Zdravim,
vim ze je tu na tohle tema spoustu vlaken ale prece jenom se objevuji porad nejake novinky. Mate nekdo tip jaky bezdratovy cyklocomputer do 1000 Kc poridit?
Predem diky za vsechny tipy a navrhy!
Zdravim,
vim ze je tu na tohle tema spoustu vlaken ale prece jenom se objevuji porad nejake novinky. Mate nekdo tip jaky bezdratovy cyklocomputer do 1000 Kc poridit?
Predem diky za vsechny tipy a navrhy!
Tenhle jsem koupil cca. před týdnem u tohoto eshopu já a zatím v pohodě, je super :)
Prosimte a jak se to ovlada kdyz je to „beztlacitkovy“ ? :-)
Zezadu je jedno hlavní tlačítko, takovej knoflík a jedno myslím ještě na naštelování. Ale když je ten tachometr nasazenej, tak když se dole trochu zmáčkne, hezky to „cvakne“ a z druhé strany se tim to tlačítko zmáčkne. Tím se přepínají všechny funkce a dlouhým podržením se přemaže aktuální vyhížďka/časy. Nevím jak ostatním co ten tachometr vlasní, ale mně to takhle docela vyhovuje :)
Aha.. no nevypada spatne!
Jo, tohle je bezproblémový tacho
Určitě tenhle.
Dá se přidělat na představec? Ten drát obtočený kolem hadice se mi líbí čím dál méně :)
Bez problému, mám ho tam sám :-). A systém uchycení je naopak nejlepší, co jsem zatím viděl.
Jo jo, mám ho taky na představci Giant Connect (je dost tlustej :D ) a sedí naprosto pevně .)
Jak je to s výpočtem průměrné rychlosti? Všechny tachometry, co jsem doposud měl, to hezky ojebávali. Zjistilo se to tak, že jsem zastavil. A průměrná mi třeba spadla o 0,5 km/h jak ještě dobíhal čas.
Dobře to měl řešený computer EchoJ7 který takto průměrnou rychlost nezkresloval. Docela mě překvapuje, že tenkrát to šlo a nyní je takových přístrojů jako šafránu.
Tak by mě zajímalo, jestli třeba Cateye neprodává plnohodnotné přístroje…
Jj, taky mám Echo J12, ale bohužel jsem již za ty léta zničil kabeláž a neumím si ji spravit, ale byl jsem s tímto modelem nejvíc spokojen. Teď mám sigmu BC 1106 DTS a stále mám problémy se signálem(chvíli ukazuje a chvíli vůbec nic). Tak hledám co s tím, nebo jaký jiný cyklocomputer.
Ten mám a je super. Jediné co mě na dnešních tachometrech sere že po každém vynulování denní vzdálenosti etc, se smaže i maximální rychlost.
Musíš to mazat jednotlivě, jako celke samozřejmě.
nemůžu si vynachválit tenhle ECHOWELL :
http://www.vseprokolo.cz/…207%20W.html?…
výbornej poměr cena/výkon
dá se to přidělat na představec?
Taky by me to zajimalo :-)
Starsi typ mel uchyt na riditka.Letos jsem ho ztratil a koupil jsem novej – ten ma univerzalni ucyht na riditka i predstavec.Existuje i s vice funkcema (9 a myslim i 12) ale jsou to uz samy zbytecnosti.
Vybornej tachac, sma ho mam už spoustu let a drzi jako jeden z mala
já koupil v akci od Kellyse, za 480 kč, je tam asi 10 funkcí, ty důležité tam jsou :-)) chybí logicky výškové metry…
Mam sigmu 1609STS
Verze bez kadence je pod 1000, s kadenci pod 1300
Bral jsem ji tady – http://www.bike-eshop.cz/…atovy-prenos
Krome beznych udaju ma i teplomer a podsviceni a diky 4 tlacitkum se snadno ovlada.
Jde jak na riditka tak na predstavec. Drzak se pridelava kombinaci oboustranky a Okrouzku takze drzi fakt dobre.
Kupovat ted asi bych spis hledal nejaky model ktery ma vice udaju najednou na displeji at clovek nemusi tolik prepinat ale to je spis u drazsich modelu s velkym displejem a je to spis prijemna drobnost.
Co je prosimte kadence?
Manželka si před měsícem koupila v Tchibu asi za 290 Kč
Mrkni sem
Nevypadají vůbec zle a asi by sis vybral.
Sigma BC1609STS, jsem s ním spokojenej
přesně tak, jen nějaké občasné výpadky…jinak mužu doporučit
No právě že výpadky…