Spustil jsem si šifrování bitlockerem a zhruba v 50% ho stopnul a garmin je mrtvej.
Pokusil jsem se to naformátovat, ale nic. Zkusil jsem i původní nastavení, ale taky nic.
Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost.
Díky L
Spustil jsem si šifrování bitlockerem a zhruba v 50% ho stopnul a garmin je mrtvej.
Pokusil jsem se to naformátovat, ale nic. Zkusil jsem i původní nastavení, ale taky nic.
Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost.
Díky L
Ne… To jsi jako začal šifrovat obsah Garminu ve Windows, jo? :-O
chtěl jsem si to nabít v práci a nabídlo mi to bitlocker, tak jsem to spustil. Nečekal jsem když to po chvíli zruším že to přestane fungovat.
rekl bych ze ko
edit. tak pres bitlocker to zformatujes a snad to pak zas pujde :)
Pokud to nenabiha, tak bych zkusit bitlocker dokoncit a potom ho zrusit (k cemuz mozna budes potrebovat vase IT). Mi jednou zkolabovala 510 kvuli problemu vnitrni pameti a pokud si to dobre pamatuji, tak jsem proste smazal vsechny soubory a adresare (protoze byly nakopnute), zformatoval jsem celou pamet s kontrolou spatnych segmentu a adresare vytvoril rucne – a kupodivu to nabehlo.
Souhlas. Případně jak píše Tomcat níže.
Pokud MS Win to viděly jako disk a šlo to zašifrovat půjde to i zformátovat. Když to nepůjde přímo z MS Windows tak nějaké Livedistro lunuxu.
To ano, ale taková řešení bych nedoporučoval někomu, kdo začne šifrovat disk, resp. vnitřní paměť Garminu…
A co ho zkusit na tom stejnym pocitaci opet odsifrovat?