Tak co myslíte, pustí nám to letos nebo ne?
Tak co myslíte, pustí nám to letos nebo ne?
Nikde se neda nic docist..
Kareš tento víkend startuje
A je na co se těšit :)
Já sem zvědavej na Peklák..
Taky bych jela! Vloni měl už otevřeno nějak na konci dubna, to byla paráda. Bude otvíračka?
Tratě budou otevřené ale lanovka ve hvězdách zatím..
Bikepark Ještěd cituji:
První bikery letos přivítáme pravděpodobně od 1.5.2021 (v závislosti na platných opatřeních kvůli COVID-19).
ještě tam leží hromada sněhu, takže bych na ro nespoléhal
Přesně tak hromady sněhu ve Špindlu i jinde. Někde ještě ani nezačali s údržbou.
Nejsem sjezdar, ale bavi me to hlavne z kopce a rad lanovku pouziju. Bohuzel tady (UK) zadny nemame, jen nekde vozej nahoru dodavkama.
Stejne je zajimavy, ze jedna z nejuspesnejsich zemi v DH nema BP s lanovkou.
Tak od 10.5. se můžou spustit lanovky.
Tak tak, už se těším
tvl škoda že to nepusitili už na víkend
Nechystá se někdo (ideálně teď ve čtvrtek 9.9.) na Szczyrk? Užít ještě pěkného počasí s šancí na minimum lidí.
:D asi bych to tu měl víc číst, zrovna včera jsme tam s kámošem zajeli.
Plánujem ještě něco letos stihnout, jezdíš pravidelně?
Včera už bylo počasí slabší, ne? Ale i tak to musela být paráda (krom té lávky v lese na Zboju – ty kořeny před ní klouzaly jak led i minulý čtvrtek a jestli mezitím popršelo, tak díky pěkně :D )
Já si zajezil luxusně, dlouho jsem tam nebyl a ty nové části mají super, jen ta černá je pekelná, ta mi stačila jednou :) Já teď musím vyřešit nějaké technikálie, takže mám nedobrovolnou stopku a bohužel asi až do konce sezóny :/
My vypadli před deštěm, takže dobrý. Kořeny klouzaly, poprvé mne to trochu dostalo, ale naštěstí dobrý.
Byl sem takhle v bikeparku poprvý, musím jezdit častěji, černou jsem třeba vůbec nejel.
Jinak co se technikálií týká, kolega defektil a já nějak polámal patku :D Naštěstí vozim náhradní.
Taky dobrý :D Já u té lávky lehce oťuknul jeden stromek a zajebal si brzdovou páku od smůly ;) a na černé jsem ztratil pumpu.. Ale jinak to byl great success, jak říká Borat :D Ohledně defektů už jdu s kanónem na vrabce – vepředu maxxis DD a vzadu wtb though s vložkou, efektivita šlapání jde asi dohajzlu, ale defekty už prostě řešit nechcu.
A v duchu svých nejlepších tradic jsem hodil držku akorát když jsem byl pěšky očíhnout konec černé, jak to mám projet dál ;) Prostě větší šanci na tlamu mám když slezu z kola, což je motivace to tam posílat i naslepo :D
Zdar. Někdo do bikepraku o víkendu 9.-10.10.? Jsem flexibilní po celé severní hranici. Zatím se mi v okolí nerýsuje žádný parťák. Jsem z Jablonce nad Nisou a pojedu autem s nosičem kde je jedno místo volné.