• cinky

zná někdo tuto akci?

Anketa: zná někdo tuto akci?

5x
    100%
    0 0
    • přišlapávač  

hihi, doufam, ze mate pripravenou zase tak pěknou trat jako vzdycky :-) minulý rok :-)

0 0
      • cinky  

zalezi na pocasi, ale i pres mokro to vetsinou jde. Mam zkusenost,m ze i kdyz je sucho tak jsem jak kominik…

0 0
        • přišlapávač  

no me se trasa líbí u za mokra :-) tesim se.

0 0
        • cinky  

v letosnim roce tam mame 3 drobne zmeny a myslim, ze k lepsimu :))

0 0
          • civetta  

Tesil jsem se ze letos dam konecne tu dlouhou (predloni jsem jel kratkou jako garde manzelce – jeji prvni maraton, darek k svatku 8-))) loni jsem namotal novy xtr do novyho zapletenyho kola na Ovci hore) 8-(((((((

a neni to v Pekle 8-(((

jinymi slovy tyhle zmeny me nepotesily - takze za rok…

0 0
            • cinky  

v pekle to uz asi nebude a s dlouhou uvidime. Urcite to nebude pravidlem a bude zalezet na energii, kterou budeme mit .......Uz ted vim, ze pokud me neprejede auto, tak bude v roce 2011. To mame vyroci :)).

0 0
    • TJK  

JJ uz se taky tesim, jako malej kluk, ted si to doufam na novym kole uziju a ne jak minule co se urval razeni hned na Buku :-)) … jo a doufam ze jste zmenili tu cast kde bylo minulej rok vosi hnizdo do kteryho sem capnul a ty divoky svine me ukrutne zpichaly :-DDD

0 0
    • RedAce  

kdyby se to nekřížlo s Tour de Zeleňák, tak bych přijel…

0 0
      • cinky  

beru, kazdy ma svoji volbu

0 0
        • RedAce  

skoda, jel sem minulej i predminulej rok a moc se mi to líbilo

0 0
          • cinky  

neni vsem dnum konec, muzes zase prijet za rok pokud najdeme po osme zase silu a energii

0 0
            • vladah  

Chtěl bych poprosit, je-li to možné, zde nebo na BBL INFO o počasí, případně stavu trati třeba v pátek odpoledne nebo večer. Ve čtvrtek a v pátek má totiž pršet, tak mě zajímá kolik toho spadne v Liberci a okolí. Že trať bude sjízdná, to je jasný, ale bahýnko opravdu nemusím. Jinak BBL můžu také doporučit, jel jsem ho před 2 roky a moc se mně líbil po všech stránkách, ale především tratí.

0 0
              • cinky  

to asi muzeme zaridit. Vcera trasa pekne sucha – misty mohou v lese byt kaluze, ale ty schnou dlouho. Jinak parada.....Dneska v noci prselo, ale myslim, ze se to rychle vsakne nebo stece, jen ty kaluze se asi zvetsily :)).

0 0
    • JancA  

jedu letos poprvé a moc se těšim, i když mi asi po dvou hodinách zas tradičně sekne (a tohle vypadá nejmíň na 3 a kousek)

0 0
    • MARIN  

chtel jsem tam letos jet ale vypustili dlouhou a na 50km trat se nebudu placat autem 130km od baraku :(

0 0
    • přišlapávač  

Tak Petre, jak to je s trasou, ja jen jestli nasadit jemnejsi RaceKing nebo obout MountainKing?? :-) dneska v noci prej celkem lilo…

0 0
    • quassar  

Trat byla paradni nakonec jako vzdycky, ale kdyz me po deseti kilometrech dojela Zuzka Kocumova a postupne se prede me dostali dalsi souperi, ktere bych mel porazet a vetsinou jsem jim ani neuvisel, tak jsem s vypetim vsech sil dojel na Mlynici a pockal si na otce, ktereho jsem doprovazel az do cile. Takovou krizi jsem snad v zivote na zadnejch zavodech nemel. Vubec nevim cim to bylo, mozna hodne narocnym feratovym prechodem dolomit minuly tyden, mozna celotydenim spankem 4–5 hodin denne, mozna vsechno dohromady. Kazdopadne je to nadhernej a taky tezkej zavod, bez (pro me) silenejch sjezdu. Takze pristi rok zas, doufejme, ze uz trochu lip nez letos. Diky Cinky!!!

0 0
    • JancA  

super závod, těžkej (pro mě těžší než Malevil), šílený vedro, ale lepší než bahno, nakonec jsem se trefila i celkem do odhadu doby na trati (po dvou hodinách mi seklo, pak už sem se tam jen tak s vypětím sil plácala, čas 3:06), díky!!!

0 0
      • cinky  

hlavne, ze se libilo. Na trasu jsem hrdej, protoze to je opravdovej biking a ne letecky den. tak zase nekdy ahoj

0 0
      • přišlapávač  

já strávil na treti neco kolem 48 minut… :-)

0 0
        • cinky  

co se stalo? Koukal jsem na fotly a vypadals, ze umres…

0 0
          • přišlapávač  

no skoro jo…na prvni premii v pohode, ale pak se mi nejak zamotala skeble, zcinaly se mi delat mzitky pred ocima chvilema cerno… tak jsem na buk stoupal na jedna jedna a asi jsem se desne motal- omluva vsem komu jsem se nejspis vmotal do cesty…pak uz jsem velice opatrne sjel u ovci hory do machnina a dojel do chrastavy po silnici a smitec. Tak desne zle mi snad jeste nebylo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.