Kapku nám staré vlákno chcíplo, tak ho zkusím obnovit :)
Kapku nám staré vlákno chcíplo, tak ho zkusím obnovit :)
V novém roce by jsme se mohli konečně zase někdy sejít na nějakou sobotní společnou vyjižďku. Minulý rok to úplně nevyšlo :)) Pardubičtí a okolní, jak užíváte zimu?
Ale de to, de to. V prosinci jsem jezdil poměrně hodně, teď to přes svátky poněkud polevilo. Full má prázdniny, aby mu nevyrezly čepy, celopevňák byl naopak rehabilitován. V noze díra od pinu z platforem, to jsem nějak nepochopil.
Dáme někdy nějaký ty Železky nebo tak?
Když se najde schopný průvodce :)
A ja myslel ze to je tady v okoli mrtvy uplne. Lidi potkavam dost ale zajem o spolecny vyjizdky nebyl. Rad se pridam ale spis bych to videl az odtajou ty sr.. venku :)
Myslel jsem nejdřív na jaře :))
Aha no tak to si jeste pockame :)
Když je sucho jezdíme maximálně kolem dvou hodin na silnici, pokud je sníh radši vyrazím někam na běžky.
Tak dej kdyztak vedet az sleze snih. Ja jezdim defakto kazdy volny den … teda kdyz neni snih.
Taky se klidně někdy přidám, teď mám zazimováno, ale předpokládám že někdy v březnu by to šlo.
Tak co uz jezdite? Pripadne nevite o nejake silnicni skupine z Pardubic na pravidelny svihy?
Ptam se prvne tady nez zacnu psat do obchodu kde vim ze lidi jezdi.
Skupina sice nejsem, ale obcas bych se pridal, otazka je, jestli bych ti stacil:D. Stridam tak pul napul bike a silnicku a jezdim prevazne o vikendech, v tydnu to kvuli pracovni dobe moc nestiham.
Treba nebudu stacit ja tobe :)
Neni problem se nekdy domluvit na ten vikend … dny se prodluzujou tak bude vice prostoru.
Toho bych se nebal, ze bys mi nestacil, zadnej rychlik nejsem, a po zime uz vubec ne:) Planuju se projet ted o vikendu, kdyz bude pocasi (zadnej dest) – sobota nebo nedele, podle toho, kdy bude lip. Kdyby se ti chtelo, tak se ozvi, doladili bysme to.
To by slo … ja pujdu asi patek, sobota, nedele ale rad bych stihnul i ForBikes ale tak urcite se prizpusobim. Odkud z Pardubic jsi? Ja z Dukly.
Tak to se povedlo, ja jsem taky z Dukly:) Zatim bych to videl na sobotu, melo by byt lepsi pocasi nez v nedeli. Casove se prizpusobim – mam volnej celej den.
zkus třeba http://www.snak-team.cz/
Panove,
kdyby nekdo chtel listek na for bikes tak mam jeden navic a klidne daruji. Predani vecer Polabiny nebo pres den nemocnice.
Ahoj, poslalj jsem ti zprávu, mel bych zajem.
Jj, uz jsem odepsal ;)
Zitra v sobotu vyrazime smerem na Hermanuv Mestec a dale na Micov a pak nejspise Sec a zpet do Pardubic.
Sraz v 13:00 u OK Centra na Dukle. Jedeme na silnickach ;)
ahoj přistěhoval sem se do Chrudimi a tak bych se chtěl zeptat na zajímavé místa na výlet dík za info
V Chrudimi? Hledej na straně od Pardubic, tam je pěkně všude.
Jedu zitra odpolko silnici, cca 70km okolo 15–16hodiny.....
Bohužel ja ležím doma se zlomenou kličkou takže se přidám za pár týdnů.
Přiznejte se, kdo stavíte pod Lovětínskou roklí ty skočky? Hlavně prosím moc nepokurvit jednu z nejlepších steziček v téhle části Železek. (:
Tak co? Tahle skupina uz je uplne mrtva?
Ahoj, nemám se zdejším forem žádné zkušenosti, ale nenašel jsem asi vhodnější vlákno…
Nevíte o nějaké otevřené skupince cyklistů v Pardubicích, která v týdnu po práci jezdí na 1–2 hodinový švihy, případně nechtěl byste se někdo připojit v týdnu po práci? Je mi jedno zda silnice nebo MTB.
Ahoj, urcite muzem, ja jsem tedka tak na mesic mimo, ale od pulky zari to snad zase pujde, odkud jsi? my s partakem z Polabin…
Dotaz: nějaký osvědčený servis v okolí, kde to dělají dobře a není problém se domluvit? A za další: někdo, kdo dobře plete kola? Potřeboval bych něco umotat na karbonovém ráfku.
Hoj! Nevím jestli je to tu ještě funkční, nic jiného jsem nenašel, ale je tu někdo z Pardubic cu okolí na jízdu na silničce?
Ahoj, přestěhoval jsem se do Chrudimi, nějaké pěkné traily Chrudim, Pardubice a okolí? díky
Na běžkách kdekoliv
zdar, jsem z Pardubek, parkrat jsem jel od Bohdance pres valy a Přelouč po zelene smer Opocinek a je tam hezky technicky trail nad potokem, docela me to bavilo, ale jinak to tu je dost bida, letos planuju poradne projet železky a Žďárské vrchy
Z Chrudimi to máš kousek do Slatiňan a pak šup nahoru k Monaku, na tom kopečku směrem k rozheldně Báře se dá vyblbnout, případně sleduj trasu Manitou železné hory, žluté puntíky na stromech a to tě provede Železkama. Kolem samotných Pardubic je uplný hovno, možná ještě větší než tady okolo HK, tady máme alespoň lesy. Nějakej trailík je kolem Kunětický hory.
Borci, rád bych vzkřísil dotaz z r. 2016..
Už teda vím, že pítko na náměstíčku existovalo, využil jsem ho xkrát.
Prosím jaký je aktuální stav? Dá se tam napustit voda?
Hrozně by mi to pomohlo.
"můj post z r. 2016 ve starým vlákně:
Tak když jsem valil jeden směr, tak jsem si všimnul, že v Lázně Bohdaneč na náměstíčku, kde sou vodotrysky něco jako pítko je. Přijel sem blíž a oči se mi rozzářily. Skutečně tam je pítko. Akorát po zatlačení voda tryská asi tak půl centimetru, takže se člověk z toho ani nenapije, natož aby si nabral do flašek. Inu musel jsem teda zajít až v Holici do Alberta a tam si vyslechnout nejen securiťáka, že tam nemám lízt s kolem (tak nějak jsem to čekal a vlezl jsem zrovna, když odešel odedveří a až sem držel flašku v ruce, tak už mu došlo, že s ňou prostě odejdu :-)) , ale i paní prodavačka mne poučila.
Cestou zpět sem zajel zase v Bohdanči do lázeňskýho areálu, kde je zmíněná značka na estudánkách, když jsem přijel k pítku, tak tam ta cedulka, že to neni pitný furt je, ale voda tam beztak neteče, tak sem stavěl až kdesi v Týncu na benzince, kde sem si zase vyslechl přednášku, že nemám opírat kolo o zeť ale že tam na kola majou stojany.
"