sto chuti…podle me resis voloviny… :)

                          0 0
                          • oddie  

                            Žena je z rodiny Pana kuchaře, takže co a jak s vařením mám z první ruky. A vím moc dobře, jak snadno se dá vařit jednoduše a kvalitně, a taky co se kde jak ojebává, když někdo okrádá nebo když je línej patlal. A že jsou to voloviny? Inu pro někoho, kdo si klidně nechá na talíř nadělit smíchané odpadky, zaplatí za to stejně jako za kvalitní jídlo a nepřijde mu to divné, to skutečně voloviny jsou. Mě zase překvapuje, co tu lidi řeší za voloviny s kolama, maně mě napadá, jak tu spousta lidí označovala za matláka Bradskýho, když má na Nano kole s Deorkem přehazovačku XTR, ale když jim někdo s jídlem předvádí něco stokrát horšího, říkaj tomu „styl“, nebo v horším případě dokonce „tradiční česká kuchyně“.

                            0 0
                            • maajkee  

                              ježiš

                              0 0
                            • nox159  

                              kdyz mi to chutna tak je to pro me dobre jidlo, kdyz ne je to spatne jidlo :D

                              z ceho to je a jak dlouho to nekdo delal je mi uplne fuk ;-)

                              0 0
                              • oddie  

                                Jo, to je dobrý rozlišovací měřítko. Jenže jako máš lidi, co dokážou rozlišovat vína a druhý, co se voblíznou po patoku oslazeným cukrem (nebudu ani připomínat někde oblíbené, byť už často přežité bonmoty o vínech „pro Pražáky“ ), tak máš lidi, který podobně rozeznaj i jídla, a to mizerný jim prostě nechutná.Co je na tom divnýho?

                                0 0
                                • nox159  

                                  neni na tom nic divneho :)

                                  jen jsem chtel rict ze i kvalitni/ drahe/ luxusni jidla mi nemusi chutnat tak jak činske nudle z mistniho bistra – i kdyby tam meli maso ze psa tak co maji ho tam mekkne a dobre pripravene :D

                                  jinak osobne nepoznam treba nepoznam rozdil mezi pivem . krusovice, startopramen , gambrinus, radegast… a vubec mi to nevadi – koupim si to co je v akci :D

                                  ale znam lidi co mi reknou co to pijes za patoky vzdyt to se neda pit… – ja jsem vlastne i stastnejsi než on a vubec mu to nezavidim ze to pozna ;-)

                                  0 0
                                  • oddie  

                                    No, pivo mi ani nepřipomínej, to bych ti řekl úplně stejně, tam je to taky dost katastrofa. Ještěže existujou aspoň dobré malé lokální pivovary.

                                    0 0
                                  • Bomba+  

                                    V akci…no propánajána :-))))))

                                    0 0
                                    •  
                                      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                      0 0
                                  • Pedro404  

                                    S pivem to mam stejný – značky nerozlišuju, buď mi to momentálně chutná nebo ne.

                                    Taky naprosto nechytám rozdíl mezi vodkama nebo třeba tuzemákem a Morganem.

                                    0 0
                                    • maajkee  

                                      Tak jestli nepoznáš rozdíl mezi Tuzemákem a Morganem, to máš hodně málo rozlišovací chuťový buňky :D

                                      I když mám Božkov fakt rád, tak Morgan je daleko jemnější pitíčko s mnohem aromatičtějším a příjemnějším ocasem.

                                      A rozdíly mezi Vodkama bejvaj taky propastný :)

                                      0 0
                                      • Janes  

                                        Maajkee, až budeš mít chuť na RUM, sežeñ si něco takového, a zapomeneš i na Morgana :-) http://www.rumy.cz/…e-anejo.html

                                        0 0
                                        • maajkee  

                                          Z vlastní zkušenosti vím, že tyhle už moc drahý chlasty jsou pro mě škoda :D

                                          0 0
                                          • Janes  

                                            Neboj, dozraješ :-)

                                            0 0
                                            • maajkee  

                                              Naposledy jsem dal se svým nastávajícím tchánem nějakou 12ti letou pravou skotoskou, když jsem byl u nich žádat o ruku dcery, no a ještě po cestě domů šla ven :D

                                              0 0
                                        • Gorgov  

                                          mě chutnal Imperiálek, tohle bude asi trosku slabsi :)

                                          0 0
                                      • karliner  

                                        A to si představ, že Morgan (nic proti němu) je takový tuzemák mezi karibskými rumy

                                        0 0
                                        • alinceb  

                                          To je pravda…ono levnější (mladé) Bacardi nebo Havana jsou taky jen slabej odvar…ale to platí u všech dobrých pítí (whisky, Metaxa, koňak, portské)…

                                          0 0
                                          • karliner  

                                            Baccardi nebo Morgan jsou takové fastfoody mezi rumy, Havana nepiju, páč Castro ode mne neuvidí ani halíř. Kubánský produkt jsem ochutnal jen jednou – Legendário a musím říct, že to svoji kvalitu mělo…

                                            0 0
                                            • alinceb  

                                              Američani to berou stejně jako ty, protože Havanu tam ani nikdo nezná…:D Stejně jako Cuba Libre…

                                              Ono ale neni Bacardi jako Bacardi…;)

                                              0 0
                                              • karliner  

                                                Ale jo i Bacardi dělá prémiové, ale jsou mraky lepších, bych řekl.

                                                Co mě z hlavy napadá – Zacapa, Domaine du Severine, Rhum Vieux, Pyrat, Diplomático…

                                                0 0
                                                • maajkee  

                                                  No jo, jenže to my socky tady na vesnici si nemůžem dovolit :)

                                                  My tak Božkov a toho s lidskou tváří :)

                                                  0 0
                                            • Janes  

                                              Sakra, takhle globálně jsem nemyslel, když jsem si Havanou před týdnem proléval hrdélko, stydím se :-)

                                              0 0
                                              • maajkee  

                                                ále, vždyť to je jedno, z každýho chlastu jdou rpachy nějakýmu hajzlovi :)

                                                0 0
                                    • alinceb  

                                      Tak to si na tom hodně špatně…:) Nepoznat rozdíl mezi dobrou a špatnou vodkou, tak to se ještě dá pochopit (i když těžko), ale nepoznat rozdíl mezi tuzemákem a Morganem, to už je hodně špatný…:/

                                      0 0
                                      • Pedro404  

                                        Dyť vono to zase vyjde levně:) Nějak nechápu, jak se dá cokoli nad 10–20% obsahu alkoholu pít na chuť, už jenom ten fakt že se to podává v panákách mi naznačuje, že se to má co nejrychlec prolejt krkem a chuť neřešit.

                                        Asi budu muset někdy v hospodě otestovat ten tuzemák a Morgan po sobě, ale podle mě to fakt nepoznam.

                                        0 0
                                        • alinceb  

                                          Věřim tomu, že to poznáš. Dobré pití se pozná podle toho, jak je jemné, jak chutná, jaký má ocas…

                                          Třeba špatná slivka tě natáhne, ale dobrá vůbec a s vodkou je to podobné…;)

                                          0 0
                                        • soc  

                                          Brňákům doporučuji air cafe, mají výborný výběr rumů a rozdíly jsou opravdu poznat. Morgan je takový entry level…

                                          0 0
                                        • maajkee  

                                          No a to je právě ta chyba, až se naučíš tvrdej alkohol jen upíjet a né to do sebe kopnout jak kořalku na velikonoce, tak možná teprve poznáš rozdíl v chuti :)

                                          Já si třeba upíjím pomalu i Božkov, páč mi chutná :)

                                          0 0
                                          • alinceb  

                                            A zvracíš dobrou whisky…:D

                                            0 0
                                            • maajkee  

                                              No já zas tak moc často nezvracím, jenom když je toho tvrdýho trochu víc a je skoro jeno jakýho :) Takže i po dobrý whisky :)

                                              0 0
                                              • alinceb  

                                                No první večer s „možnájednoutchá­nem“ sem byl taky podroben těžké zkoušce – asi sedmičce 52ky švestek prokládaných pivem. Na první pokus sem nechtěl vyměknout (co by si o mě pomyslel), tak sem s ním držel krok, až nás ženy musely stopnout a pomalu odnést do patra do postele…:D Ale vydržel jsem a nevrhnul…:D

                                                0 0
                                                • maajkee  

                                                  :D a von pak říkal, hele mámo, ten kluk tý naší dcééry musí bejt pěknej vožrala, já už dávno nemohl a von pořád chlastal a chlastal! :D

                                                  0 0
                                                  • alinceb  

                                                    To ne, spíš byl rád, že má ve mě oporu a že když bude potřeba pít, tak ho v tom nenechám…:D

                                                    0 0
                                                • Frostty  

                                                  Kosit švestky by byl hřích :D.

                                                  0 0
                                                  • kolda  

                                                    hlavne byl hrich ****** to pivem. slivka + pivo = cesta do pekel

                                                    0 0
                                        • Pedro404  

                                          Tak test naslepo sem eště nedával, ale zkoušel sem včera zase Morgana a asi tam rozdíl bude, no. Takovej příjemnější vocas. Budu to muset blíž prozkoumat:)

                                          0 0
                                          • jIrI___  

                                            Minulý týden jsme měli čůčopárty a měl jsem možnost okusit bílý krabičák, který měl větší ocas než kde jaký rum (a to jsem Morgana nepil, moc velký luxus :) ), celkem peklo. By člověk neřekl, jak moc se může lišit (ne)chuť různých značek krabičáků.

                                            0 0
                                            • maajkee  

                                              Ty voe, to ještě někdo krom bezdomovců pije krabicáky? :D

                                              Ale jo, když nám bylo kolem 18ti, 20ti, prachů bylo málo tak i ten krabicák byl dobrej :)

                                              Pamatuju si Hradní svíci, Červenou růži a Andimar, hehe, to bylo vždycky pak blitího :D

                                              0 0
                                              • Frostty  

                                                Hradní svíci raději nepřipomínej :D.

                                                0 0
                                              • Tommy_Lee  

                                                pche, Cervena Ruze je exkluzivni, tu si bezdomovci u nas v Albertu nemuzou dovolit ;-) Ja mam dost blby vzpominky na Don Simon :-D

                                                0 0
                                                •  
                                                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                  0 0
                                                • jIrI___  

                                                  Don Simon je jeden z těch lepších krabiček :-))

                                                  0 0
                                                • maajkee  

                                                  jooo, to byla vlastně ta nějvětší břečka" Don Simon, chacháá, to si moc dobře pamatuju :)

                                                  0 0
                                                •  
                                                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                  0 0
                                              • jIrI___  

                                                Krabice je ideální balení pro víno, nejde rozbít :-D. Jinak ty krabičáky samozřejmě nepijem pravidelně, vždycky jednou za týden, dva děláme na chodbách kolejích tu čůčopárty (nečekaně má velký úspěch a ohlas, i mezi zahraničními studenty) a tam se sejdou ty největší kentusy, které kdy dokázal člověk vytvořit. Krabičáky různých méně i více renomovaných značek, pančované vodky a rumy z Polska, pálenky a brčka domácí i zahraniční výroby, jihomoraváci přivezou z vinic víno, které by se styděli dát i pražákům, na zapití cola 2l za 9 Kč neidentifikovatelné značky. Samozřejmě se z těhle prvotřídních surovin připravují i různé koktejly (třeba proslavená a všude probíraná Babiččina marmeláda). Všechny WC na pokojích jsou samozřejmě přístupné všem :-D. Překvapivě se to zatím obchází bez nějakých poblitých zdí, rozbitých oken, výtržností, atd. (ťuk, ťuk). Rána jsou pak samozřejmě krušná. Za pár roků, až budeme všichni úspěšní magistři a inženýři, přeberou tuhle tradici mladší ročníky a my budeme spravovat játra kvalitními irskými whiskami a kubánským rumem :-))

                                                0 0
                                                • Frostty  

                                                  jihomoraváci přivezou z vinic víno, které by se styděli dát i pražákům

                                                  :D:D:D

                                                  Vidím že je to fakt všude stejné.

                                                  0 0
                                                • maajkee  

                                                  jj, my jsme taky vždyxcky koupili krabicáky a levnou colu a normálně půl na půl naředit a dalo se tím docela obstojně nachcat a člověk měl co pít docela dlouho :)

                                                  0 0
                                                • karliner  

                                                  Jako správní fajnšmekři byste měli večírky končit drátěnkou :-)))

                                                  0 0
                                            • Janes  

                                              Jiříku, nevím proč používáte název čůčopárty když pijete krabicáky a ne čůčo.

                                              0 0
                                              • maajkee  

                                                no páč ty krabicový vína, většinou opravdový víno nikdy nepoznaly, spíš to jsou většinou čůča :)

                                                0 0
                                                • Volf  

                                                  Jednou jsem se o těch krabicácích bavil s vinařem a ten tvrdil, se se skupují levná a nebo nekvalitní vína, slévají se do jedné kádě, rozředí vodou tak na dva díly vody a jeden díl vína, přidají se barviva, sladidla, aromaty a trocha alkoholu, šup s tím do krabic a do marketů. Jestli je to pravda nevím, ale asi by to byl velmi levný způsob, jak vyrobit ,, víno ,,.

                                                  0 0
                                                  • Janes  

                                                    Je to jak říká Volf, a proto nemají krabicáky s čůčem nic společnýho, pravý čůčo je OVOCNÝ víno, např. jabčák, rybízák atd.

                                                    0 0
                                                  • jIrI___  

                                                    Neslovičkařit, je to vžitý název chutná a navíc to chutná stejně „dobře“ :)

                                                    0 0
                                                  • Janes  

                                                    Tak to si tedy s Tebou dovolím silně nesouhlasit, omlouvá Tě pouze tvůj věk. Ovocné víno může být i velmi lahodné, krabicák v žádném případě.

                                                    0 0
                                    • Gorgov  

                                      s tim Tuzemákem si to trochu přepísk :)

                                      0 0
                                      • karliner  

                                        Člověče, ani bych neřekl. Ve slepém testu by podle mého neuspěla minimálně polovina BF :-)

                                        0 0
                                        • Gorgov  

                                          Tomu nevěřim, specielně tuzemák je fakt nezaměnitelnej…z to­ho sou ty vánoce cejti na hony daleko. Prostě tuzemák x morgen, si myslim, pozná každej, kdo to někdy pil. Zbejvá to teda leda zkusit :)

                                          0 0
                                          • karliner  

                                            Podívej, to je stejný jako s tím, že si každej myslí, že rozezná červené víno od bílého (se zakrytýma očima)…

                                            Drtivá většina lidí nepozná.

                                            0 0
                                            • alinceb  

                                              To musim někdy vyzkoušet…i s tim rumem i s tim vínem. Mám za to, že poznám oboje, ale jestli je to tak jak řikáš a nepoznám to, tak to bude špatný…:)

                                              0 0
                                            • maajkee  

                                              To né snad :) Vždyť to má uplně odlišný chuti :)

                                              0 0
                                              • karliner  

                                                Zkus si to. Potíže mají i lidi, co vínu celkem solidně rozumí a pijou ho.

                                                0 0
                                                • maajkee  

                                                  rozhodně zkusím.

                                                  0 0
                                                • Pedro404  

                                                  Je to tak, viz tady

                                                  Když obarvili bílý na červeno tak lidi nepoznali, že pijou červený, a když dali to samý víno do drahý a levný flašky tak to z levný flašky strhali a to z drahý vychválili.

                                                  Tohle je taky jeden z důvodů, proč beru tvrzení, že někdo chuťově pozná něco, co já vim že nepoznam, dost skepticky.

                                                  0 0
                                                • oddie  

                                                  S tím vínem nevěřím. Možná tak u nějakých zvláštních zvenku, ale u toho, co se tu normálně a běžně pije je rozdíl v chuti bílého a červeného tak obrovský, že ten, kdo víno normálně pije to poznat musí.

                                                  A k tomu testu v odkazu – nepřekvapí, že je to z Ameriky…

                                                  edit – se to nějak divně zařadilo…

                                                  0 0
                                                  • karliner  

                                                    Tak si to někdy s kámošema zkuste. Nakupte 5 různých lahví bílého a 5 červeného a zasoutěžte si s partičkou :-)))

                                                    Když se tak na to díváš a nezkusíš si to, rozumím tomu, že je těžké tomu uvěřit, to je stejné, jako si každý myslí, že sní rohlík za minutu (bez zapíjení soust…). NIKDO to nestihne :-)))

                                                    0 0
                                                  •  
                                                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                    0 0
                                                  • oddie  

                                                    Škoda že tahle debata nebyla dřív, každoročně máme v práci ke konci roku domluvenou nějakou akci a většinou je to s vínem, to bych s radostí zorganizoval jako srandičku. Akorát už na letošek máme jinej program… Ale pokud bude vhodná situace, zkusím to tam nadhodit.

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    No ono asi záleží taky na tom co je to za rohlík :)

                                                    Jinak s tím vínem se mi to taky zdá divný, červený a bílý to jsou diametrálně rozdílný nápoje :)

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Ty vole, ty musíš zpochybnit úplně všechno :-), každej, ale úplně každej ví, co je to rohlík a jak vypadá. Rohlík je prostě rohlík. Takovej, co ti prodají v Tescu, Bille, Sparu, Lidlu, v pekařství za rohem nebo co v hospodě dostaneš ke gulášovce, cena od 1,– Kč do zhruba 2,50. Může být posolený, s mákem, kmínem, to je fuk. Takovej rohlík za minutu nesníš.

                                                    Možná jsi myslel podobné pekařské výrobky, podobné tvarem rohlíku, ale menší, třeba banketky, briošky nebo minirohlíky. Ty neplatí.

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Tak pravidla jsou vymezena (chybí snad jen definice „snědeného rohlíku“), tak může majkee začít trénovat…:D

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    OK. Čas: 1 minuta (60 sekund). Rohlík musí být suchý, ničím nenamazaný, nenamočený. Během jídla (té minuty) se nesmí pít. Nesmí se jíst ani nic jiného, než soutěžní rohlík. Po uplynulé minutě se vizuálně zkontroluje obsah talíře a ústní dutiny, pokud ani na jednom místě nejsou patrné zbytky rohlíku, považuje se za snědený. Části rohlíku se nesmí nikam ukrývat, házet pod stůl ani jinak švindlovat.

                                                    Viděl jsem hodně jedlíků, ba žroutů. Nikomu se to nepovedlo. Vyhrál jsem tak po hospodách spousty piv a kořalek.

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Je možné rohlík natrhat, nebo se musí kousat?

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Tak i tak, to je fuk.

                                                    0 0
                                                  • Tommy_Lee  

                                                    A pro ty, kteri se budou porad snazit vymyslet nejakou prechcavku je nejlepsi dodat: Co neni vyslovne povoleno, je zakazano! :-)

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    V tom případě bys ho mohl jedině polknout vcelku…o kousání tam taky řeč nebyla…:P

                                                    0 0
                                                  • Tommy_Lee  

                                                    a takovyhle vykuky do souteze vubec nepripoustet :-D

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Rohlík se musí sníst, snědením se myslí přesunutí rohlíku z talíře nebo jiné podložky do trávicího traktu, nevím, jestli se ústní dutina anatomicky považuje za součást trávicícho traktu, ale pokud jo, tak tedy při vizuální kontrole musí být rohlík do trávicího traktu umístěn tak, aby nebyl při otevřených ústech vidět. Jak ho tam přesuneš, je tvůj byznys. Pokud ho tam narveš celej a při soutěžním pokusu se udusíš, tak jsi sice vyhrál, ale ti to k víš čemu…

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    Platí pivni rohlík ?

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Ne.

                                                    0 0
                                                  •  
                                                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                    0 0
                                                  • oddie  

                                                    Ten rohlík schválně zkusím, půjdu si koupit sváču. Nevadí, že bude tmavej? Bílý nežeru, jen v nouzi :)

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    za minutu ho sním :-)

                                                    vsadíme se?

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Klidně. Dokonce ti dám i možnost tréninku a pak se rozhodneš, jestli do sázky jdeš. A nevymejšlej ojebávky a nehledej díry v pravidlech, to se nesmí :-)

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    u takové pytloviny by mě to ani nenapadlo. Abych pravdu řekl, tak si myslím, že bych dal i dva. Ale o jeden bych se vsadil z fleku.

                                                    když jde o prdel nemám potřebu podvádět. Zkusím to offline. když to nedám, tak si tě najdu a máš u mě něco tekutého a uznání.

                                                    Ale vzhledem k tomu, že to dám, budu připraven to kdykoliv předvést.

                                                    Jenom jeden problém v tom vidím. Kupuju rohlíky v lídlu a tak nevím jestli se to platí i s nimi.

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    Jenom jeden problém v tom vidím. Kupuju rohlíky v lídlu a tak nevím jestli se to platí i s nimi.

                                                    hehe :D

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Rohlík aus Lidl platí.

                                                    Jak říkám, viděl jsem fakt žrouty, co se tlemili, až se za břicho popadali a byli ochotní vsadit barák i s chlívkama. Nikdo to nedal. Nedal to ani borec, co sežral (a spolkl) 3/4 rohlíku za 18 vteřin.

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    Takhle jsi teda přišel k bydlení jo? :)

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    V cause rohlík jsem se sázel vždy o pár piv, případně o rum. Většinou jsem každému řekl, že to stejně nedokáže a že jestli chce, může si to zkusit nanečisto a pak teprve sázku případně uzavřít, na to byl každej moc hrdej, naopak začaly lítat baráky, chlívky, dcery, manželky atd. :-DDD

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    *****, musím zajít koupit rohlíky :D

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    hlásím, že jsem první rohlík dal za 1:25.

                                                    Změnil jsem taktiku a druhý rohlík jsem dal za 1:05 a to jsem u toho probíral s ženou dárky pro děti.

                                                    Třetí rohlík jsem si už chtěl dát se salámem, abych nebyl před Honzou za socku.

                                                    Zítra to dám stále si věřím :-)

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    No, jak ti to říct…salám je už z logiky tohoto produktu „jídlem“ pro socky…

                                                    :-)

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    víš co já nevím jak se tomu správně říká, ale bylo to takovéto červené cosi s plísní napovrchu.

                                                    Tak třeba by nade mnou snobi přimhouřili cvikry.

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    obyčejný Křemešník…ten tu žere služebná

                                                    :)

                                                    0 0
                                                  • jIrI___  

                                                    Moje nejoblíbenější večeře: šiška salámu (nejlíp herkules), pár kousků rohlíků z Intersparu (ne z malé pekárny, ty jsou moc křupavé a řežou mi dáseň, navíc drobí) a pěkně vychlazené lahvoně. Neznám nic lepšího :)

                                                    0 0
                                                  •  
                                                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                    0 0
                                                  • Frostty  

                                                    Jasný, večeře jak správný dřevorubec :D, ale proč ne, každý to má jináč.

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    Nooo, příjemný chvilky si umíš udělat :D

                                                    PS: reakce na jiřího to měla bejt.

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    Mně připadá, že ten Herkules je rok od roku horší…před pár lety byl vynikající, teď je to takový bláto…I ten Křemešník, o kterém píšu výš, už není co byl ještě tak před pěti lety…

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    jak to víš, říkala ti to služebná?

                                                    0 0
                                                  • Bomba+  

                                                    Jasne…zjevne jsi pochopil ironii…

                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    Mám nejlepší učitele.

                                                    0 0
                                                  •  
                                                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                    0 0
                                                  • Ruprt2  

                                                    vzpomněl jsem si až dnes. A tak se konal třetí pokus.

                                                    Po změně taktiky jsem to dal za 0:55,47

                                                    šlo by to i pod 50

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    Hele, nakupuju poměrně často potraviny do naší domácnosti, víc než moje polovička :) A rohlíky nemaj nikde stejně velký, rozdíly jsou až dvojnásobný a někde maj takový ty hutný, někde zas hodně pórovitý, nadejchaný. Takže těžko navodit stejný podmínky.

                                                    Prostě není rohlík jako rohlík.

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Doporučuji karlinerovi přiložit fotku, rozměry, hmotnost, konzistenci, barvu, stupeň křupavosti a čerstvosti a další důležité parametry takového „soutěžního rohlíku“…;) :D

                                                    0 0
                                                  • maajkee  

                                                    Přesně tak, jinak to je jako říct, vsadím se že s Octávkou, neuděláš z 0 na 100 pod 12sekund a neříct s jakou motorizací :)

                                                    0 0
                                                  •  
                                                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                                    0 0
                                            • Gorgov  

                                              I to je síla, ale prostě tuzemák…ten prostě poznám vždycky a pořád věřím, že i většina lidí. S vínem je to smutný, ale tomu už bych věřil. Nakonec většina lidí pravidelně sleduje tv nova atd…:)

                                              0 0
                                              • karliner  

                                                Přijď na vánoční včírek, dostaneš tam 5 panáků, v jednom bude tuzemák a jsem na tebe zvědavej :-)))

                                                0 0
                                          • kolda  

                                            ja bych tomu veril. ja jsem na takovem testu byl ve Sky baru a ze 7 vzorku jsem poznal 3. a to jsem si veril :)

                                            0 0
                                            • Pedro404  

                                              Jako 7 různejch rumů?

                                              0 0
                                              • kolda  

                                                7 ruznych panaku (whisky, gin, rum atd)

                                                test nebyl slepy, ale cichovy (alkohol byl ciry)

                                                0 0
                                                • Pedro404  

                                                  Tak to je hustý, že se blbě poznávaj i různý druhy chlastu.

                                                  0 0
                                                  • karliner  

                                                    Jednou jsme měli teambuilding v přírodě a při „bojovce“ jsme měli kromě jiného rozeznat 5 různých kořalek, věděli jsme které to jsou, jen je správně přiřadit, naše družstvo vybralo jako největšího kořalu mne, poznal jsem vodku, slivovici a meruňku a spletl jsem si třešňovici a hruškovici. Vodku a slivku jsem poznal čichem, ani jsem nepil, ostatní jsem odhadl :-)

                                                    0 0
                                                  • Lada,s  

                                                    Dobrej teambuilding :))

                                                    0 0
                                      • cabbage  

                                        jestli myslel to co se prodává pod značkou Captain Morgan, tak se opravdu nesek..

                                        To je jako Jameson nebo Canadian – do čaje dobrý..:o)

                                        0 0
                                        •  
                                          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                          0 0
                                • pepino  

                                  A pak máš testy, kdy čínský rodině dali kvalitní švýc. sýr a švýc. rodině kvalitní černý čínský vejce. A obě rodiny se málem poblily, co je to za blivajz. A teď babo raď, co je dobrý a co ne.

                                  0 0
                              • Bomba+  

                                Tak to ma z tebe Lidl radost, ne ?

                                0 0
                                • nox159  

                                  co mas s tim Lidlem? :D uz to od tebe slysim po nekolikate :D

                                  (do lidlu nechodim mam to daleko ;-)

                                  0 0
                                • pepino  

                                  No a tebe šoupnout do Auschwitzu a měl bys radost i z toho Lidlu. Když už tu tak blbě pindáme.

                                  0 0
                                  • Bomba+  

                                    nerozciluj se, ze jsem ti sahnul na tvou modlu, sociale :)

                                    0 0
                                    • pepino  

                                      Nezklamals, těch 40 ti, doufám, není:)

                                      0 0
                                      • Bomba+  

                                        :-)))oblibeny argument, kdyz ostatni dojdou, ze… :-))

                                        0 0
                                        • JSt  

                                          jj. pouzivas to pomerne casto ;-))

                                          0 0
                                          • Bomba+  

                                            Ja tady s vekem ostatnich neargumentuju. a kdyz ano, tak pozitivne. Slizoune.

                                            0 0
                                            • JSt  

                                              vzpomen si treba na scotyho, kratkopametniku ;-).

                                              0 0
                                              • Bomba+  

                                                Vyborny priklad! Ten s tim totiz presne tenkrat zacal sam.

                                                Diky za pripomenuti.

                                                Dobrou noc.

                                                0 0
                                                • JSt  

                                                  vidis, jak jsi ten predchozi prispevek krasne poprel. sikula ;-)

                                                  0 0
                            • Bomba+  

                              Jo tak v tomhle s tebou souhlasim do posledniho pismenka :-))

                              0 0
        • Prtko.cz  

          Tak, tak…

          0 0
          • Bomba+  

            :-))) Tak ted ti nerozumim. Nejdriv napises, ze jsem to popsal presne, pak pritakas oponentovi :-))) Nejaka schyza, ne ? :-)

            0 0
      • plevka  

        nezbývá mi než souhlasit, napsal jsi přesně můj názor..

        0 0
    • Kubiczech  

      Na Pohlreicha jsem už silně alergický, ten ten ksicht (s prominutím) narve úplně všude. Nemyslím si, že by to měl špičkový kuchař (kterým má zřejmě být) zapotřebí. Takže z těhla dvou to bude Babica, který se klohněním vypracoval do pozice menšího otravy. (:

      Jinak Ital…

      0 0
    • karliner  

      Jen zírám, kolik tu je fanoušků televizního vaření :-)))

      Samozřejmě nechybí maajkee – odborník na pindání všechno druhu a v pondělí se natuty přidá Brouk Pytlík B-F II. – alinceb…

      0 0
      • maajkee  

        No a vidíš to, jseš tu i ty :)

        Tím ses zařadil mezi nás odobrníky.

        0 0
      • Kubiczech  

        1:0

        0 0
      • alinceb  

        Já to nesleduju a vařim podle sebe:P Babicu sem asi ani nikdy neviděl a u Pohlreicha mi příjde, že to neni ani tak o vaření, jako spíš o buzerování lidí. Jediný pořad o vaření. který jsem měl možnost párkrát vidět (na návštěvě u babičky), bylo S Italem v kuchyni, a to mi přišlo celkem fajn… Pokud si čekal něco víc, tak tě bohužel zklamu…;)

        0 0
    • marapara  

      Nelíbí se mi ani jeden, i když Polreich aspoň něco umí. Babica je akorát dobrý ko*ot.

      To už raděj itala v kuchyni :).

      0 0
    • jachymk  

      http://www.stream.cz/…ch-vs-babica

      Polreich napodobuje babicu úplně nejvíc :D

      0 0
    • miki  

      Polreich nám jasně ukazuje co se děje za dveřmi když si něco objednáš v restauraci a kuchař někdy fakt neví co tam správně má být a dostaneš jenom blaf a pak z Tebe vytáhnou tvoje prachy a za rohem se Ti smějí.Jestliže u pumpy chcete zaplatit za kvalitní benzín nebo naftu tak proč v restauraci nezaplatit za dobré jídlo??.

      0 0
      • petrbw  

        moje slova.Člověk někdy žasne nad kvalitou kuchyní a to mají odvahu s tím jít do televize.Raději ani nepomýšlet jak to vypadá tam, kde tu odvahu už ani nemají…

        0 0
    • HROOLI  

      Petr Havlíček

      0 0
    • Vlken  

      Nechápu, jak někdo může říct, že Polraich vaří v televizi těžká a složitá jídla. Za prvé tam moc nevaří, ale když se do toho dá, tak uvaří jednoduché obyčejné jídlo, ale dobře, např. taková hrachovka, nebo guláš, to jsou snad nějaká profi složitá jídla? NE! Polraich vaří v televizi prostá jídla, ale pořádně a nesmatlá všechno se vším. V jednoduchosti je síla, toť jeho slova

      0 0
    • l-e-t-o  

      Ital

      0 0
    • Pavel  

      Plně se ztotožňuji s následujícím názorem (komenty pod http://www.stream.cz/…ch-vs-babica)

      „Nesahej mi na Zdendu !!! :-) ten aspoň umí vařit a používá suroviny ,které tam mají patřit.

      A né nějaké náhražky z náhražky.Jestli chceš jíst ,,blafy“ tak si zajdi za Babicou.

      Originál STEAK ti udělá z vepřového a polije ti to ramou :-))))"

      Tolik koment. Já k to mu dodávám: Zdenál ukázal celému národu, jaké blafy se vaří v našich hospodách, jak to šidí, jak se všude cpe několikrát použitá „příloha“ ze zeleniny, kterou nikdo nejí. Vaří kvalitní, jednoduchá jídla, z kvalitních surovin. Babica vaří stylem Jak pejsek a kočička vařili dort (anebo jakokdyž přijdu nad ránem nametený a vařím stylem co dům dá:-DD); prostě do toho nacpe všechno…

      0 0
      • Kubiczech  

        To sice ukázal, ale to je tak celé. Většině lidí to je buřt a to se moc nezměnilo.

        0 0
        • oddie  

          Bohužel. Ale ono je to tak se vším. Žrádlo nekvalitní, benzín nafta nekvalitní a dražší než jinde, hadry výprodejové a dražší než jinde… a lidem je to taky buřt.

          0 0
          • Bomba+  

            To máš pravdu. Proto nechápu existenci Lidlu a podobnych silenosti, ktere tu obhajujete…

            0 0
            • oddie  

              To si mě asi s někým pleteš, Lidl fakt neobhajuju.

              0 0
              • Bomba+  

                mas pravdu, mel jsem to napsat lepe, abych to neadresoval jen tobe, to bylo mysleno spis na nektere jine lidi z BF.

                Omlouvam se.

                0 0
    • Kohout  

      Koukám, že na BF je to samý gurmán :-)

      Nedávno byl prý na Primě nejaký pořad-soutěž, kde skupinka asi 5 lidí uvařila každý den jídlo pro ostatní, a ostatní to obodovali. Jedna ze soutěžících naservírovala polévku z pytlíku a guláš z konzervy. A nikdo ze soutěžících to nepoznal! Snědli to a ještě pochválili :-).

      Úroveň restaurací je až na vyjímky v ČR dost otřesná. Je to mj. dané tím, ze v že dost lidí nikdy nepoznalo pořádnou kvalitu a proto kvalitní jídlo v restauraci ani nepožadují a hlavně ho ani nepoznají. Polreich, ať se jaký je, se alespoň snaží trochu lidem otevřít oči, aby si uvědomili, jaké blafy to často za velké peníze jedí a ještě ji myslí, že mají něco extra…

      0 0
      • maajkee  

        Ono to není tak černobílý, ono do spousty hospod choděj dělníci a řemeslníci na oběd každej den, to si pak nemůžou dovolit oběd za 3 kila a jsou rádi, že se hlavně najedí a jídlo stojí 60 korun. Takže tam bych ani neočekával nějakou extra kvalitu jídel.

        Ale je pravda, že spoustu podniků si hraje na něco víc, ale za ceny dvoj a vícenásobný vařej defakto to samý jako ty čtyřky za 60, 70 kaček.

        0 0
        • Kohout  

          Nemyslim jídlo za 70 Kč. Myslím lepší restaurace, kde jídlo stojí třeba od 200 až 300 Kč výše. Třeba konkrétně steaky, to je v ČR tragédie. Přitom v Německu udělají dobrý steak v každé druhé hospodě…

          0 0
          • Chiron  

            Se steakama máš naprostou pravdu. V širokém okolí bych těžko hledal restauraci, kde bych byl schopný na steak říct, že neměl chybu. Kdysi tu v jedné restauraci dělali fakt super a neošizené steaky, ale odešel šéfkuchař a to co tam začli vařit bych se neodvážil nazvat steakem :( Další nešvar, je, že se tě nikde nezeptají na to, jak ten steak chceš mít krvavý a dost často, když si to sám nadiktuješ, tak ti ho stejně udělá tak jako vždycky… Za nějakého gurmána se fakt nepovažuju, ale na steaky si docela potrpím.

            0 0
            • maajkee  

              Tak si je dělej doma a do těch blbejch restaurací nechoď a jestli chceš na tom něco změnit, tak si otevři vlastní hospodu a zkus to dělat lépe. Nic jinýho dělat nejde.

              0 0
        • KOMOÒ  

          problém vidím v tom,že i za těch blbejch 60kč se dá uvařit jednoduchý levný,ale dobrý jídlo,ale kdo by se s tím s**l když ty lidi ty srágory polotovarový sežerou a se zelnou oblohou ,oschlou okurkou maj pocit jak si šmákly…

          0 0
    • Fuzzy666  

      Tak především jsou to dva odlišný „marketingový“ produkty. Pohlreich udělá dobře všem rádoby odborníkům a gurmánům na vaření. Určitě je skvělej kuchař a nelze mu upřít tu starou pravdu o vaření z čerstvých a kvalitních surovin, ne náhražek. Ale co umí podle mě ještě víc než vařit – prodat to. Na mě se prezentuje až příliš suverénně a přijde mi až směšný v těch pořadech jak dycky jen to jeho naskládání na talíř je správný a všichni se hned klaní svýmu velebníčkovi – ano, je to lepší, to je sexy talíř. Babica je zas pro lidi, kteří doma uvaří co nejlevněji, ze surovin co najdou někde ve špajzu a naplní břicho. Jsou to kompromisy a ty dycky stojí za hovno, ale přiznejme si, když si uděláte doma těstoviny a nenajdete trochu grana padana na hoblinku nahoru, tak si tam taky šoupnete eidamu. Já myslím, že kdyby dostali ti dva vedle sebe stejně kvalitní suroviny a zadali by jím recept, tak by to uvařili stejně dobře. Respektive vyhrál by Pohlreich, svojí iluzi chuti, díky naskládání do komínku. Každopádně vítězové jsou oba, protože se tu o obou mluví, o to přesně jim jde.

      0 0
    • rš2  

      Babica, je to normální kuchyně pro normální lidi. Polreich má sice echt jídla, ale ty si běžně doma dělat nebudeš a když přijedeš ze švihu tak si raději dáš český jednoduchý guláš než lososa ala kachna na olivách s chřestem marinovaný v šípkové omáčce :-)

      0 0
      • maajkee  

        český jednoduchý guláš

        :D pokud vím tak guláš není český a dobrej guláš není ani vůbec jednoduchý

        0 0
        • rš2  

          Buřtguláš je mňamka :-) Jinak na hovězím gulášku není nic až tak složitého, stačí mít pár základních chuťových buněk :-D a za chvíly je echt dlabanec na stole i od chlapa. A debata jestli je náš nebo maďarský je zcestná – proto je mimojiné druh maďarský guláš :-) Každopádně k tématu: Babica=obyčejné jídlo na doma které většina z nás má na stole v 90% a Polreich=jídla do restaurací kam si zajdu na neobvyklou baštu, i tak kdybych věděl, že je to od toho plešatýho blba tak si to nedám :-D

          0 0
          • Bomba+  

            Správnej guláš má být mírně připálenej…to neví ani Pohlreich :-)

            0 0
          • maajkee  

            No jo, tak buřtguláš je zcela jiná kategorie, to opravdu uvaří každej jouda :)

            0 0
            • Frostty  

              A co je proboha složitého na hovězím gulášu? Začínám mít pocit že musíš být za každou cenu v opozici, rád bych se mýlil.

              0 0
              • maajkee  

                říkal jsem že není jednoduchý udělat „dobrej guláš“

                „guláš“ udělá každej trochu zručnej člověk, to je fakt.

                Ale aby maso nebylo tvrdý, aby nebylo rozvařený, aby neplaval v oleji, aby se nemusel zahušťovat moukou, aby nebyl přepaprikovanej, aby měl tak akorát říz, a další věci to není sranda.

                0 0
                • oddie  

                  Asi tak nějak. Když člověk vidí, čemu taky někde říkaj „guláš“, blil by rovnou…

                  0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
                • Frostty  

                  No asi mám štěstí že jsem jedl jen „výborný guláš“ a nevím co je to jen „guláš či špatné guláš“ atd, pokud samozřejmě přehlídnu ty blafy ze školní jídelny. Fakt je ten že tím stejně nic nevyřešíme, měj se fanfárově.

                  0 0
                  • maajkee  

                    No to já jedl už hódně špatnejch gulášů, naposledy asi nejhorší co jsem kdy měl, byl po Pradědem, myslím Barborka se to jmenuje, no vyvařovna hadr! 3 kousky masa, z toho jeden jenom tlustej, studený kupovaný knedlíky a chuť defakto žádná, přítelkyně si dala kuřecí rizoto, Kuře to asi vůbec nevidělo, za to tam byla mrazžená zelenina s hráškem a kukuřící a kečup, no výborný to bylo :/

                    Tam už mě rozhodně nikdy neuviděj.

                    0 0
                • Fuzzy666  

                  moukou zahustovat nemusis, zahustuj chlebem, gulasek je pak i takovej jemnejsi :)

                  0 0
                  • Bomba+  

                    :-) Asi jsi nebyl na vojne, vid ? Ja jen, ze mas znalosti ! :)

                    0 0
                    • Fuzzy666  

                      Vojna uz me minula no. Procpak? Ucili te tam delat gulas? :)

                      0 0
                      • Bomba+  

                        No ne, ja jen, ze mas znalosti vojensky kuchyne… :)

                        0 0
                        • Fuzzy666  

                          Toz to ja ani nevim, kde sem to postrehl. Ja byl akorat kdysi na brigade v kuchyni v jedne pizzerii, ale tak tam to urcite nebylo :)

                          0 0
                  • cabbage  

                    lepší je zahušťovat kuřecím masem.. po 4 hodinách vaření se rozvaří do ztracena:-)

                    0 0
          • Janes  

            Maďarský guláš není guláš jak ho u nás chápeme, ale polívka ty znalče.

            0 0
            • maajkee  

              no a já mám padla :D

              0 0
            • cabbage  

              Jestli někdo chápe guláš jako maso s vomáčkou a knedlíkem…

              0 0
              • Janes  

                přesně to mám na mysli, po česku – gulášek se šesti- tak to vnímá 90% Čechů :-(

                0 0
                • maajkee  

                  jo, tys dělal snad PVM? :D

                  0 0
                  • Janes  

                    Ne, ale vím,jaký je rozdíl mezi gulášem a perkeltem.

                    0 0
                    • maajkee  

                      No tak perkelt je trochu něco jinýho :)

                      A perkelt po česku to je taky kolikrát sranda, když ti ho donesou :D

                      0 0
                      • Janes  

                        Tak aby tedy bylo jasno, co tu blábolím, přetiskuju komentář pod receptem na Originální Maďarský guláš od jedné české hospodyñky…Sorry, ale toto je maďarský perkelt, ne guláš! Jen u nás se tomu říká guláš, ale to není správně. Skutečný maďarský guláš je řídký jako hustá polévka a je s bramborem, bez přílohy. Nastudujte si to u Maďarky (u mě :-). Toť vše.

                        0 0
                        • maajkee  

                          ale u nás se říká guláš prostě všemu kde je maso nebo buřty, a načervenalá omáčka :D

                          0 0
                        • karliner  

                          My jsme tady vůbec mistři. Ve Španělsku nikdo neslyšel o ptáčkách, v Bavorsku o vdolečkách, domrdali jsme i vídeňský řízek…

                          0 0
                          • maajkee  

                            No stejně jako polskej salám a anglická slanina, v takovým pojetí jí tam taky nikdo nežere :)

                            0 0
                          • Peslezedirou  

                            Vídeňská káva, holandská omáčka, bavorská klobása, je toho víc :-)

                            0 0
                            • Bomba+  

                              švédský stůl, švédská trojka… :-)

                              0 0
                            • Krys  

                              V jednej pražskej jedálni robievali vždy v piatok slovenskú polievku. :)

                              0 0
                              • Janes  

                                To už můžeš rovnou vzpomenout Tatranky (co s Tatrami nemají nic společného)

                                0 0
                                • maajkee  

                                  To víš že maj! Jsou vyrobený z mléka z krav chovaných v Tatrách! :D

                                  0 0
                                  • nox159  

                                    tatry jsou prece auta ne :D

                                    0 0
                                    • Janes  

                                      Ano, jenže tam ta souvislost a Tatrami (horami ) byla, to bys mohl vědět, ne??

                                      0 0
                                      • nox159  

                                        prave ze nebyla :D protoze ty kravy se nechovaji ani na tech autech ani na tech horach :D

                                        0 0
                                        • Janes  

                                          myslel jsem toto : O něco dříve se zrodil název automobilky Tatra. Brzy po vzniku republiky, v r. 1919, odjeli kopřivničtí konstruktéři testovat typ U do slovenských Tater. Tamní obyvatele do té doby nikdy neviděli automobil v takové výšce. Velmi brzy jej přijali za vlastni.Atd.. tolik historie. Na to že jsi z Kopřivnice.…žád­ná sláva.

                                          0 0
                                          • karliner  

                                            Já bych řekl, že to je trochu jinak. Když Češi sebrali Horní Uhry Maďarům a přejmenovali je na Slovensko, tak přemýšleli, jak pojmenovat slovenský výběžek Karpat a napadlo je prostřednictvím malebného horstva propagovat svoje automobily a název se uchytil…

                                            0 0
                                  • Janes  

                                    JJ, to dá rozum, stejně jako že Milku dělaj z mlíka fialovejch krav…

                                    0 0
                          • cabbage  

                            Vídeňský řízek má tuším na svědomí maršál Radecký;)

                            0 0
                            • ivaneck  

                              a privezl ho tusim z Turecka jako dar cisari Franzovi nejakymu :o) Udajne Turci obalovali maso ve zlate a zrali to, ale to se u nas cirkvi zdalo prilis dekadentni, tak to nahradili strouhankou :)

                              0 0
                              • maajkee  

                                Řízek v trojobalu jako takovej je import z Itálie.

                                0 0
                                • Tommy_Lee  

                                  Puvodne maso obalovany v parmezanu, ale ten byl drahej, tak ho nahradili strouhankou. A opravdu v tom mel prsty Radecky.

                                  0 0
                                • cabbage  

                                  Původně to byl sýr, ale strouhanka byla tady na severu levnější;)

                                  0 0
        • rš2  

          Buřtguláš je mňamka :-) Jinak na hovězím gulášku není nic až tak složitého, stačí mít pár základních chuťových buněk :-D a za chvíly je echt dlabanec na stole i od chlapa. A debata jestli je náš nebo maďarský je zcestná – proto je mimojiné druh maďarský guláš :-) Každopádně k tématu: Babica=obyčejné jídlo na doma které většina z nás má na stole v 90% a Polreich=jídla do restaurací kam si zajdu na neobvyklou baštu, i tak kdybych věděl, že je to od toho plešatýho blba tak si to nedám :-D

          0 0
    • prvniodkonce  

      Venku hnusně, takže je tu veselo :)

      Babica je mi ukradenej, já vředy mít nebudu :)

      0 0
    • AleZ80  

      Za mě teda Pohlreich – to je člověk kterej něco zná a umí. Babica je vocas kterej do všeho sype nějakej příšernej instantní zeleninovej vývar. „Na dochucení“ – ***** jeden.

      0 0
    • hurvajz  

      Žrádlu rozumí každej, to je jasný.

      0 0
    • KOMOÒ  

      Polreich,to je jasný.

      Byl sem teď tejden v Barceloně a došlo mi ,že když ten Ital a Polreich řikaj ,že je tady gastronomie v p****i tak maj pravdu,v Katalánsku bylo všechno jídlo v obyč hospě bez chyby a číšníci si nepouštěj ty za****ý rádia jako u nás!když hraje hudba tak celý album nebo nějaká náladovka(mini­malismus manželka málem nevydejchala :-) ) jinak všude spíš ticho(k jídlu večer si pařej co je libo,ale né rádióóó )

      0 0
      • maajkee  

        Jo to je fakt nešvar, puštěný rádio fakt nesnáším :/

        0 0
      • karliner  

        Těžko si představit, kdo si víc zaslouží nakopat do ******, jestli pingl, co hostům pouští minimalistické CD nebo pingl, co hostům pouští Frekvenci 1 atd…

        0 0
        • Bomba+  

          Podle mě oba plus ten, co zapne televizi se zápasem místní trapné extraligy.

          0 0
          • Ruprt2  

            to jsi napsal trošku rozpor inteligente.

            0 0
            • Bomba+  

              nenapsal, rozumbrado

              0 0
              • Ruprt2  

                místní liga a v televizi ti nějak neštimuje holenku.

                0 0
                • Bomba+  

                  Ty máš snad lepší pojmenování pro tu trapárnu jménem Gambrinus liga ?

                  0 0
                  • Frostty  

                    Gambáč liga je fotbál a extraliga je hokej né?

                    0 0
                    • Ruprt2  

                      kruci teď to vypadá, že jsem opisoval, ale to tu nebylo, když jsem psal já.

                      Asi budeme blbci oba dva :-)

                      0 0
                  • Ruprt2  

                    zase kádruješ?

                    To, že něco nemáš rád a že se ti to nelíbí znamená, že je to trapné.

                    Když to vztáhnu na to co děláš.

                    Tak hostinský, který podporuje svůj byznys nejlepším možným způsobem a to, že zapne fotbal, který mu často naplní hospodu, si zaslouží nakopat. Zajímavé.

                    Stejně tak ty, který „nekádruješ“, hodnotíš co je trapné a co mělo být nebo nemělo puštěné v hospodě…

                    edit. omlouvám, že jsem tvůj břitký humor s extraligou nepochopil. To bude asi tou mou neustále propíranou nízkou inteligencí, kterou mi připomínáš, když nevíš co říct. Ale to bude tou paralerou o příměru extraligy (hokej) a ligy (fotbal). To normálnímu smrtelníkovi prostě nedojde.

                    0 0
                    • karliner  

                      Na fotbalové lize je trapné především to, že jsou na prvním místě nějací senochrupové a né Spartička jako vždycky…

                      0 0
                      • Ruprt2  

                        chápu. To je *******.

                        Ale tak třeba se najdou zase nějaké ztracené registračky, které nějaký Lojza zapomene neodevzdat.

                        0 0
                    • Bomba+  

                      aha, myslel jsem fotbal, nenapsal jsem to dobře.

                      Nicméně princip zůstává: pokud majitel restaurace zapne v době jídel televizi a ta řve o veledůležitém utkání trapné Sparty s trapnou Slávií, tak je to vše možné, jen ne kultura stolování…

                      Zajeď si do Francie, tam když se jdeš v zapadlém městě najíst, tak je tam většinou kultura stolování na nesrovnatelné úrovni v porovnání s rádoby slušnými restauracemi u nás…

                      0 0
                      • Ruprt2  

                        Ty si pleteš hostopu a restauraci. To máš pak těžko.

                        Taky nevím co si představuješ pod pojmem v době jídel.

                        V době oběda, se u nás fotbal nehraje.

                        A jestli jsi myslel večeři, tak taková doba u nás pokud vím prakticky neexistuje to čas mezi čtvrtou a jedenáctou.

                        A nevím proč lezeš do hospody na jídlo a sedneš si k tomu k televizi z fotbalem. Něco mi říká, že ta hospoda za to nemůže :-/

                        0 0
                        • Bomba+  

                          Bože můj…ty máš to rejpání asi jako své hobby. Takže jen telegraficky:

                          • hospodou nazývám čtyřky, tam na obědy nechodím, restaurací nazývámnormální místa, kam chodíme na obědy (Potrefený Husy, Grosseta, Buldok,irske restaurace, apod.)
                          • doba jídel je doba jídel, tzn. okolo poledne do 14:00hod
                          • v době oběda jedou zápasy ze záznamu – slyšel jsi o tomněkdy ?
                          • ostatní tvé bláboly za každou cenu nemá smysl komentovat
                          0 0
                          • Frostty  

                            Bože můj…ty máš to rejpání asi jako své hobby

                            Pobavil si :D.

                            0 0
                          • Ruprt2  

                            to co ty hospodou nazíváš není podstatné stejně tak jako místa, kam chodíš na obědy, což jak už to vypadá ani restaurace nakonec nejsou :-)

                            A v době oběda zápasy ze záznamu nejsou. :-)

                            Teda jedině, že byste to měli v Praze nějak jinak :-)

                            0 0
                            • Bomba+  

                              Tak jo.

                              0 0
                              • Ruprt2  

                                čoveče už nemáš tu šťávu co dřív :-)

                                0 0
                                • Bomba+  

                                  To ne, spíš na tebe seru.

                                  Čus. :-)))

                                  0 0
                                  • Ruprt2  

                                    kdysi sis zakládal na tom, že nemluvíš sprostě, ale teď tvoje slušné příspěvky pohledat.

                                    To bude asi ta latentní homosexualita, která se u tebe poslední dobou projevuje.

                                    0 0
        • KOMOÒ  

          byla to jedna skladba z toho minimalismu a nepouštěl to číšník ,ale asi majitel nebo provozní , co manželce vadila,jinak se to dost hodilo,zajímavá atmosféra,hlavně sem měl pocit ,že stačí říct a bude ticho nebo něco jinýho(jak já budu chtít,sem host),bez toho že by to brali jako pruzení

          0 0
        • Šusa1  

          jenomže většinou v restauracích rozhoduje majitel jaká bude hrát hudba. Kdysy jsem v jedné dělal a ten k…t pořád pouštěl „radio čas“. Číšník o tom moc nerozhoduje.

          0 0
      • Tommy_Lee  

        … Ital a Polreich řikaj ,že je tady gastronomie v p****i tak maj pravdu…

        Je to tak. Co se jidla tyka, maji Cesi povest „Popelnice Evropy“…

        0 0
    • ZuzicK  

      Nejvíc je Emanuel. A z těhle dvou, když už tak Polreich.

      0 0
    • Flegmatik  

      Naučte se psát jeho příjmení aspoň správně, když už ho diskutujete. Klause taky nenapíšete „Klauz“ :-)

      A nejlepší je Bohdalová, Novotný, Kořínková, Podlaha a další kuchařská elita národa :-D

      0 0
      • Janes  

        Já nevím, jak můžete zapomínat na Ivánka Vodochodskýho :-)

        0 0
        • Flegmatik  

          Á, no vidíš, na toho jsem úplně zapomněl :-)

          0 0
          • Janes  

            S ním je ale aspoň sranda a tu chuť k jídlu na něm můžeš nádherně vidět, a ty následky taky :-)

            0 0
          • karliner  

            A co Markéta Hrubešová?

            0 0
            • Janes  

              To už můžeš rovnou zmínit Zounara :-) Vodouch je aspoñ vyučenej kuchař, co se živí herectvím. U ostatních zmíněných herců je to spíš naopak.

              0 0
              • karliner  

                Tak vzhledem ke jménům, co tu padají (Novotný, Bohdalová atd.), tak Markéta je aspoň kočanda…

                0 0
                • Tommy_Lee  

                  Jj, klidne bych se na ni v tv dival, ale muselo by jit o trochu jiny druh poradu :-) Jinak jeji „kulinarska besidka“ je jen reklama na Tescomu a o jakekoli urovni se mluvit neda.

                  0 0
                  • karliner  

                    A ostatní „cooking shows“ reklama nejsou? :-)))

                    0 0
                    • Tommy_Lee  

                      A tobe se ta jeji besidka libi? :-)))

                      0 0
                      • karliner  

                        Nevím, ale líbí se mi ona.

                        0 0
                        • Bomba+  

                          Viděl jsi jí naživo, zblízka ?

                          0 0
                          • Tommy_Lee  

                            No tak uz ma svy roky, no… Ale v tv vypada porad dobre, to se musi nechat.

                            Kdyz prodaval kamarad listky v KV na film festu asi pred 5 rokama, tak vsichni zamestnanci pri zahajeni stali ve spaliru, kterym chodily vsechny ty pozvany osobnosti a nektery se v dobre nalade nechaly strhnout i k potreseni rukou a prohozeni par slov s nahodne vybranym clovekem. No a jedna z herecek (takova stara rachejtle) prisla ke kamaradovi, potrasla pravici a vymenili si par vet ve stylu „Jak se vam tu libi?“ „Na jake filmy se chystate?“ a podobne zdvorilostni fraze. Po male chvilicce herecka sla rozdavat usmevy dal a kamarad, jelikoz netusil, o koho slo se otocil k sousedovi a pta se: „Co to bylo za babu skaredou stoletou?“ „Tyvoe to byla Sharon Stone!“ :-D

                            A ta v tv vypada taky porad dobre :-)

                            0 0
                            • Bomba+  

                              Tak asi tak to je i s touhle zenskou :-)

                              Ale je fakt, ze kdysi to byvala kost :)

                              0 0
                              • Tommy_Lee  

                                Jj, kdykoliv ji moje mirne pruderni babicka videla v necem hrat, vzdycky obratila oci v sloup a rikala: „Achjo, zase ta nase rozhodnozka, to tam urcite budou nejaky postelovy sceny!“ A me to jako dospivajicimu harantovi samozrejme nevadilo :-D

                                0 0
      • oddie  

        Polorajch :)

        0 0
      • KOMOÒ  

        a sakra já to opsal zvrchu správně je Pohlreich

        0 0
    • jonys  

      Ital :-)

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jonys  

      O Babicovi se nehodlám vůbec bavit,ale Pohlreich toho s vařením moc nepředvádí(a když vaří,tak nedopeče kuře-viz návštěva u Itala),ten jeho první pořad OK,ovšem jestliže v té jeho druhé volovině nechá vyhrát maníka,co když zvoral italskou kuchyni,tak prohlásil,že kdyby mu do toho nekecal „ten blbej talián“(jakejsi šéfkuchař s mrakama celosvětových ocenění,asi nejlpepší odborník na italskou kuchyni u nás)nekecal,tak by to podle svýho udělal líp…nemám co dodat :-(

      0 0
      • Kubiczech  

        Lepší než to dát arogantnímu frajerovi, který třikrát po sobě nedokáže dopéct maso. Vyhrál ten lepší, ten lepší ve finále.

        0 0
    • KRAJIC  

      Na vaření seru. Hodně mně baví Babica, když tam má nějakou pěknou kundu – je na něm brutálně vidět jak by ji chtěl ***** a je úplně roztěkaný – čímž mi jako lidská bytost připadá blízký což o tom druhém nemohu říct.

      0 0
    • hurvajz  

      Ja a Bohdalový zakázali v TV pořady o vaření. Furt jim tam ukazovala pekáč. :o)

      0 0
    • Karlos009  

      Pořady o vaření v Tv moc nesleduju (Babicu jsem neviděl ani jednou), ale byl jsem se párkrát najíst v Imperialu a ty líčka s bramborovou kaší jsou fakt luxusní. Za mě teda Polreich. Na druhou stranu, když jsem tam byl naposledy, asi před měsícem, dal jsem si králíka s hořčičnou omáčkou a to už takový zázrak nebyl. Je vidět, že je poslední dobou víc v TV než v kuchyni.

      0 0
      • Flegmatik  

        A ty myslíš, že tam nějak pravidelně vaří? Od toho má přeci lidi… :)

        0 0
        • Karlos009  

          Minimálně by měl, jako spolumajitel, na svoje lidi dohlídnout.

          0 0
          • abro666  

            v imperialu sme taky jednou byli, evidentne mu prima zvysuje ksefty:-)

            jidlo bylo fajn, i tu cenu za jidlo dokazu pochopit, nedokazu pochopit plzen za 80CZK

            co se tyce babici, videl sem jeden dil, a podle tohoreceptu jsem uvarila bylo to fajn:)))

            0 0
    • smith22  

      Tak na tohoto nemá ani Pohlreich a Babica už vůbec ne :-)

      0 0
    • Gronholm  

      Poslední věta před smrtí: Jyrko, můžeš servírovat

      Babicovy steaky odpravily české vojáky v Afghánistánu

      0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Jirka Babica. Hraje sport, je dobrý milovník… Co dodat.

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.