Buď XC, nebo UP-Hill full. Něco kolem těch 100 litrů…
Buď XC, nebo UP-Hill full. Něco kolem těch 100 litrů…
wow široký to pojem:)..Santa Cruz Nomad..třeba..budeš tady mít mnoho navrhu..a mnoho nazoru..
Kua, to vypadá sakra dobře…
nechtel sem na tydle … diskuze reagovat ale todle je fakt nadhernej bike,..
Jsem přesvědčenej, že pojede i do kopce… ,–)
to jo, ale do těch 100k se už nevejdeš:-)))
No to by jsi musel nejakou kačku přihodit:-).
to neni moc XC:)…kdyz myslis: www.mtbs.cz/katalog07.html?…
vsadim se s tebou, že by se na tom krásně dávaly 100vkový maratonky;-)
na tom by se dalo přežit…
prihod aspon na 160k a mohl bys tam myt i osazení acera a alivio, snad i kotoucove brzdy kapalinové s novíma deskama a železními ocelovímy pohiblívímy deskami:-)) vaha tak 20kg..
jaxtomyslel??????????????
:-O
To se mně snad netýká… Teda doufám… :-O
Možná se to rozjede.. Já bych to ale radši loknul a založil jinej s míň provokativním názvem:-)
Jinak bike na xc nebo uphil je Liteville 301 :)
Snad se tady o mně ví…
Mi neřikej, že mně neznáš…
Proč by mi někdo kurvil dred…
Tebe nejde neznat :)
Někde tu je podobnej locknutej dred :-)
S tímhle názvem dredu asi neuspěješ :-)
Já si to můžu dovolit, mne nikdo vohřejvat nebude…
Hele a to je jako doopravdy…po těch dvou dredech a ještě je dneska apríla tak nevěřim ničemu nikomu…
Neboj se vlka nic…
sorac. ale po tech dvou locknutejch threadech mi to prislo jako vylozena provokace takovejhle nazev:-) skoro to vypada jako kdybys to myslel vazne? :-)
asi mili jiriku nejsi na BF dlouho,vedel bys ze pan kurir je tady velevazeny cyklista-biker a kolem koupe noveho kola si srandu nedela:)
mrkni ke me do profilu a hned uvidis;-) vhledem k tomu ze je dneska 1.4, tak sem ocekaval nejakou taskarici, treba skandalni odhaleni ze kuryr = cicli nebo tak neco:-)
To tě asi zklamu :-(
tak tos me zklamal:-(
nebo že kurýr nebude tejden chlastat ;-)
:))))
A tenhle…?
Jj, pro to mám slabost…
za tydle penize by byl uz prvni rush karbon-viz vokolek-import
www.scottusa.com/product.php?… a co todle,mohlo by to jet i do kopce
To je ale za 2×100 lirů :-)
..a litrů taky:))
presneji je to za 100100kč…
Tak to ho museli zlevnit…, není v „akci“ ?:)
nedelaj al verzi tak ta prvni karbonova verze je u scottu vzdycky za sto plus minus,kazdopadne mi to prijde zajimava moznost.to kolo ma hromadu vychytavek..
Aha, to je 30. Já hned vidím LTD:
Nechte těch kravin…
Já hledám reálnej tip… 200 litrů fakt nemám… :-(
mrkni na toho sparka 30…
nemas ani kilo :-P
nemam ani na svuj foun, presto ve firme neni nikdo kdo by mel lepsi…
hehe, vo tom to neni,
přeskočils smajla…
;-P
:D:D… treba ti to ezavrou
Co nějakej rocky mountain? scalpel? Trek Fuel? A jako canyon nic?
Zatim…
Jdu na pivo, tak pak chci vidět ty odkazy…
nebo tohle www.mtbs.cz/katalog07.html?… je to XC kolem 100 táců…
Jedna z mých nejoblíbenějších značek…
supr, grtka… až ho koupíš, hoď foto v reálu :-))
Neverim, ze zrovna ty znalec by jsi nevedel o kole za sto litru ;)
Nj, navíc všechny nabídky maj malý kola :-(
A co tohle? www.mtbr.com/…123916.shtml Spousta lidi tam jako prednost uvadi uphill a ja si to myslim taky :) Dela se i 29.
No prave u Tebe me i prekvapilo, ze bys schanel 26´´
Tenhle jede dobře do kopce a nemá ani malý kola
Tak to je zrovna docela plechovka (i kdyz z casti plastova)
Nevím, co znamená plechovka, ale plechovýho tam není určitě vůbec nic. Je tedy trochu těžší, ale přesto jede jak dobrý HTečko a pohodlí lepčí, jak houpavý full.
plechovka znamena, ze davat jako priklad neceho co fakt jede OK do kopce dat starterovou (tudiz slabou), starou (nejsou USD vidle) husqvarnu neni dobrej napad:)
Si myslím, že určo to jede docela dobře do kopce a navíc se to asi vleze do 100 litrů. USD není nutná, starter je pro měkkýše :-)
ok, co tohle? angebote.bikeshops.de/Cube_STING__K24_SRAM_2113207536.html www.cube-bikes.de/…d_10559_.htm ale nevim, jestli se da sehnat u nas.
Jj, to nevypadá zle… Možná i Stevens by něco měl…
:)))))))))))))))))
ale taky jsem Ti něco našel, jednu z Tvých nejoblíbenějších značek: www.marinbikes.cz/…sion_pro.htm nebo pevňáčka (je ale dražší:): www.marinbikes.cz/tt.htm
Stumpík taky není marnej: www.specialized.cz/new/kolo.php?…
Ten je nadherny, idem setrit…
Dám ti slevu na jeden speciální bike co jezdí i Prokop.perfektní univerzál.na odběr by byl hned mám ho v garáži
Jo vono neni duležitý zakolik, jako spíš jaký nebo jak poskládaný, odstrašujíc příkladem je Cannondale , mega snobarna za mega prachy a jen nadprumerny kola :-) //flame maker ;-)
Jel bych do něčeho z UK nebo USA/Kanada … Dekerf, Merlin, Airborn, Voodoo, Salsa atd… pokud komerci tak Rocky mountain, SantaCruz, Intense, Nicolai, Duratec, RB//
Dekerf snad zkrachoval, ne? Jinak ocel miluju…
ad. Dekerf nevim , ale např Proflex crachnul a i přesto sem objevil novej rám na krámě (model r96 asi pavouci ve skladu přestali platit najem :-) ).
Ocel? Salsa, Surli, RockyMountain, Kona, Voodoo
čeština je krásná – kdybys to nazval „povídka za 100 litrů“, tak to nedává smysl;-)
Taky to byl apríl. Možná to má trochu souvislost s předešlýma dredama…
já vim;)
určitě :))
Kurýre bud si delas srandu, nebo je to aprílové načasování přízpěvku jen náhoda… ale tipnul bych ten Apríl
a ja debil to sezral…:D:D
:-DDD
Hahaha! Ani ja sem se nechytil a to jsem peknej „skocnaspek“ :-) Ale zase znam Kuryra, ten u toho beztak sedel a delal: „JAaaaaaaaa!“ :-P
tak takovyho uz si prochlastal…nekolikrat
Už jsem prochlastal malou vesnici i s rybníkem na návsi… Když si vezmu, že jsem uvažoval o práci ve švédsku, kde je prohibice… Brrrrrrrrr… Hrozná představa :-/
te tam odtahne slecna :)
Zatim mne nebyla schopna dostat ani na Matějskou a to už za chvíli končí :P
Tam bys mel jet. Sme to tam s Chuckem a El chvili pozorovali ale udelalo se nam spatne. Myslim konkretne ten prak a tu houpacku vysokou. Tfuj! :-)
Nj, ale zase to bude litr, nebo dva v pr… Jinak katapult znám, ten je v poho, ale ten Ikaros co tam byl minule mi teda moc neprospěl a Terka po něm hodila šavli. Jaaaaaaaaa ,–) Jak ona říká: trošku jsem si odplivla… :-D
Litr, dva.
www.bianchi.com/…t_Y7BD8.aspx Todle je hezčí, ne?
asi jsem poslal spatnej odkaz :)) ma to i nakupni kosik? bez nej nebrat..
pražák neví co s prachama…)
mít tak tvoje starosti:)