Ahoj,
momentálně jezdím na hlíně z Hervisu – Fuji Ltd na Ultegře 10sp, kompakty, 11–28 – a chci si udělat radost karbonovou silničkou a padla mi do oka BMC na bike24.de:
Zdá se mi to, nebo je ta cena 3100 EUR (na to že je to BMC a navíc SLR01) luxusní? Já na SLR 01 nelpím, jen tam je levnější než mnohé SLR02 a celkově se mi líbí. Ok, kola jsou asi slabší, ale to by mi teď až tak nevadilo…
Přijde mi, že se nechytá ani na tolik zde doporučovaný Canyon, jakožto ideál v poměru cena/co za ni dostanu. Tedy při srovnání s CF SLX, jinak Ultimate CF SL Dic 8.0 je samozřejmě levnější.
Mám 185/85 (já vím, nejsem somatotyp vrchaře) a stávající velikost kola mám 58 cm, cítím se na něm dobře, ale tady sem tam zazní názor, že menší je lepší no a já jsem na hraně velikostí, to je jak s oblečením:) …tak jsem chvilku uvažoval o vel. 56 od BMC, ale to už bych měl možná sedlovku vytaženou nad limit, takže to vidím zas na tu 58, BMC a FUJI jsou si s tou geo dost podobné, v příloze srovnání. Nebo lze z těch čísel vyčíst nějaký zásadní rozdíl?